» »

aktivacija XP po enem mescu?

aktivacija XP po enem mescu?

Kr nekdo ::

zdravo

problem je sledeč, imam pc na katerem so bili na novo posneti win xp, in ker jih niso aktvirali jih sedaj več ne morejo uporabljat, a mogoč kdo ve kako bi se ta problem rešo brez nove inštalacije win xp

hvala

bastadu ::

Ja zakaj pa ni bil aktiviran? Če je razlog to, da nimaš licence, potem se tale tema lahko kar hitro zaključi...:\

ToniT ::

Pokličeš Microsoft Slovenija, poveš številko, oni povejo številko in je stvar rešena.

Kr nekdo ::

no hvala egoistični bastadu, pametn kot vedno, a misliš da bi sprašval kako in zakaj če bi vedu. pač pc ni moj in ne vem ka ma ženska kupljeno.

thanks ToniT

a si vidu bastadu,;( da se dajo stvari tut drgač rešt, ne pa eni ka skoz neki težijo

lp

Microsoft ::

Lej, sej je dost lahko. Ce mas piratske in bos ti zacel tu sprasevat, kje dobit nek reigstry hack al kej takega, potem ta tema ne bo prilezla dalec. Kar si si po malem sam kriv, ker nisi napisal, da imas originalne Windowse.

Drugic jasno napis, da mas original, pa je stvar resena.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

andrej ::

zakaj bi moral nekdo napisat, da ima legalne windowse. to bi moglo bit samoumnevno. ze zaradi pravil na forumu.

Jan987 ::

sej itak drugih sploh ne sme bit:D

nokia6310 ::

jani123 Drugi so lahko samo o njih se ne sme govorit.

PersonaRudis ::

Zakaj pa jaz po vsaj 20ih inštalacijah Windowsem XP nikol nisem bil vprašan za to aktivacijo? Kaj majo to samo nekateri WinXP-ji?:D

Zgodovina sprememb…

Matek ::

Najbrž imaš nelegalno kopijo WinXP corporate, katerih ni potrebno aktivirati.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

PersonaRudis ::

kbrane: Torej je 'problem' rešeljiv..rešen.0:) Ničesar nelegalnega nisem rekel.0:) MadManMato: dobro jutro, sem mislil že/še vsi spite.

Cico ::

Jest sem dons hotu aktivirat legalne vinse, pa me je un tm uprašu, če imam mogoče še kje inštalirana polkna in ker sem seveda pošten povedol, da še na enmu domačmu, mi jih ni aktiverou. Nejraj bi ga zmlel;(

Hux ::

verjetno ti ni hotel ker pises i govoris tak cudno polpismeno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows update

Oddelek: Operacijski sistemi
172532 (1390) Scarface
»

Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )

16215597 (10679) Eru
»

Nič več reaktivacije Windows XP prek interneta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
797901 (6302) Jaka83
»

Win XP SP1 (strani: 1 2 )

554850 (3602) CaqKa
»

Windows XP Vs Winows 98 (strani: 1 2 3 )

1437070 (5616) tha_man

Več podobnih tem