Forum » Operacijski sistemi » Zakaj me meče v StandBy????
Zakaj me meče v StandBy????
AvtoFun ::
Pozdravljeni!
Kupil sem novo ploščo od MSI 915P ter P4 3.0. Vse deluje super vendar me po kratkem času če nič ne delam na računalniku vrže v standby in mi to ZELLLO gre na živce! A se mogoče sanja komu zakaj? V windowsah XP imam v nastavitvah (POWER OPTIONS) naštelano na NEVER, oz. da me nikol naj ne vrže v standby.
HVALA
LP
Kupil sem novo ploščo od MSI 915P ter P4 3.0. Vse deluje super vendar me po kratkem času če nič ne delam na računalniku vrže v standby in mi to ZELLLO gre na živce! A se mogoče sanja komu zakaj? V windowsah XP imam v nastavitvah (POWER OPTIONS) naštelano na NEVER, oz. da me nikol naj ne vrže v standby.
HVALA
LP
Matej
Gwanaroth ::
Poglej v BIOSu da nimaš naštiman kak Advanced Power Management, da te flikne v standby po določenem času neaktivnosti..
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izklop računalnika, pa vendar je vse še pod napajanjem?Oddelek: Strojna oprema | 879 (810) | GTX970 |
» | Samodejni zagon računalnika, neznan vzrokOddelek: Strojna oprema | 3021 (2434) | ginger |
» | Onkyo TX-SR508 standbyOddelek: Zvok in slika | 4454 (3982) | jerry2000 |
» | Standby modeOddelek: Pomoč in nasveti | 1527 (1301) | andrej |
» | A je sel monitor v k*?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (845) | AngelOfDeath |