Forum » Operacijski sistemi » Win XP SP1
Win XP SP1
BigHugo ::
Se strinjam, moja napaka. Nastaviš lahko le, kaj hočeš imeti privzeto, sortirano za M$ produkte in ne M$ produkte.
Odstraniš pa lahko IE in OE. Mislim, da te opcije prej ni bilo. Lahko pa me popraviš Andrej.
LP BigHugo
Odstraniš pa lahko IE in OE. Mislim, da te opcije prej ni bilo. Lahko pa me popraviš Andrej.
LP BigHugo
LP BigHugo
matter ::
Ali je WMA novejše verzije? Ker js sm si instaliru WMA9 in
morm pohvalit, ker je to res super program. Sploh, ker
se integrira v taskbar pa SCROSSFADING ki rula.
morm pohvalit, ker je to res super program. Sploh, ker
se integrira v taskbar pa SCROSSFADING ki rula.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matter ()
CaqKa ::
ojla me back from morje...
wmp9 najnovejši build majo na xp-erience.org in ma kr okej skin ta novi player :) pa mislim da so tudi omenjali da je sp1 rc1 vuni al neki takega
andrej: kak lahko xp corporate prepricam da mi vzamejo obični cd key (original) ker po običajni poti ne dela... tiste original winse ki sem jih pa dobil v šoli pa se nečejo inštalirat (vso periferijo odklopo, pa še kuj BS)?
wmp9 najnovejši build majo na xp-erience.org in ma kr okej skin ta novi player :) pa mislim da so tudi omenjali da je sp1 rc1 vuni al neki takega
andrej: kak lahko xp corporate prepricam da mi vzamejo obični cd key (original) ker po običajni poti ne dela... tiste original winse ki sem jih pa dobil v šoli pa se nečejo inštalirat (vso periferijo odklopo, pa še kuj BS)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14903 (8870) | solatko |
» | xp sp1 1106 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4975 (3662) | Paramedic |
» | Popravki za WIN XPOddelek: Programska oprema | 940 (755) | andrej |
» | win xp problem ob instalacijiOddelek: Operacijski sistemi | 1513 (1230) | Ahiles |
» | WIN XP: RTM (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programska oprema | 11454 (9197) | Tr0n |