Forum » Zvok in slika » Problem z videom
Problem z videom
Flamer ::
Torej, par ur nazaj sem formatiral disk, in na novo naložil WinXP (SP1) & driverje. Po svoji rutini sem nato najprej namestil Xvid, nato AC3filter in na koncu OggDS. Hec je, da ko odprem določen video fajl je slika skoraj bela, barve spačene (podobno negativu), in nasploh popolnoma negledjivo. Zanimivo je, da če izklopim overlay, oziroma za renderer uporabim VMR9 zadeva dela. Se komu sanja zakaj bi to lahko bilo?
Apyon ::
Codec-e sicer praviš da maš, mogoče pa usen probi snet programček "G-spot", pa naj ti pove če maš prave oz. ker ti manka.
LP!
LP!
Flamer ::
Ja, sam men je slika z overlayem nekoliko leša, tako da sem se poslužil prve metode - popravljanja nastavitev v driverjih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584691 (24020) | Dominator |
» | Problem z Ati 9800pro v povezavi s TV!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1144 (915) | Valvoline |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5400 (4120) | H_man |
» | Filma se ne vidi naTV-ju, na monitorju pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1821 (1413) | Pro2Type |
» | Podnapisi. A zna kdo to zadevo rešit?Oddelek: Zvok in slika | 2384 (1968) | Anazor |