» »

kaj naj kupim

kaj naj kupim

misfit ::

oi.
mogoče bi mogu dat to temo v kaj kupiti sam se mi zdi da j bol primerna za sem.
No kupujem nek audio sistem, in zanima me kaj se mi najbols splača kupit.
Na voljo imam okoli 200k.
Gledal sem:
B&O Beosound 3000 ali
2 zvočnika Beolab 4000 ali
Bose Acoustimass 5 + en ojačevalc za okol 60k.
Drugih firm ne poznam toliko, B&Ojeve stvari so mi zlo ušeč sam nvem kok se splača to uzet. Bo pa za musko. Razmišlu sm, če bi uzeu Bose bi dau potem še zram en pocen cd alpa dvd player dokler ne kupm kej bolšga.
Sm tut brau tu teme, sam ne kapiram dost k se mente sam o nekih pro zadevah pa se ne spoznam tolk.
Hvala za pomoč.
LP
EDIT: aja pa lahk tut kej druga svetujete za okol 200k, če se bol splača, sam da ne bo prevlk (zvočniki) k jih mislm dat na steno

OwcA ::

Načeloma tako B&O kot Bosse preplačaš in v tem cenovnem razredu ne ponujata nič pretresljivega. Sploh dobiš B&O za 200k?
V vsakem primeru, sam bi na tvojem mestu verjetno vzel kakšne Dalijeve zvočnike (alternativ je še kar nekaj) za slabe 100k, ostalo pa namenil ojačevalcu. V tem razredu imaš Harman/Kardon (HK 790), Rotel (RA-01 ali -02), Marantz (PM-7200) in NAD (več modelov, oznak ne vem na pamet).
Vsekakor stvari poslušaj. Če ne slišiš nobene razlike, ali ti je B&O celo bolj všeč, jih vsekakor vzemi, ker za pogledat so res simpatični, poleg tega so aktivni, kar ti prihrani nekaj komplikacij.

Malo si preberi teme z [Hi-Fi] v imenu v tem oddelku.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

misfit ::

ja sj sm brau pa ne kapim čist k se usi spoznajo ful pa se med sabo menjo. ja bom poslušu. pa potem če vzamem recimo dva beolaba rabm še ojačevalc ane. Mika me beosound 3000, sam nvem če je tk dobr kt je lep. :) na druge firme pa modele se pa čist nč ne spoznam tk da bi prosu kj bol konkretnega. zvočnika naj bota taka da greta na steno (ne prevlka) pa pol en ojačevalc. če bi pa beosound uzeu bi pa enkrat kasnej zvočnike.
Aja BOF ma na B&O 50% popusta, zato dobim za 200k

Stepni Volk ::

Tema obstaja: [Hi-Fi] - Splošna debata in nasveti. Zaklepam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Hi-Fi] - O zvočnikih (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Zvok in slika
1501190026 (55169) Janac
»

Prevare na Bolha.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8823410 (18291) ratkob65
»

[Hi-Fi] - Vpliv prostora na zvok... (strani: 1 2 )

8212800 (9949) miko 55
»

Surround- poceni verzije ;) (strani: 1 2 3 )

1168966 (6650) Pyr0Beast
»

ojacevalc

161907 (1645) KamikazA

Več podobnih tem