» »

ASUS N6600 na TV in zagon WIN XP

ASUS N6600 na TV in zagon WIN XP

jacko1111 ::

Pozdravljeni!

Imam dva problema:
1. imam graficno kartico ASUS N6600, agp, 128mb in TV izhod (svideo). Sem kupil kabel, povezal,.... zdaj pa problem: Z nvidia nastavitvami sem vklopil tv oz signal preusmeril tudi nanj (clone). Desktop mi kaze na tv brez problema. Problem se pa pojavi, ko bi zelel predvajati video na tv!! Torej na zaslonu npr. v bsplayerju gledam vido brez problema, na tv je pa del, kjer bi moral biti video, crn??!?!?!?! Vse ostalo naokrog (torej kadar nimam full screen), se pa normalno vidi! Kaj je narobe?!?! - na istem tv mi je z tnt2ultra delal brez problema.

2. problem z zagonom XPjev (sp2), ko prvic prizgerm racunalnik. Takrat se winsi nalagajo in naenkrat zadeva freezne (torej kaze windows loading in se una modra zadeva nic ne premika). Potem pa resetiram in nato dela normalno. To se je pojavilo kar naenkrat. Brez kaksne nove strojne opreme (no ja, sicer sem menjal neki slabi ram, toda po testu je novi v redu). kaj pa sedaj?

hvala
lp
jacko

gfighter ::

1. Se mi zdi da moraš v BSplayerju naštimat "Use overlay mode" oz nekaj v tem stilu, če pa ni to, moraš pa nekaj podobnega naštimati v drajverjih od grafične. Malo poglej nastavitve obeh ter sprobavaj. Išči nekaj v smislu "overlay".

2. Reinštalacija??? To zmerom pomaga :D .
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

jacko1111 ::

hvala :))
bom sprobal...

jacko

Dr Evil ::

1)Nič Bsplayer.

Full screen video-->secondary display.To je to.

2)RAM je kriv,zamenjaj ga.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Dr Evil ()

Geny ::

V bsplayerju moraš nastaviti:
options->preferences->video->videorendering->in obkljukaš force RGB mode

To bo sigurno delalo na obeh zaslonih. Drugače ti dela pa samo na tistem zaslonu katerega imaš nastavljenega za primary!
To mi deli!

mirkuma ::

Ne uporabi clone pac pa extension nacin. (tako da ti na TV ne kaze ikon pac pa samo sliko namizja)
V Bsplayerju nastimaj Video na Overlay mode 1 ali 2 ali na VRM9 renderless. Startaj BSplayer in okno s filmom nesi na TV in potem stisni tipko F za fullscreen (ali ušporabi dvojni klik na filmu).
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962585748 (25077) Dominator
»

[DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TV

265405 (4125) H_man
»

Film na 2h monitorjih?

201737 (1407) ..::Wacky::..
»

bsplayer napaka - help please