» »

bim bam CD problem

bim bam CD problem

alioni ::

Otroci so naročeni na revijo BIM BAM. Poleg revije dobimo tudi CD na katerem so pesmice, filmi, igrice, barvanke, skratka multimedijski CD. Problem je v tem ker ga računalnik prepozna samo kot glasbeni CD, poslušamo lahko samo pesmice, ostalo pa ne. Nekaj časa je delovalo vse potem pa kar naenkrat nič več. Ali je že kdo imel podoben problem?
Naložene imam windowse xp sp2. Ne bi rad samo zaradi tega ponovno nalagal sistema, enkrat mi je tako že uspelo popraviti problem, vendar samo za nekaj časa.

Iron ::

pa drugače vidiš vse mape če daš npr. razišči cd?
Life suck and then you die

alioni ::

Če pregledam disk, dobim samo glasbene datoteke. Poskušal sem tudi vse nastavitve cd enote glede načina odpiranja.

laguna ::

Jaz ti predlagam naslednje: vzemi en program za zapisovanje cdjev/dvdejev (npr. NERO, MY sony, ....), klikni večpredstavni DVD ter ti bo v oknu prikazal vse:) datoteke, ki so na cdeju - torej glasbene in večpredstavne datotek. Označi pogon, kjer imaš CD, prikažejo se vse datoteke, tudi večpredstavne datoteke, katere označiš z miško (pobarvajo se), klikni desni gumb na miški, kopiraj (copy), odpri raziskovalec, najdi mesto na disku, spet desni gumb na miški ter prilepi (paste). Tako boš dobil večpredstavne datotek (razen glasbenih) na disku, s katerega boš potem lahko zagnal večpredstavni del cd (sedaj na disku).

Upam da ti bo uspelo tako zagnat cd - disk.

P.S. Nisem pa probal, mogoče pa bi tudi, lahko zagnal cd kar iz programa za zapisovanje cdja (NERO, ...), torej označi file, ponavadi je kak bimbam, start, ..., desni gumb na miški, open (odpri, zaženi,...) in bo mogoče tudi tako šlo brez kopiranja na disk.

LP
lagunaaaa


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PARTICIJA - kako na obstoječem disku z OS

Oddelek: Pomoč in nasveti
94069 (2497) solatko
»

Remember Me

Oddelek: Igre
182582 (1391) oo7
»

Izšel KDE 4.6

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
206986 (6059) Jst
»

Defragmentacija diska

Oddelek: Strojna oprema
133360 (3114) Spajky
»

Snemanje filmov z Bin datoteko

Oddelek: Zvok in slika
351650 (1398) danielka84

Več podobnih tem