» »

Enermax & Silverado

Enermax & Silverado

igorb ::

Ali obstaja v tej dezelici kaksna firma, ki prodaja napajalnike
firme Enermax, recimo: Enermax Whisper 1700XL 431 W ATX in
cpu cooler-je NoiseControl Silverado? Vem, da so to bolj pobozne
zelje malega indijancka, pa vendar.
igor

Han ::

Izgleda, da še vedno ne. Res ne razumem naših trgovcev. Kot da bi se otepali zaslužka. Če bi neka firma npr. uvozila nekaj 10 komadov 350 in 430 W napajalnikov oz. postala ekskluzivni zastopnik za Enermax, tako kot je npr. Maxpoint v Nemčiji, sem prepričan, da bi šli za med, pa čeprav njihova cena presega 100 DEM. Halo?!? Tech Trade mogoče? A sploh kakšna firma bere Slo-Tech? :O:\

Dami ::

Zgleda da ne. Pa bi morala. Pr nas sploh ne vem kir napajlnik bi kupu, kr o nobenem še nism slišal same dobre stvari. Pr nas so najbolj znani macase, sam te tud eni kritizirajo, tak da.... O enermaxovih sn pa same dobre stvari čul. Jst ga bom verjetn nabavu v Nemčiji, sam ne vem še kak :\
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Han ::

Iz lastnih izkušenj lahko samo potrdim, kar lahko preberete o Enermaxih. Napajalnik je enostavno ZAKON! Tih, zmogljiv, P4-ready, zrak sesa kot zmešan.

Zaenkrat je res najboljša varianta, da ti ga prinese nekdo iz Nemčije. Naroči ga lahko pri MaxPointu (pošljejo ga po UPS hitri dostavi) ali kupi v kakšni bolje založeni trgovini...

Pretorijanec ::

Fantje, zagotovo vem, da je vsaj ena slovenska firma, ki se zelo trudi dobit dovoljenje za uvažanje Enermaxa. Ampak ga ne dobi. Ker je tu nek keč z evropsko zakonodajo al neki podobnega... NE smejo uvažat Enermaxa! Zato nihče ne uvaža.

piek ::

Kaj pa Silveradota.. a to bi se dalo kje v ITA, AUT, GER dobit? Ker meni se bo zmesal ce bom moral se dolgo spati v isti sobi z masino prizgano.. Enostavno preglasno..

LP

piek

igorb ::

Tule je link na firmo, ki izdeluje silveradote. Zraven so se linki na distrubuterje po EU. Veliko izbiro enermaxov in silveradotov ima tudi tale firma, a je na zalost locirana na Dunaju. Ker pa cena obeh komponent skupaj presega 100$ znajo biti tezave na carini... Pretorijanec imas kaj informacij od firme, ki zeli uvazati enermaxe? Imajo probleme zaradi kaksnih a-testov in podobnih neumnosti?
igor

Vom ::

V Italiji Enermax prodajajo na http://www.overclockmania.net/ (poglej pod alimentatori) vendar so blazno dragi in skoraj nikoli na zalogi. Poglejte si cene
Enermax-ov na http://www.getoverclocked.com/, cene so v CND$.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri napajalnik mi priporočate (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
19735631 (27467) denis9
»

Napajalnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5512721 (11606) BorutK-73
»

Kateri napajalnik PSU priporocate za Core 2 DUO (500-600W)? (strani: 1 2 3 4 )

17611022 (7955) suntrace1
»

Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

59729195 (17741) LittleDevil
»

Antec ali Enermax?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
423020 (1985) tha_man

Več podobnih tem