» »

Pokvarjeni Mp3 in divx?

Pokvarjeni Mp3 in divx?

kisser ::

Ja, tako je, kupil sem novi disk - in ko sem iz starega prekopiral mp3-je in divx-e, so se nekateri pokvarili.
Mp3-ji, ki sem jih ustvaril sam (beri snemal iz radia) so dobili nekaj prizvokov - žbljek, tsk, žbljok, in to le na nekaterih točkah komada. Podobno se je zgodilo z divx-i, seveda le s tistimi, ki sem jih posnel preko tv tunerja!
Ostali mp3ji in divx-i so ostali nespremenjeni!
Ali se da napake odpravit s kaksnim programom, oziroma kakj mi svetujete za snemanje iz radia (ocitno so posneti mp3ji malo prizadeti - napaka pa se slisi sele, ko jih presnames na drug hd ali cd) v prihodnosti?
Vsako mnenje dobrodošlo...

DivX ::

Kak to?? če si presneu iz hdd na hdd pol bi mogl bit use u redu a ne?? pr presnemavanju mislim da nebi smele biti težave a ne?? No usaj pr men se še ni nkol tko naredl .... za odg pa ne vem ....:(:'(
DivX filmi na mail hlot12@yahoo.com

kisser ::

Ja, prav imas - presneti file-i so na videz nespremenjeni (npr. velikost). Ko pa poslušaš mp3, ali pogledaš divx - opaziš polno napak! Kako so te prišle do presnetih filov mi ni jasno! Obupujem...

Tine

tha_man ::

Neke pametne razlage res ni za to, če so se pokvarili DivX-i in MP3-ji bi se teoretično morali tud kaki drugi fajli... Poznam še nekoga ki pravi da se mu je to že zgodilo, pa mu nekako nisem verjel najbolj. Ti si drugi primer...

Kar se tiče popravljanja mp3-jev, poskusi s kakim sound editorjem, novejši imajo ponavadi tud možnost edititiranja mp3 datotek. Recimo Cool Edit (ne vem za naslov, najboljše da poiščeš v Google-u). Za DivX-e pa ne bi vedu.

(c) 1982 Sinclair Research Ltd

plizzzzzz ::

za editirat probi wavew repair

da nimel kak 'pametn' software spet prste vmes

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14133892 (7723) copkacopi
»

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36863360 (15850) Buffy
»

seminarska - pomoč Bs Player ......

Oddelek: Šola
194227 (3681) bobby
»

Kako "narediti" arhiv video posnetkov?

202546 (2205) #000000
»

zaklepanje tem oz. "prepoved wareza"