Forum » Zvok in slika » Priklop TV in 5.1 genius HT zvocniki
Priklop TV in 5.1 genius HT zvocniki
Winny ::
Mi lahko kdo pove, kako priklopiti TV Samsung (AV vhod ob strani) in zvocnike genius 5.1 home t.? Zadaj na wooferju je vhod za kabel... in na TV. To sem zvezala... (mogoce je smesno, ampak se mi se sanja ne, kako priti do zvoka). Mar to ni dovolj-povezati zvocnike z TVjem? In priklopiti tipkico na wooferju-TV? LP
gorann ::
sem mel enak problem, sam sem ga hitro resil(en dan, hehe)
pust une vhode spredaj, rajs se osredotoci na scart odzadaj, nabav si scart konvertor ki ima vhod levi in desni, ter en gumbek ki se preklaplja input ter output, potem pa na tist konverter priklop te zvocnike z navadnima cinch kabloma, levim in desnim, ko hoces poslusat zvok na omenjenih zvocniih samo presaltas odzadaj na konvertorju na output in na geniusih na tv in zvok mora spilat:)
na tej strani mas moj post in odgovore:)
tukaj mas pa ta adapter:) in ni vrag da ti neb ratalo;) pisi kako ti uspelo!
pust une vhode spredaj, rajs se osredotoci na scart odzadaj, nabav si scart konvertor ki ima vhod levi in desni, ter en gumbek ki se preklaplja input ter output, potem pa na tist konverter priklop te zvocnike z navadnima cinch kabloma, levim in desnim, ko hoces poslusat zvok na omenjenih zvocniih samo presaltas odzadaj na konvertorju na output in na geniusih na tv in zvok mora spilat:)
na tej strani mas moj post in odgovore:)
tukaj mas pa ta adapter:) in ni vrag da ti neb ratalo;) pisi kako ti uspelo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
gorann ::
ne rabs kabla kupovat sam taksen adapter ki gre v scart odzadj, kable si pa ze zraven geniusov dobila!
Winny ::
Hello
Najlepsa ti hvala za pomoc! Pomagalo je ;) Vceraj sem kupila 5m dolg av (chinch) kabel, ker so pri zvocnikih dobljeni prekratki. Danes sem ze skoraj obupala, ker nisem dobila dolzine takega kabla, ki si mi ga predlagal. 2m je prekratek. V big bangu so mi zatrdili, da daljsih ni. Zato sem poskusila v merkurju, kjer mi je prodajalec svetoval, naj kupim dolzino 1,5m (scart na eni strani, chinch na drugi) ter 2 nastavka s katerima sem zdruzila oba kabla. Upam, da si kaj zastopil ;)
Hvala ti!
Najlepsa ti hvala za pomoc! Pomagalo je ;) Vceraj sem kupila 5m dolg av (chinch) kabel, ker so pri zvocnikih dobljeni prekratki. Danes sem ze skoraj obupala, ker nisem dobila dolzine takega kabla, ki si mi ga predlagal. 2m je prekratek. V big bangu so mi zatrdili, da daljsih ni. Zato sem poskusila v merkurju, kjer mi je prodajalec svetoval, naj kupim dolzino 1,5m (scart na eni strani, chinch na drugi) ter 2 nastavka s katerima sem zdruzila oba kabla. Upam, da si kaj zastopil ;)
Hvala ti!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 589616 (28945) | Dominator |
» | LG 42LE5310 in genius 5.1 sistemOddelek: Zvok in slika | 1181 (1050) | bond007 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16739 (10678) | FlamE#7 |
» | RGB izhodOddelek: Zvok in slika | 2245 (2162) | BigWhale |
» | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2628 (2386) | Cjek |