Forum » Zvok in slika » ZVOK
ZVOK
casp3r ::
okey ... torej imam ene 3 filme s katerimi pa imam nekatere probleme oz. 1 problem. namreč glasovi ljudi v teh filmih se slišijo vendar zeeeeeeelo potiho in je celo ozadje glasnejše od njihovih glasov. na računalniku mojega brata pa tega problema ni (pri enakih filmih) . kaj bi bilo lahko narobe??? verjetno je kakšo razmerje zvokov na nadzorni plošči vendar nimam pojma katerih. moj brat pa ima nekatere funkcije teh razmerij ki jih jaz nimam (npr. 3D deapth).
hvala in lp!
hvala in lp!
Always look on the bright side of life
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Avian ::
hmmm pomoje je problem z ac3 kodeki. druga varianta pa je ce imas 5.1 sistem preveri da ti ni crknu center zvocnik :D
lp Avi
lp Avi
alum ::
ja...ce mas 5.1 sistem in kaksno nekvalitetno integrirano zvocno, je lahko problem tudi v tem...pri ostalih filmih ti zvok normalno dela? isto kot bratu? potem so najbrz res krivi kodeki...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54016 (8841) | Spajky |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27697 (14953) | psytoma |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27303 (11389) | Hrenowsky |
» | razbijanje racunalniskih zvocnikov pri domacem kinuOddelek: Zvok in slika | 1589 (1399) | 5er--> |
» | center na 5.1 ne deluje 8RDA+Oddelek: Zvok in slika | 907 (719) | CaqKa |