Forum » Programska oprema » Ventrilo 2.2.
Ventrilo 2.2.
IDIOT ::
nevem če mi lahko pomagate vas pa prosim da mi poskusite razložiti kako naj naredim server v ventrilu 2.2.0?
zadeva je taksna:
-potednem si ventrilota 2.2.0
-in fajle za server
-ko zalaufam server se lahko samo jaz Joinam na svoj server
-drugim pa napise Unable to connect
prosim za:
- da mi povesta natanko kako bi to odpravil in akj narediti in kaj mi te preglavice povzroča
hvala za rezumevanje
P.S. : sem pa prebrau ves vodice za ventrila kako vzpostaviti server pa se kar ne razumem
hvala za odgovor ;)
zadeva je taksna:
-potednem si ventrilota 2.2.0
-in fajle za server
-ko zalaufam server se lahko samo jaz Joinam na svoj server
-drugim pa napise Unable to connect
prosim za:
- da mi povesta natanko kako bi to odpravil in akj narediti in kaj mi te preglavice povzroča
hvala za rezumevanje
P.S. : sem pa prebrau ves vodice za ventrila kako vzpostaviti server pa se kar ne razumem
hvala za odgovor ;)
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Shybby ::
Najprej dovoli firewallu da spusti server skozi, pol pa daj povej ip tistemu ki se hoče konektat in to je to!
Moraš pa imet isto verzijo serverja kot je verzija ventrilota!
Moraš pa imet isto verzijo serverja kot je verzija ventrilota!
in kako pa bi to lahko narediu v WIN XP
cče imaš čas obrazložiti ;P
hvala
ker to pa res priznam , da nimam blage veze kje se firevwall moderira
cče imaš čas obrazložiti ;P
hvala
ker to pa res priznam , da nimam blage veze kje se firevwall moderira
a se to štima tam pod propeties in op internet protocol pa pod advande pa tm das jezicek DNS in v zgorno okence njegov ip
?????
pa bi moralo potem delati ???
?????
pa bi moralo potem delati ???
a maš sp1 al sp2? al maš slučajno kak drugi firewall?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Shybby ()
ok. pol pa idi na nadzorno ploščo, odpri network connection in z desno klikni na povezo ter lastnost. ko si to nardil se ti odpre okno connection propertis , nato daj advance in maš tam firewall setings. klikni setings in poišči gumbek add program, klikni nanj , poišči ventrilo server, in potem ok.
tistemu ki se pa želi povezat pa daš svoj IP! ne tistega 127.0.01 ampak tvojga ki piše pod totim!
tistemu ki se pa želi povezat pa daš svoj IP! ne tistega 127.0.01 ampak tvojga ki piše pod totim!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 254467 (29132) | miko22 |
» | Kako narediti klan? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 120089 (97912) | einstein :P |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40663 (15645) | brainiac20 |
» | Slackware LinuX --> Kater Apache+mySQL+php??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1679 (1552) | Henixman |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47684 (21361) | R33D3M33R |