» »

Problem z zagonom programa!!!

Problem z zagonom programa!!!

siko_pat ::

Mam en VELIK problem: pri diplomski nalogi si pomagam s posebnim programom za računanje po metodi končnih elementov ('kupljen' preko spletne trgovine), ki se je kar naenkrat odloču, da ne bo več delal. Ko ga zaženem se namreč ustavi oz. se zaganja v nedogled, CPU pa je vseskozi obremenjen med zaganjanjem. Sem ga odinštaliral in ponovno inštaliral (večkrat) pa ne pomaga.

Nato sem inštaliral starejšo verzijo programa in ta je delala. Prav tako sem inštaliral novejšo verzijo in ta tudi dela. Problem pa je v tem:
1. novejša različica programa je educational - ne pride v poštev za mojo nalogo
2. starejša različica pa ne odpira novejših file-ov, ki sem jih naredil

Probal sem tudi z RegCleaner-jem in Advanced Uninstaller-jem PRO 6 pa ne pomagata. Drugače na drugih računalnikih po inštalaciji normalno dela., sam jst hočem, da bi delal na mojem.

Zanima me ali obstaja kakšen program, ki bi počistu računalnik (brez ponovne namestitve Windowsow in podobno) tako, da bi lahko na 'čisto' inštaliral program, da bi delal. Program sicer uporablja spyware ActiveX (actbar2.ocx), ki ma verjetno kej veze pri tem sam jst se na te stvari ne poznam preveč.

Hvala za pomoč!

doublemp ::

Najprej moraš povedati, kateri program je to (če ni skrivnost) in pa kere windowse imaš. Možno je, da prihaja do konfliktov s kakšnim drugim programom, ki si ga nedavno inštaliral.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ubuntu 11.10 nared (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
18435735 (26764) MrStein
»

Počasnost računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
344198 (3711) solatko
»

Izšel KDE 4.7 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
14225374 (21391) driver_x
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942267094 (66686) Seljak
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247359 (21036) R33D3M33R

Več podobnih tem