Forum » Omrežja in internet » gužva na parici
gužva na parici
roCkY ::
Siol ADSL
K2.net ADSL
Amis ADSL
VOLJADSL
še kdo?
kaj in za kakšno ceno nam bodo ponudili?
bo Telekom razen ADSL v leošnjem letu ponudil katerega id hitrejših stabdardov (ADSL2+, VDSL)
K2.net ADSL
Amis ADSL
VOLJADSL
še kdo?
kaj in za kakšno ceno nam bodo ponudili?
bo Telekom razen ADSL v leošnjem letu ponudil katerega id hitrejših stabdardov (ADSL2+, VDSL)
Gapi ::
VDSL baje ne pride v poštev zaradi omejitve dolžine kabla. To so sicer samo predvidevanja tako da me ne držat za besedo. 1200 metrov je najdaljši krak od vozlišča. Dokler ADSL2 pa nimam pojma kolk nese. Mislim pa da vsaj tolko kot ADSL. Sicer pa na SiOL-vem forumu vpraši klemnar (Klemen Ramovs) On bi znal kej več povedat. Je pa tko da ne delamo vsi pri Slovenskih železnicah ker majo baje ogromno LASTNO pipco. Govori se o merah z G-jem na začetku.
roCkY ::
temo sem odpru, ker sem kot verjetno vsi z odprtimi računi od Volje dobil mail, da prihajajo s ponudbo ADSL...
Klemen na Siol forumu je zadnje cajte čist tih. Še na OS bol mal pride.; VDSL, ADSL2+ v teoriji poznam. Hardware je stvar Telekoma in na Siolu o tem za nas uporabnike še prav nič ne vedo (nočejo vedet).
Klemen na Siol forumu je zadnje cajte čist tih. Še na OS bol mal pride.; VDSL, ADSL2+ v teoriji poznam. Hardware je stvar Telekoma in na Siolu o tem za nas uporabnike še prav nič ne vedo (nočejo vedet).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 36846 (20792) | Bug |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 37535 (16942) | Primoz78 |
» | SiOL ponudil ADSL2+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11154 (7128) | Dragi |
» | Volja - cenejši internet kot T-2? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17053 (9509) | Wox |
» | ADSL2+Oddelek: Omrežja in internet | 2713 (1168) | #000000 |