Forum » Omrežja in internet » Optika za vogalom
Optika za vogalom
lazo-x ::
dork: veš kok je velika ljubljana? :) letos bodo pomoje končal bežigrad mogoče začel fužine. celo ljubljano pa kr računaj par let
Vanadium ::
Ce kdo iz gratela bere boste danes prisli kopat pri bloku na ulici Na korošci 2 v Dravljah??? Naj bi danes prisli sam nic se ne dogaja okoli bloka niti ni obvestil
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
MatejMatej ::
Mini Fotoportaža... te dni vstavljajo optične kable v kanalizacijo v Kopru (Olmo, Prisoje, Cesta na Markovec):
Kdaj bo možne priklop na optiko na teh lokacijah?
Kdaj bo možne priklop na optiko na teh lokacijah?
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: jvolk ()
Ejsi_Disi ::
Baje, da se v sredo začnejo pobirat pogodbe.
Madpanter:
1. zaenkrat ni proste ekipe (jebiga, nujna dela drugje)
2. hišni svet se izmika na vse mogoče načine
3. upravnik pa bo šele v ponedeljek operativen (bolniška)
Zato niti ni bilo obvestil.
PS. Nismo vas pozabili.
Madpanter:
1. zaenkrat ni proste ekipe (jebiga, nujna dela drugje)
2. hišni svet se izmika na vse mogoče načine
3. upravnik pa bo šele v ponedeljek operativen (bolniška)
Zato niti ni bilo obvestil.
PS. Nismo vas pozabili.
Rock n' roll ain't noise pollution!
Ballau ::
Sup!
Evo jest sm doma na orehku pri kranju, zadnc (cca. 3 tedne nazaj) pa sva sla z fotram v poslovno enoto kranj prasat kaj zdej mislejo delat kej al ne.
In nakonc je rekla zenska da bo mojga fotra poklicala nazaj da mu tocn pove kaj in kako. Predvsem ga je zanimal kako je z opremo adsl in isdn k pride optika, predvsem pa KDAJ BO MOZEN PRIKLOP na Orehku.
Pol pa cez ene par urc isti dan klice zenska mojga fotra in prav da bo priklop na orehku mozn spomladi, in fotr prov razburjen nazaj zenski "Kdaj to spomladi, pomlad je dolga", in zenska rece "Zdej cez kksne 2-3 mesce" naj bi se kao zacel prklaplat prvi uporabniki pr nas na orehku.
Sicer sm pa ene par cajta nazaj gledou soseda kako se je prstimov na optiko, ze zdej si je okol bajte do omarce dal skopat kabelj za optiko, tko da mu takrt nebo treba. Sicer mam pa soseda tlele, kt je operater na T-2 v LJ, in je isto bled, neve nc povedat kdaj tocn bo kej, skratka NC OD NC!!
Frend in pa moj fotr so pa baje na lastne oci vidl da se je pod naso cesto neki dogajal, sicer da so vpihaval vlakna al neki podobnega. Tko da iz tega sklepam da se nekej dogaja, sam kterekol informacije se proba dobit, takrt pa vsi bledi ratajo in noben nc neve. Tkod a ce se kksn kej ve za vasi Orehek in Drulovka (kjer nej bi bla baje tud centrala) nej kej pove
Evo jest sm doma na orehku pri kranju, zadnc (cca. 3 tedne nazaj) pa sva sla z fotram v poslovno enoto kranj prasat kaj zdej mislejo delat kej al ne.
In nakonc je rekla zenska da bo mojga fotra poklicala nazaj da mu tocn pove kaj in kako. Predvsem ga je zanimal kako je z opremo adsl in isdn k pride optika, predvsem pa KDAJ BO MOZEN PRIKLOP na Orehku.
Pol pa cez ene par urc isti dan klice zenska mojga fotra in prav da bo priklop na orehku mozn spomladi, in fotr prov razburjen nazaj zenski "Kdaj to spomladi, pomlad je dolga", in zenska rece "Zdej cez kksne 2-3 mesce" naj bi se kao zacel prklaplat prvi uporabniki pr nas na orehku.
Sicer sm pa ene par cajta nazaj gledou soseda kako se je prstimov na optiko, ze zdej si je okol bajte do omarce dal skopat kabelj za optiko, tko da mu takrt nebo treba. Sicer mam pa soseda tlele, kt je operater na T-2 v LJ, in je isto bled, neve nc povedat kdaj tocn bo kej, skratka NC OD NC!!
Frend in pa moj fotr so pa baje na lastne oci vidl da se je pod naso cesto neki dogajal, sicer da so vpihaval vlakna al neki podobnega. Tko da iz tega sklepam da se nekej dogaja, sam kterekol informacije se proba dobit, takrt pa vsi bledi ratajo in noben nc neve. Tkod a ce se kksn kej ve za vasi Orehek in Drulovka (kjer nej bi bla baje tud centrala) nej kej pove
Orehek Village ROX!! (irc: #orehek)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ballau ()
Ejsi_Disi ::
Ti bo lazo odgovoril, čim bo videl tvoj post. On bo bolj vedel za tisti konec.
Rock n' roll ain't noise pollution!
d0rK ::
Par let? Torej Vic se celo vecnost ne bo? :(
A pa dejte no..Lev jajc ti dam, sam sm jih prpel. A ves kok otrok bos pol lahka meu. Ej! =)
A pa dejte no..Lev jajc ti dam, sam sm jih prpel. A ves kok otrok bos pol lahka meu. Ej! =)
sss ::
dork: veš kok je velika ljubljana? :) letos bodo pomoje končal bežigrad mogoče začel fužine. celo ljubljano pa kr računaj par let
Nice
miko 55 ::
@$$$ fužinčani jo že imamo cca 3 mesece, vsaj brodarc1-4, ostali pa ne vem.
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
Mrjasec ::
Je komu kaj znano, kdaj naj bi se začela prikljapljati bloka Brilejeva 6-8. Razvod po bloku že imamo in kabel je napeljan do omarice v kleti.
Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav.
Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav.
Hvala ejsi_disi, da nas niste pozabili, dej sporoči kaj danes kaj ste se zmenili čeprav dvomim, da se boste kaj zmenili, ker dobr vem kaki so ti naši paradajzarji
Zgodovina sprememb…
lazo-x ::
ballau: povej točen naslov (magar na zasebno) pa ti bom vedel več povedati.
dork: pojma nimaš kok si me nasmeju, po pravic povedan bi men tut bolj pasal če bi bil vič-center že narejen, sam kaj ko je tukaj veliko stvari ki odločajo potek del.
mrjasec: baje drug teden ;)
dork: pojma nimaš kok si me nasmeju, po pravic povedan bi men tut bolj pasal če bi bil vič-center že narejen, sam kaj ko je tukaj veliko stvari ki odločajo potek del.
mrjasec: baje drug teden ;)
no no ne bodimo sebični jaz upam na sonce da vsaj cev pa kanalcke nam napeljejo kaj novega ejsi disi?
Zgodovina sprememb…
ce bi jaz lahka trobil v alkaten bi bil vesel ejsi disi bom kmalu vesel al ne, mraz je zacel pritiskat, ne dovolit da primorci dobijo prej ko mi
Zgodovina sprememb…
balocom ::
pa kako ste eni lublnčani sebični. Stavim, da nimate tako dobrih refleksov, da bi umrli zrd par 30 ms pinga več . A ne morete pustit nekatermi da dobijo kaj prej?
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
mi ni do 30ms pinga manj ampak je problem v tem:
Toliko je motenj, ko je dobr dan, drugače jih je vedno več na ekranu , ko pa doma celo družino prepričaš da greš na iptv pa pol nedela in te za vrat vsi boš razumel zakaj mi je tok do te optike, ping mi je zadnja stvar na oni stvari, ker ne špilam velik prek neta.
Toliko je motenj, ko je dobr dan, drugače jih je vedno več na ekranu , ko pa doma celo družino prepričaš da greš na iptv pa pol nedela in te za vrat vsi boš razumel zakaj mi je tok do te optike, ping mi je zadnja stvar na oni stvari, ker ne špilam velik prek neta.
tonimona ::
@MadPanter
Veš tudi mi v Kopru imamo take kockice in tudi mi se jih želimo znebiti. Pa tudi normalno telefonirati med dolpotegom bi si želeli. A Telekoma nikakor ni mogoče prepričati, da preveri linije. In konec koncev je LJ € enako vreden kot KP €.
p.s.
Kaže kaj na sneg?
Veš tudi mi v Kopru imamo take kockice in tudi mi se jih želimo znebiti. Pa tudi normalno telefonirati med dolpotegom bi si želeli. A Telekoma nikakor ni mogoče prepričati, da preveri linije. In konec koncev je LJ € enako vreden kot KP €.
p.s.
Kaže kaj na sneg?
St@jler ::
Sej smo že Kranju pustil, da so bli pri, zdej pa še Koper...oo dečki tko se pa ne bomo šli...
Ok šalo na stran. Upam da bo čimveč ljudi imelo čimprej optiko!
Ok šalo na stran. Upam da bo čimveč ljudi imelo čimprej optiko!
madmitch ::
frenk, tako malo vas je laže razkopati, kot veliko metropolo. to je vse.
Kako kaže za Pavšičevo v Šiški? II
Kako kaže za Pavšičevo v Šiški? II
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madmitch ()
mnja ce bi bile sam par kockic bi bilo odlicno, tako pa zadnje dneve sploh ni vec mozno gledat televizorja iz dneva v dan je slabse sam opazam pa da je to vecinoma motenj se zacne okoli 18:00 ure skratka vceraj je bilo skoraj celi dan tako
Zgodovina sprememb…
antonija ::
Kolikor je meni znano so pred Sisko prekopali cel kranj, tako da "Siska ni bila poskusni zajec". Mogoce so res malo dolgo mutili z asfaltiranjem cest v siski (pa to ne vseh, "glavne" so bile narejene 1-2-3, tiste med bloki so trajale malo dlje), ampak meni se to zdi nizka cena v zamenjavo za optiko (napram bakru).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
mitja_i ::
Spet nalagajo...
Za sanacijo cestišč je bil Gratel PRISILJEN najeti KPL, ki je bil odgovoren za zavlačevanje!
To so enkrat že storili in ugotovili, da Gratel pri sanaciji cest krši pogodbo. "Ceste ne sanirajo v skladu z določili iz dovoljenj za zapore in pogodbe...
Za sanacijo cestišč je bil Gratel PRISILJEN najeti KPL, ki je bil odgovoren za zavlačevanje!
jerry2000 ::
Z GRatelom imam zelo slabe izkušnje. Sem koordinator v našem bloku v Zeleni Jami. Klicali so me ene 3x za zbiranje soglasja, potem jih ni bilo od nikoder, ko sem obvestil sosede in sem izpadel jaz trapast.
Potem smo le naredili tisto soglasje, so prišli, pregledali stene, rekli da bo težko zaradi Telemacha, ki je slabo postavil kable, ampak da bovo v ponedeljek (v decemberu 2006!) prišli in naredili razvod po bloku. Jaz spet pišem obvestila da bodo ropotali in prosim za razumevanje... Nakaj pride ponedeljek, torek, Gratela več od nikjer. Tudi njihov list da pridejo je izginil.
In zdaj? Čakam da me še tretjič nategnejo.
Potem smo le naredili tisto soglasje, so prišli, pregledali stene, rekli da bo težko zaradi Telemacha, ki je slabo postavil kable, ampak da bovo v ponedeljek (v decemberu 2006!) prišli in naredili razvod po bloku. Jaz spet pišem obvestila da bodo ropotali in prosim za razumevanje... Nakaj pride ponedeljek, torek, Gratela več od nikjer. Tudi njihov list da pridejo je izginil.
In zdaj? Čakam da me še tretjič nategnejo.
Jerry and Tom
sakal84 ::
res.... tut pri nas se TV prek VDSLa še komaj da gledat - kocke na vsakih 5 sekund....
mislm WTF!
mislm WTF!
Witboy ::
@lazo-x: Mene pa zanima glede na to da so omenjene fuzine, kdaj bodo zacel z deli na Archinetovi ulici?
thanks
thanks
waydot ::
Koliksen je pa trenutno predviden cas med dnem, ko se preorje plocnike, in dnem, ko mi bitki letijo po optiki in ne vec po kovini? :)
Racunam, ce se mi splaca vmes skocit na Amis za par mescev.
Racunam, ce se mi splaca vmes skocit na Amis za par mescev.
Mrjasec ::
lazo-x, hvala za odgovor.
Sicer pa moramo tako ali tako še počakati, da kdo pride do nas z aneksom za preklop (ali je to morda oboje naenkrat).
BTW: Sem na Brilejevi 6.
Sicer pa moramo tako ali tako še počakati, da kdo pride do nas z aneksom za preklop (ali je to morda oboje naenkrat).
BTW: Sem na Brilejevi 6.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mrjasec ()
sss ::
Witboy
Sej še šefi ne vedo natančno. Še na mesec natančn nepovedat je nehvaležno ker nikoli ne veš kaj vse lahko pride vmes. Menda pridejo v Fužine, ko končajo v Bežigradu. Najbrž ne pridejo prej kot v roku 1 leta. Sicer se pa spomn kolk cajta je minil od takrat, ko so začeli delat v Šiški pa do sedaj ko (menda) počasi priklapljajo pri uporabnikih.
Sej še šefi ne vedo natančno. Še na mesec natančn nepovedat je nehvaležno ker nikoli ne veš kaj vse lahko pride vmes. Menda pridejo v Fužine, ko končajo v Bežigradu. Najbrž ne pridejo prej kot v roku 1 leta. Sicer se pa spomn kolk cajta je minil od takrat, ko so začeli delat v Šiški pa do sedaj ko (menda) počasi priklapljajo pri uporabnikih.
antonija ::
Pri nas (Sisenska 19) niso se cisto nic priklapljali...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
w00t? a to pomen da moram posebej pisat gratelu da me priklopijo, in ni bilo dovolj tisto soglasje, ki so jih pobirali pred gradnjo?
soglasje je sam zato da ti lahk skoplejo prek vrta, ce si ga prebral bi vidu kaj pise, za narocnino pa klices pac tja kjer pise
ja sej to štekam. Samo takrat sem tako razumel, da ti pripelejo optiko do omarce in potem maš noter, če se odločiš al pa ne.
Oz. pri nas sploh še ni omarce, ker naj bi potegnil optiko po kineti, ki jo majo vse hiše skupaj, zato nam tudi niso kopali čez vrt
In baje v takem primeru pride omarica noter.
No useen tnx za info., bom poklicu gospo..amm..pač na gratel
Oz. pri nas sploh še ni omarce, ker naj bi potegnil optiko po kineti, ki jo majo vse hiše skupaj, zato nam tudi niso kopali čez vrt
In baje v takem primeru pride omarica noter.
No useen tnx za info., bom poklicu gospo..amm..pač na gratel
mitja_i ::
Bolje je izpolnit elektronski obrazec na T-2. Takoj ko bo možen priklop na optiko te bodo priklopili, saj se ne izplača, da te pustijo na bakru. Oprema je pa itak ista.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RUNE Rural optika na vašem naslovu (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Omrežja in internet | 235767 (2436) | Tribal |
» | Telekom začenja z FTTH (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Omrežja in internet | 64129 (11513) | morosito |
» | optika do hišeOddelek: Omrežja in internet | 10207 (8473) | Bakunin |
» | T-2 pocenil optiko (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12015 (7343) | Lonsarg |
» | Telekom goes Vdsl2 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9793 (5535) | Ejsi_Disi |