Forum » Pomoč in nasveti » racunalnik ne odpira dolocenih strani
racunalnik ne odpira dolocenih strani
alum ::
ja...nevem zakaj...kr naenkrat se je pojavla ta tezava...preko routerja imam povezane tri racunalnike...sistemi WinXp, Slackware10, Win98...dolocenih stvari ne odpira prav na nobenem izmed njih (primer: www.rtvslo.si )...aja imam staticni ip...
no preprican sem, da je napaka na routerju...vendar nimam neke prave ideje kaj bi lahko bilo narobe...ko pingam stran, mi ping javi napako, da so se paketi zgubili pri routerju ( 192.168.0.1 Destination host unreachable)...potem se mislil, da je narobe kaj z dnsji, vendar mi tudi vpis ipja ne odpre strani...v glavnem nevem vec...
aja...router je planetov adsl router!
lp
no preprican sem, da je napaka na routerju...vendar nimam neke prave ideje kaj bi lahko bilo narobe...ko pingam stran, mi ping javi napako, da so se paketi zgubili pri routerju ( 192.168.0.1 Destination host unreachable)...potem se mislil, da je narobe kaj z dnsji, vendar mi tudi vpis ipja ne odpre strani...v glavnem nevem vec...
aja...router je planetov adsl router!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 572242 (532) | blink |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 343338 (43794) | ignats |
» | Težava pri nastavitvi Linksys WRT160NLOddelek: Omrežja in internet | 5036 (4273) | Spajky |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3495 (3284) | Tac20 |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4735 (3343) | jan01 |