» »

WinXP login ne dela

WinXP login ne dela

JamesBond ::

Oj!
Problem je sledec. V local security settings pod audit policy sem dal audit logon events na succes in failure, potem mi je v trenutko ko sem loginal kakega drugega uporabnika (razen sebe) tega takoj odjavilo (se pravi da se sploh ni mogel prijaviti v sistem), potem sem hotel to odpraviti in sem pac dal nazaj na no auditing. Vendar je stvar ostala enaka, in sedaj se ne more prijaviti nisce razen mene!
In ni prvic, da vidim tak problem, sem videl ze na eni drugi masini pred casom, da se je to nekomu dogajalu in tudi ni vedel kako se odpravi.
Hvala za morebitno pomoc.

ToniT ::

V local security settings poglej pod User Rights Assignment in preveri, koga imaš pod Logon locally!

To, da se lokalno lahko prijavi samo administrator, je po defaultu nastavljeno na domain kontrolerju!
Audit policy nima nobene zveze z pravicami logiranja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ToniT ()

V log on locally imam vse (od guesta pa do admina), fora je v tem, da lahko naredim nov admin account, pa se nebo mogo loginat. Samo jaz se lahko in noben drugi, nima veze ce je star account al na novo narejen, ce je guest al je administrator...
Hm, weird?

Cudno, da nisce ni mel takega problema se, jaz pa kar dvakrat (no enkrat ga nisem mel jaz pa nima veze)
Aja pa mimogrede, namescen mam sp2 in vse varnostne popravke.

Dela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako narediti skupno rabo mape točno določeni osebi v omrežju?!

Oddelek: Omrežja in internet
82440 (2265) kulSMS
»

workgroup noce in noce

Oddelek: Omrežja in internet
202077 (1870) Microsoft
»

Zapis stvari, ki so se pocele na racunalniku?

Oddelek: Programska oprema
121163 (870) darkolord
»

Kak nardiš non user account v win2000

51144 (1045) Daniel
»

win2000 administrator

221559 (1223) CWIZO

Več podobnih tem