Forum » Pomoč in nasveti » Kako odstraniti termalni trak???
Kako odstraniti termalni trak???
MrGTO ::
Zivjo!
Pred kratkim sem si nabavil BGA ram freezerje pa so gor ze nalimani lepilni trakci...
Rad bi jih pa odstranil ker jih bom lepil s dvokomponentnim lepilom. Probal sem z alkoholom vendar ne pomaga.
Kaksen drugi nasvet?
Prosim za pomoc
Lp, Blaž
Pred kratkim sem si nabavil BGA ram freezerje pa so gor ze nalimani lepilni trakci...
Rad bi jih pa odstranil ker jih bom lepil s dvokomponentnim lepilom. Probal sem z alkoholom vendar ne pomaga.
Kaksen drugi nasvet?
Prosim za pomoc
Lp, Blaž
Brane2 ::
Odlušči ga z olfa nožem, natop pa preostanke speri z izopropilom ali kakim razredčilom ali acetonom...
On the journey of life, I chose the psycho path.
aha...
hvala za nasvet, sem ga uposteval pa ni bilo problema.
Sedaj morem samo se gor montirat pa bo.
Hvala za vse
Lp, Blaž
hvala za nasvet, sem ga uposteval pa ni bilo problema.
Sedaj morem samo se gor montirat pa bo.
Hvala za vse
Lp, Blaž
danes je bilo delo opravljeno. In rezultat? Rebra so po par urnem nabijanju 3d marka 2k3 bila tako vroca da nisem moral drzati gor prst vec kot 2s.
Jaz si to razlagam tako, da sem delo uspesno opravil...
Ceprav se rami grejejo ko svina...al se tudi vam tako grejejo?
aja...grafa je pa Radeon 9800pro (jedro r350, frekvence original )
Lp, Blaž
Jaz si to razlagam tako, da sem delo uspesno opravil...
Ceprav se rami grejejo ko svina...al se tudi vam tako grejejo?
aja...grafa je pa Radeon 9800pro (jedro r350, frekvence original )
Lp, Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako prilimati heatsinke na grafo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1569 (1279) | Black Metalc |
» | Termalno lepilo???Prevodno??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1851 (1758) | QuickShot |
» | Garancija grafe!Nimam je vec :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 944 (768) | frenk |
» | Cudna slika po testiranju v 3dMarku!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 836 (700) | MrGTO |
» | Problem z navijanjem 1700+ na Epox 8rda+!Pomoc!!!Oddelek: Navijanje | 1252 (1031) | morphling1 |