» »

Doom III prihaja!

1
2
»

C_maniak ::

ja, glej, Grey, nekateri kompa pač nimamo za igranje iger, ampak druge zadeve in je zato brezpredmetno met neko high-end grafično. raje investiram tist dnar v kako drugo - meni - bolj pomembno komponento. in da se ti zdi nezaslišano to, da majo nekateri še GF 2. jah, mogoč pač nimajo denarja za novo, je ne rabijo (bodisi ne igrajo iger bodisi se sprijaznijo z grafiko, ki jo iztisne iz sebe) al pa ne dajo take prioritete kompu sploh, da bi non-stop upgrade-ali.

speed machine ::

C_maniak: se čist strinjam z tabo. Meni se edino potem zdi čudno, če kdo preveč pričakuje na taki grafi. Drgač pa sem alpho zalaufu tud na GF2MX400, preden sem 9500PRO dobu. In na low bi še mogoč kej migal.

Zhupa ::

men je pa cist uredu to, da je spila k pride vn ful pozresna ker jo pol cez kak let z novo konfiguracijo tok raj se 1x ubrnem.

Grey ::

ginekolog:
Super in kul če ti dela z 20+ in si zadovoljen s tem...men dela na high še hitrej(to je pač prednost boljše grafe). BTW js z 20 fps ne morem igrat, ker u ibr šteka taka mala številka, zato posegam po zmogljivejših karticah.

C_maniak:
To je že res, da večina nima kompa za igranje igrc. Sam naj se pol ne jokajo, če so zahteve prevelke(druga stvar so tisti, ki bi radi, ampak nimajo denarja za boljše stvari).
Žal GF2MX iztisne bore malo grafike iz sodobnih iger:\ . Sam velja pa pravilo, da če hočeš za nekaj časa imet grafično mora bit vsaj mid ali high-end, low-end kartice so pa namenjene izključno samo za poganjanje Winsov, "trenutnih" iger in starih iger. V današnjem času, ko se ta tehnologija tok hitr razvija pa sploh. Sej js sm tud prej furu same low end stvari, pa sm pač šparu in našparu tok, da sm si kupu to, kar mam zdej in sm čist zadovolen(prov veselica je bla: preskok z ATi9000Pro->FX5200->FX5900XT ...ta zadnji preskok je biu fenomenalen v hitrosti iger).
Sej, če na vsake 2 leti kej dodaš svoji mašini, ni velik...ali pač?

MrX ::

ATi9000Pro->FX5200

rofl

Grey ::

MrX:
Ne vem, kaj je tuki tko smešnga...pač so bli eni problemi z Radeonom pa sm ga zamenju...

MrX ::

aja, če so bli problemi pol pa ql. sm mislu da si upgrejdu na 5200

whatever ::

Sam imam GF2MX in uporabljam računalnik skoraj izključno za štiri stvari: internet, gledanje filmov, poslušanje glasbe in programiranje. Občasno pa zašpilam kako igrico in za to mi GF2MX zadostuje. Samo zaradi ene igre pa niti v sanjah nimam toliko denarja da bi šel kupovat novo grafično. Pa več kot ene 25 jurjev za grafično zaružit se mi tud zdi bedarija. Če bi že kupoval novo grafično bi jo zaradi TV-outa ne pa zato ker mi en špil na tej ne dela. Boljš počakat kak let da cene padejo in si potem dobit kako dobro grafo pa na njej nabijat Doom3. GF2MX pa sem dobil za 4 jurje pred enim letom in za ta dnar je prekleto dobra zadeva.

Aggressor ::

Mnja, potem boš čakal pet let, ker kartice srednjega razreda ne padejo pod 30 jurjev. No, če te igre ne zanimajo, tako ali tako ne boš zapravljal :P

Grey ::

whatever:
Zarad ene igrce se res ne splača(ampak se najdejo tud taki) pa kdo je govoru sam o eni igrci...DOOM III je samo vrh ledene gore:D. Js bi pa biu prpravljen da tud do 120k za grafično...včasih je treba katere stvari probat8-). Če boš pa hotu DOOMIII igrat normalno t.j. 40fps+ pa kr čaki mal več kokr eno leto. Cene ne padajo tko hitro oz. proizvajalci ne dajo tok hitr zmogljivejših kartic zastonj.

whatever ::

Hja zgleda da sem odras(t)el:D ker me pritegne le še redkokatera igra. Čeprav kolikor poznam idsoftware bi doom3 znala bit taka. Bo treba pač pr kolegu probat.

Grey ::

whatever:
To o odraslosti je samo razmišljanje ljudi, katerih taka zvrst zabave ne pritegne. Čist zmotno. Igre so samo še ena izmed mnogih oblik zabave btw. Da se maš pa zarad tega, ker ne igraš iger, za odraslega...pa naj ti bo če že tko mislš;).

cewkit ::

V intervjuju, objavljenem na Gamespy, je John Carmack izjavil, da je po njegovem mnenju ATI Radeon 8500 boljša kartica za Doom 3, ker lahko dostopa do več tekstur naenkrat kakor GF4 Ti, čeprav ima nVidia boljše gonilnike. Geforce in Radeon kartice z 64-bitnim ali SDR pomnilnikom naj bi ne bile dovolj hitre za igranje, razen če jo mislite poganjati pri ločljivosti320x240.

---

kok mi je scena brat te razno razne spekulacije o doom3, ki so nastale pred leti nazaj...pol vidis razliko med realnostjo in teroijami :)

C_maniak ::

jah, zakaj pa misliš, da jez še kr ostajam na 8500?;)

Grey ::

C_maniak:
Jst mislm, da zato, ker nočeš kupit novejše;).

Blue22 ::

grey pa kaj najedas smo dojel da mas HUDO masino....ok....chill now

Grey ::

Blue22:
Moj cilj ni biu to, kar si ti napisu. Še zdaleč ne, še pomislu nism na to. Če si pa dobiu tak vtis, je pa tvoj problem:( .
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Doom III (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Igre
121093858 (6362) opeter
»

Lego predstavlja nov Mindstorms v Las Vegasu

Oddelek: Novice / Ostale najave
265354 (4533) Nejc Pintar
»

Deset let Windows 95

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
234179 (3029) Spajky
»

Doom 3 vodič (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
546676 (6676) Yohan del Sud
»

DOOM III le za Xbox ?!?!?! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
1819979 (7327) Fury

Več podobnih tem