CNN - Le nekaj dni po koncu Computexa je Tajvan prizadejal precej močan potres stopnje 6,2. Sodeč po poročilih s CNNa se je potres zgodil okoli 10:35, epicenter pa je bil v morju vzhodno od severno-vzhodne pokrajine Ilan. Potres je trajal 20 sekund, podrobnejših poročil o škodi in žrtvah pa še ni.
Strah pred posledicami za občutljivo industrijo mikročipov pa je povzročil padec delnic tajvanskih podetij. Te so v kratem času po potresu padle za več, kot 2 procenta.
Novice » Ostale najave » Potres v Tajvanu
OZZY ::
V enem ali dveh tednih se cena ne bi smela spremenit. Kasneje pa lahko pričakujemo manjši porast. samo glede na to, da ni bilo posledic se bo stvar hitro normalizirala.
slycer ::
Heh cene rama naj bi ostale nizke, ampak jaz si bom raje ta teden privoščil en Mosel 256 MB ploščico
Jeebs ::
Mislm, zdej bojo pa še take sral, k tm dol folk že tko al tko težko živi! Pol pa še potres pa to sranje s cenami. Kar se tiče cen je potres itaq samo izgovor, da lahko cene navijejo. Tisti delavci pa se mi zdi, da ne bojo mel nč od tega! Še v večjem sranju so, zdej ko je bil potres!
hahaha ::
jeba a ti veš kdo ma bolš standard?mi al tajvanci???dej se mau razglej okrog.matr si to izjavu kt da b šlo za ruando!alpa za prleško selo hahaha!
Vuco ::
Potres, to najbrz pomeni da bojo sle cene nekaterih komponent gor ! Lepo lepo, spet bom sluzu :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehiški navijači povzročili "umeten potres"Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6390 (3814) | [D]emon |
» | Fukušima - jedrska nesreča v teku (VII) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 56475 (50394) | jest10 |
» | Rusilni potres v Sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 15330 (9565) | ABX |
» | Katastrofa v Aziji! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 17327 (11725) | Thomas |