» »

Čudni hladilniki

Čudni hladilniki

Dan's DATA - Vsi poznamo Orbe. Standardna valjasta oblika z ventilatorjem v sredini. Jasno. Vsi poznamo Vulcano-te. Kocka z ventilatorjem na vrhu. Jasno.
Kaj pa hladilniki kot tisti na sliki spodaj? Če sem prav razumel besedilo, gre za hladilnik, ki se vrti okoli svoje osi. Ali nekaj takega... Če želite zelo nazoren test veliko hladilnikov, oddeskajte sem. Test je res dobro napisan. Ob strani imate fotografijo vsakega hladilnika in rezultat nejgove hladilne moči. Nato pa je spodaj še natančen opis vsakega izmed njih. Če nameravate v kratkem kupiti nov hladilnik, si test morate ogledati.
P.S.
Naj vas Thunderbird logo na fotografiji hladlnika ne preslepi! Gre samo za marketinško potezo. In, ne, AMD se ni odločil izdelovati take hladilnike.

4 komentarji

Mitja 34 ::

Kdaj pa bo kakšen podoben test na Slo-Techu ?

BigFoot ::

mislem da sm enkrat slišu da luni dela en tak test

Jeebs ::

Hehe, tale hladilnik pa zgleda mal čudn. Ne vem kaj je Luni mislil s tem, da se vrti okoli... Vsekakor neki novga, ampak princip mi pa ni jasn. Zvečer, ko bo čas, pa si bom še test pogledu, in če je stvar good...>:D

TonaMona ::

Ne, ne, nič se ne vrti. Verjetno te je zmedel stavek '...floating ring around the circular fin array...'. Le ta govori o kovinski zaponki s katero pritrdiš hladilnik, sama bakrena rebra pa so trdno zasidrana. Sicer pa bi bilo od 'vrtečih' hladilnikov verjetno več škode kot koristi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gaming Comp

Oddelek: Kaj kupiti
242360 (1551) Andrej14
»

Računalnik se vgasne

Oddelek: Strojna oprema
111433 (1297) solatko
»

popcorn kot server

Oddelek: Zvok in slika
131874 (1080) birtija
»

Zamenjava ventilatorja za procesor

Oddelek: Kaj kupiti
231934 (1672) AndrewSmith

Več podobnih tem