Forum » Znanost in tehnologija » Rusilni potres v Sloveniji
Rusilni potres v Sloveniji
Thomas ::
> In ce potresa v ponedeljek ne bo, kaj bomo potem naredili s temi jasnovidci?
Čez tri mesece "bomo" spet ugibali, če so pa tokrat nemara zadeli. To "bomo".
Čez tri mesece "bomo" spet ugibali, če so pa tokrat nemara zadeli. To "bomo".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thomas ()
Tear_DR0P ::
ene tri tedne nazaj je bil manjši potres na dolenjskem, če se ne motim. 14 dni nazaj sm jst vidu blood moon (za tiste ki ne vete, to napoveduje vojne, kugo, poplave, točo on ostale katastrofe) tko da je zelo vlka možnost za rušilni potres!
he he, pa ja de. Bi reku da podobna kot pri ruleti. Drgač je pa blood moon neki kar zares rad vidim sam ne spada k potresu.
he he, pa ja de. Bi reku da podobna kot pri ruleti. Drgač je pa blood moon neki kar zares rad vidim sam ne spada k potresu.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
madviper ::
A se je Slovenija že opomogla od tega rušilnega potresa?
Nikjer nisem opazo kakih reklam od Unicefa ipd. za pomoč žrtvam rušilnega potresa v Sloveniji
Mene je skor pobralo od smeha ko so mi povedal za to, pa še po štreki sem šel, tak da je bla nevarnos da me po vrh vsega še vlak povozi
Dajte no. Ne moreš kr tak napoveda rušilnega potresa v neki državi, za katero sploh ne veš ke bi jo iskal na zemljevidu...
Tak, da jaz ne dam velik na take čveke, pa naj bojo od bilokoga. To je tako Jehove priče, ki napovedujejo Apokalipso vsake 3 mesce, pa se stalno preloži.
V glavne krneki!
Nikjer nisem opazo kakih reklam od Unicefa ipd. za pomoč žrtvam rušilnega potresa v Sloveniji
Mene je skor pobralo od smeha ko so mi povedal za to, pa še po štreki sem šel, tak da je bla nevarnos da me po vrh vsega še vlak povozi
Dajte no. Ne moreš kr tak napoveda rušilnega potresa v neki državi, za katero sploh ne veš ke bi jo iskal na zemljevidu...
Tak, da jaz ne dam velik na take čveke, pa naj bojo od bilokoga. To je tako Jehove priče, ki napovedujejo Apokalipso vsake 3 mesce, pa se stalno preloži.
V glavne krneki!
I'd like to do something crazy!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Italijansko sodišče oprostilo znanstvenike, ki niso napovedali potresaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8640 (7059) | Jst |
» | Sedmerica obsojena, ker niso napovedali potresa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17048 (13594) | Vajenc |
⊘ | Nostradamus: 20. maj potres v ItalijiOddelek: Loža | 5296 (4530) | Ziga Dolhar |
» | mraz, zima, sneg, led in temperature pod ničloOddelek: Loža | 3181 (2157) | username |