Forum » Pomoč in nasveti » MSI GeForce2MX slaba slika na TV
MSI GeForce2MX slaba slika na TV
El Diablo ::
Bi rad DivX na TV spravil, sicer gre pa je slika česarkoli s PC-ja obupna na TV-ju. Kak nasvet?
Mimogrede kabli so v redu.
LP
El Diablo
Mimogrede kabli so v redu.
LP
El Diablo
El Diablo ::
Hja slika je nekaj ožja od TV zaslona in dobro presvetljena. Barve nekoliko cvetijo in se na nekaj mestih zlivajo, pa tudi ostrina ni prava.
Diablo
JohnyB ::
Ja tud jest mam mal bl čudno sliko na TV-ju. A uporabla kdo kakšen program za gledanje na TV-ju ?
Ker jesm morm zmeram spremenit na 800x600 da se vid normaln na TV-ju. Pa se mi zdi to kr moteče, če moreš to skoz počet.
Ker jesm morm zmeram spremenit na 800x600 da se vid normaln na TV-ju. Pa se mi zdi to kr moteče, če moreš to skoz počet.
Apple iMac
Kaiser ::
Slika je pri GeForcih s TV outom vedno ozja od zaslona (crn okvir), ne vem zakaj. SLiko poizkusi nastelat v nastavitvah - barve, kontrast, osvetljenost, fliker, pa bo verjetno boljse.
Kljub temu, da ma moja TV samo kompozitni vhod mam izhod kartice nastiman na S-video (gre cez konverter, ki sem ga dobil s kartico) in je slika lepsa, malce temnejsa pa se jo da lepo nastaviti.
Za gledanje uporabljam TVTool, ki je super za kartice z BT??? cipom. Sliko zna raztegniti cez cel TV, kar je super za gledanje filmov, ima precej nastavitvenih moznosti, itd. Skratka super. Klik! Neregistrirana verzija dela sicer samo 10 minut ampak se da to ustimat... Heh, nisem nasel delujocega cracka pa sem za 20mark kupil registracijo pa mi ni zal!
Kljub temu, da ma moja TV samo kompozitni vhod mam izhod kartice nastiman na S-video (gre cez konverter, ki sem ga dobil s kartico) in je slika lepsa, malce temnejsa pa se jo da lepo nastaviti.
Za gledanje uporabljam TVTool, ki je super za kartice z BT??? cipom. Sliko zna raztegniti cez cel TV, kar je super za gledanje filmov, ima precej nastavitvenih moznosti, itd. Skratka super. Klik! Neregistrirana verzija dela sicer samo 10 minut ampak se da to ustimat... Heh, nisem nasel delujocega cracka pa sem za 20mark kupil registracijo pa mi ni zal!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583712 (23041) | Dominator |
» | Nakup televizijeOddelek: Kaj kupiti | 10828 (9146) | Robert |
» | Različne resolucije na TV in monitorju!Oddelek: Zvok in slika | 1369 (1149) | CaqKa |
» | TV-TunerOddelek: Kaj kupiti | 1764 (1377) | b0B3k |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6200 (5105) | bbobst |