» »

PC priklopiti na TV

PC priklopiti na TV

Magician ::

Zadeva je sledeča imam novo grafično kartico ATI RADEON 9550 SE, vendar mi ne uspe da bi računalnik priklopil na TV. To mislim predvsem takrak ko bi gledal filme.

Prej sem imel grafično kartico nVida za katero je delal program TvTool, kateri se mi je zdel fantastičen.

Ali obstaja za mojo novo grafično tudi kakšen podobem program ?
  • zaklenil: CaqKa ()

mAsA ::

Magician,
Poveži tv-out s TV-jem in prižgi TV.Pojdi na namizje in pritisni desno miškino tipko ter nato Lastnosti. Nato pojdi na zavihek Natavitve in izberi gumb Dodatno. Sedaj pojdi na zavihek Displays in vklopi rdeče obarvan gumbek. Nato pa še nastavi da bo Tv tvoj Primarni zaslon, monitor pa sekundarni (pri monitorju mora biti pritisnjen 2 moder gumbek z leve, pri tv pa prvi). Ko tv-outa ne boš rabil več pa ponovi postopek v obratni smeri. :):D
AMD Athlon(tm) 1700+@1.47 GHz, K7T266 Pro, DDR 512 Ram,
ATI Radeon 8500, 60+120GB HD, LG 775FT

Magician ::

OK zadevo sem usposobil, na TV-ju se mi je pokazala slika oz. namizje... Samo problem nastane ko hočem zalavfati film pod BS Player-jem mi na monitorju lepo kaže sliko ( oz. lavfa film ) medtem ko pa je na TV-ju črna slika. Samo podnapisi so vidni na TV-ju slike pa kot sem že omenil ni je samo črno.

Kako pa to uredim ? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magician ()

sk8er ::

desni klik na namizje/settings/advanced/displays/

tam naštimi da je tv primarn zaslon in monitor sekundaren (tisti dve modri ikonci)
Flip that sh*t!

CaqKa ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962614605 (53934) Dominator
»

povezava med TV in PC preko VGA ne dela

Oddelek: Pomoč in nasveti
83360 (3117) jlpktnst
»

[DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TV

Oddelek: Zvok in slika
265543 (4263) H_man
»

TV-out istocasno