Forum » Zvok in slika » Ko DVD/DivX player noče predvajat
Ko DVD/DivX player noče predvajat

Dolfe ::
V svoji kolekciji sem našel nekaj filmov,katere Philips 630/02 noče predvajat,na YAMADI pa z temi filmi ni problemov.
Kako bi rešil to težavo?
Z Dr.Divx programom sem predekodiral film in razen slabše kvalitete slike ni bilo uspeha.
LP
Kako bi rešil to težavo?
Z Dr.Divx programom sem predekodiral film in razen slabše kvalitete slike ni bilo uspeha.
LP
- zaklenilo: Stepni Volk ()

Stepni Volk ::
Philips 630 bazira na ESS čipu, Yamada (če je to 6600) na MTK... vsak od omenjenih ploščkosukov ima čisto svoje sposobnosti in karakteristike.
O filmih, ki ti ne delajo, moraš povedati malce več... uporabi program G-spot.
In preden ponovno vprašaš si preberi temo o Philips Divx predvajalnikih, Yamada predvajalnikih... odgovori so že podani.
Zaklepam.
O filmih, ki ti ne delajo, moraš povedati malce več... uporabi program G-spot.
In preden ponovno vprašaš si preberi temo o Philips Divx predvajalnikih, Yamada predvajalnikih... odgovori so že podani.
Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 399508 (56004) | NejcSSD |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25655 (10269) | bizi72 |
» | [divXvid] Mercury predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12853 (7940) | Alec999 |
⊘ | philips DVR 70, ima kdo?Oddelek: Zvok in slika | 862 (790) | polde66 |
» | Izbira DIVX komponente?Oddelek: Kaj kupiti | 1937 (1523) | Dejancek |