» »

nasilno obnasanje "redarja" nad mladoletnikom ?

nasilno obnasanje "redarja" nad mladoletnikom ?

SleepLess ::

Zanima me, kaj lahko storim v tej zgodbi : je sobota vecer, z prijatlom hocema it v "popularen" klub in nama redar rece da ne morema (brez razloga, nic ne rece razen tega da nemorema it notri), pridema 2gic v isti noci, sploh nic ne rece, ampak naju nasilno "posune" vstran. Sedaj bi pa res rad vedel ce lahko redarju kaj dokazem da se je nasilno vedel do mene in do prijatla (oba mladoletna, on polnoleten) ali mu ne morem nic ?

hvala in lp jan3594

ABX ::

Če te redar ne pusti v lokal, zakaj siliš notri?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

BlazP ::

Sam res. Men bi ze prvic potegnal. Sploh ne bi spraseval zakaj ne smem it noter. Pa se neki: ne se nikol z redarjem kregat al pa mu karkol dokazovat, tud ce se ti zdi, da mas prav, ker drugac bojo skor ziher batine (sodisce gor dol).

ShowDown ::

Če si močnejši od redara ga zbrcaš, drugače pa......on tebe:))

Avenger ::

Redar ima vedno prav, če misliš, da ne, si na konc krvav... Že videno, nekajkrat.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

d0rK ::

Ampak kake mrcine so to .... Recimo un pr globalu ma biceps k moj stegn. 8-O

Smorny ::

Lepo rečeš kolegu poleg sebe: "Vse se plača, vse se vrača!" In greš naprej. Mogoče bo pa kdaj ravno obratna situacija. (boš delal na banki in bo redar, čakal na kredit pač malo dlje...primer samo).
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/

ta_pridna ::

oni so tam v službi, da "urejajo", kar ni v skladu z njihovimi pravili...

je pa odvisno od tega, kaj je bilo naročeno redarju predhodno... če je noter starejša generacija, potem mladoletnih sploh ne bodo notr spuščal...

dobiš jih pa v vsakem primeru, če jih ne "poslušaš" ;)

:8)

OZZY ::

Vprašanje zakaj vas ni spustu notri...Mogoče sta bila videt preveč mlečna, anarobe oblečena itd. lahko so mel kak poseben večer, kjer so ble posebne zahteve....težko reč če ni podal nobenega razloga. On je lahko samo delal tisto, kar so mu naročili. Za to da te je odrinil pa ne moreš nič, vsaj po mojem, saj nisi nič poškodovan ..no razen vajinega ega.
Go with the flow.

Avenger ::

Er... mene pa določen redar pri 23 parkrat ni spustil v Papillona, ker je bla starostna omejitev 24 ali pa je bila 'privat zabava'.

Včasih te not ne spusti že samo zato, ker se mu zdiš smotan al kaj jaz vem.

Uradno naj bi bilo tko, da ne spušča not pijanih, neprimerno oblečenih, nasilnih in mladoletnih. Redarji, ki so bili dejansko kul so bili pa edino v centralu. Enkrat se je nekomu opravičeval, da ga ne more spustit noter, ker ma kavbojke.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Microsoft ::

Hm, dejte mi tole mal povedat o tem, ce si neprimerno oblecen, da bi sel v kak klub. Ker jst skos nosm kavbojke, ko sm zuni...

Torej, kake hlace pa jopc te najveckrat 'pripeljejo noter'? Mogoce kaka slikca?


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Tear_DR0P ::

Heh, mene v KraKra enkrat ni spustu redar. Šel sm samo vn na telefon. Utemeljitev - sej si glih vn pršu zaka pa zdej not hočeš. Štorija kok sm not pršu je pa ena najbolj neumnih. Reku sm mu da če me not ne spusti takoj tist trenutek, ga bom nabil ko prasca. Tak ko zgledam ni mel druge, ko da se mi je začel smejat in me je spustil notr iz čiste dobre volje. (jebi ga pač sem mali pa zavaljen)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Tilen ::

Ja, lahko bi te pa "jebiga" nabil. >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

kivi113 ::

Redarji v Sloveniji so večinoma sami idioti ki za vikende izživaljajo svoje komplekse nad slabše grajenimi ljudmi. Bi reku da so redarji čisti balkan, ampak škoda ker so v Srbiji redarji veliko prijaznejši...

misso ::

Mi slo pa imeli sledečo štorijo. Bratranc je dobil otroka, gremo pit.Pred lokalom čaka redar in me noče notri spustiti(preveč mlečem zgledam za mojih23 let :8) ) da je samo nad 25 let vstop notri. Pa odzunej se je videlo da so same mladolednice notri :D . Pol mu je pa bratranec zatežu da mu bo dal 100eu da me notri spusti pa me ni hotu spustiti. Pač se je nad mano iživlal ta varnostnik k zgledam kot 18 froc. Sem samo čakal kdaj bo začelo padat batine.

P.S. Pač eni varnostniki se nemorejo drugače iživlati nad drugim kot tako kot se,

gzibret ::

jan3594:

A je popularen lokal slučajno GLOBAL? Neka družba je redarju pijana težila, da hoče it noter, pa jih ni spustil - ker so bili pijani. Pa je kolega redarju zgasnu u lift, pa so ga gorile na vrh pričakale, pol pa so ga v drugem liftu dol peljali in ga umes malo stumbali

o'-( (administratorji, predlagam smajlija s šljivo na oki)

Kaj pa rine noter. Prav mu je. Lokal je v privatni lasti, gorile majo od lastnika pooblastilo, da spustijo noter samo zaželjene goste zato tukaj ne vidim problema. Jan, tudi ti imaš pravico, da nekoga ne spustiš v stanovanje.

Jaz sem bil v Globalu že velikrat, pa tut enkrat v kavbojkah, pa mi ni nobeden rekel ne mev ne bev.

Če pa ti tako obnašanje redarjev in selekcioniranje gostov ni všeč, pa pejt kam drugam (čisti tržni princip).
Vse je za neki dobr!

BigWhale ::

Jasno, redar lahko prepreci nekomu vstop v privat klub. Ampak na miroljuben nacin. Ce ga redar udari, ga imas pravico prijavit, ce je oskodovani mladoleten, se toliko slabse za redarja.

Se policaj te ne sme udarit, ce se gibljes tam kjer ni dovoljeno. Vojak, ja vojak, te pa lahko ustreli, ce je na strazi.

gzibret ::

Ja, res je. Redar ti lahko prepreči vstop, ne sme pa te nabutat. Lahko pa te zadrži do prihoda policije.
Vse je za neki dobr!

jRk0 ::

ker verjetno vem za keri klub gre, ti samo povem da ne bos nic dosego, cetudi ga bos sou tozit. skoda dnara. pac, v nasem kraju se gre samo za poznanstva in jaz mam tudi vcasih probleme tam pr sparu ja :)

samo nic ne dosezes, sem ze lepo vljudno spraseval zakaj tocno ne smem not ce grejo otroci 4 leta starejski lahko pa so me ze davili pa vse...
You fuck up once, you loose two teeth.

Elemen_T ::

Zato pa nikoli, res nikoli nisem in nikoli ne bom vstopil v lokal kot je global, bachus, in podobne kozlarije, katerih kar ni konec.
Bil sem enkrat in ne bom nikoli več (zame ne obstaja več sploh)

Osebno nisem imel problema z varnostniki (o katerih sem vseeno veliko slišal), so me pa zato noter gledal ljudje z vsemi tremi. A jebeš to skomercalizirano družbo, ki jim ni jasno kako lahko nosim znošen jeans, allstarke in razfarbano majco...
Raje grem v normalen klub, kjer so ljudje (skupaj z varnostniki in ostalim osebjem) sproščeni.
Kjer te varnostnik pozdravi in kelnarca lepo pogleda in vpraša če bom kaj spil.

Qrc pa center lublane.

Thrivial ::

Global&ostali klubu, ki jih imajo pod kontrolo crne majcke - samo pravo cifro je treba imeti v telefonu in pomoliti un telefon gorili pod nos.

Ce pa ne mores, pa pac ne mores, jebiga. Odmisli in pojdi drugam. :)

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

Microsoft ::

Sem pa enkrat miril situacijo, ko se je vratar znesel nad pijanim kolegom.

Si kr oba narezal pa je bil mir al kako?:P


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Dr_M ::

tm u globalu so tisti varnostniki prov glupi ce mene uprasas. ene 2 mesca nazaj sm biu prvic v globalu in so se tm v vip prostoru eni stepl precej, varnostnika pa nobenga. okol je letel vse zivo in mrtvo (kozarci,flase)...pol se je komi en od nekje prkotalu, ampak se je pretep ze tok razsiru, da so rabl celih 10 minut da so pomiril use. zuni so pa ene 3 stal, z razbitimi bucami. no, med drugim sm tut jest dubu kozarc v nogo.

sam osebno pa do zdej se nism meu ksnih pretepaskih izkusenj z redarji.
so pa razni pederajsi pred vrati, k me niso pustil not, neglede na to, da nism biu pijan, lepo oblecen in seveda polnoleten.
ampak dobr, nej majo prepotentnezi veselje. pac tja ne hodim vec, itak zdej hodim v precej boljse klube na partije. :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

jRk0 ::

pa ne gre se za ljubljanske lokale, btw :)
You fuck up once, you loose two teeth.

Dr_M ::

sej je po vseh tej pajzlnih isto.

recimo v klubih ala Lipa, AG in podobno, tega ni. skor nobenih pretepov, nobenih nadlegovanj s strani redarjev.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

jRk0 ::

No, o Ptuju se gre :)
You fuck up once, you loose two teeth.

ripmork ::

Ko bom velik bom redar....:P

večina teh klubov res ni vredna pol pizde mrzle vode,kaki orto-bar je še najboljš,itak je pa družba najbolj pomembna zame...sam v Globalu pa res še nisem bil.Me prav zanima če sem veliko zamudil?:\

suntrace1 ::

Mmmmm, nisi, tko kot je eden že napisal, je poln karikatur življenja, pa še muzka je za en drek. Mnogo boljših partijev je skor povsod, K4, Metelkova, Orto-bar, VPK, Lipa. Grem občasno tud v te pajzle, ker dam vsake tolko priliko da se mi prikupijo pa se mi še niso, pa tud 2 redarja poznam še iz mladih let, sam ponavad na koncu z njimi visim zunaj in čvekam, pol pa domov ker se dolgočasim tam. Pa raj se z njimi ne zaj.... ker vem kakšni so, zeeeloooo kratkih živcev že od zmeraj, tko kot sem bil jaz nekoč, dokler me ni punca v red spravla :8)

Ne zamujate ničesar, razen če bi radi plaval na vrhu gnojnice, pol pa vam je lahko žal :)

Aja, pa Grad Kodeljevo ima občasno zelo fajn partije, toplo priporočam.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: suntrace1 ()

SkIDiver ::

Kaj mate vi probleme. Mi pa nardimo sami žur v eni čisto preprosti gostilnci, baru pa nimamo nobenih težav z kakimi varnostniki. Občasno nas v študentu obišče varovanje študentskih domov ampak z njimi se po večini da vse zmenit, če le nisi nesramen in žaljiv.

Keyser Soze ::

JA, no če hočeš bit full cool pa mega in si resen fan BBT pa GameOver pote greš pač v Globala.>:D

Lokal za elito. Ampak o kakšnih "pozitivnih" lastnostih pa govorimo pa ne bi. Saj veste SAfe nad mestom je en plakat. Pain safe in Brain safe.
Tale in podobni klubi so pač eni tistih, ki igrajo na eno lepo človeško lasntnost. Po domače naduvanost. Kol v rit pa gremo, ne? In pač ker ne pride vsak noter tistemu, ki mu uspe rahlo zraste ego. To pa tudi ni slabo. Ga pač za par dni reši depresij in zakompleksanosti. Tako da taki bari na en način skrbijo tudi za psihološko "zdravje" psihološko manjzdrave populacije.:)

Tako kot so rekli, preveč je normalnih barov ali pa restavracij kamor lahko pelješ punco ali pa greš z druščino.

Ampak... Škoda ker nisi padel, ko te je odrinil. Naslednjič svetujem tak štorast padec in rahlo poškodbo gležnja. Samo potem takoj zavrti policijo in počakaj na mestu dogodka. Redar bo pač odgovovarjal disciplinsko, lokal pa odškodninsko.

So pa redarji povečini izredno butasti v naši dragi državi. Veliki del teh ljudi je poceni delovna sila, ki nima primerne izobrazbe niti ni pretirano inteligentna in je šolanje zaključila že z kakšno osnovno šolo. KAr pomeni, da tudi po zakonu ni primerna za opravljanje takšne službe. Da ne rečem, da jih ima veliko prekrške zoper javni red in mir kar je še ena postavka zaradi katere ne bi smeli opravljati delo redarja.

Vprašanje če tisti redar ni delal na črno tam. Pač mora imeti službeno izkaznico na vidnem mestu, če je nima....

Tako da naslednjič brez strahu do redarja. Če vam zateži mu zatežite vi. Seveda primerno, ne kar z nekim bluzenjem. Prvo z izkaznico, nato pa z utemeljitvijo čemu ne smeš vstopiti (ne vem kako je z vstopanjem v takšne klube??-kakšen pravnik tle?). Vkolikor pa začne zadeva kazati na kakšne znake fizičnega posredovanja pa pogumno poklicati policijo. Tako ali tako je redarska služba po zakonu dolžna napisati poročilo o vsakem fizičnem posredovanju oz. uporabi najmanjše možne sile. Samo tako se bodo razmere na področju varovanja(zasebnega) malo spremenile. Ker trenutno so katastrofalne.

jRk0 ::

Najbolj smesno se mi je zgodilo v bachusu. gremo moj kolega s punco pa jaz s punco tja, midva sma pac bolj skejterja in kape na glavi zaradi mraza. pa hodijo neki mladi not pa ven pa vse in pridemo mi pa redar kar od dalec, "Ne da se not." Brez kakrsnegakoli pojasnila in nic.

Mislim, lol. Ceprav, meni se to nic ne zdi grozno, itak ga najrajsi doma pijem, pol pa v KMŠ al pa K4 pa je :)
You fuck up once, you loose two teeth.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

2 mladoletnici mrtvi pred klubom Lipa !!! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
28723233 (8820) PaX_MaN
»

KMŠ (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9111108 (6593) jrtjtejtt
»

Nov nočni klub (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
756793 (3592) Venomus
»

Varnostnik do smrti pretepel 20-letnega obiskovalca Globala (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
35423595 (17212) T0RN4D0
»

Kako spravit prepotentnega tipčka, da bi čimbolj nasrkal? :-) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
817699 (5339) leinad

Več podobnih tem