Forum » Loža » Nov nočni klub
Nov nočni klub
Bluechriss ::
Zanima me, kakšen(stilsko, glasbeno,cene,publika)lokal bi si želeli imeti v Ljubljani.
Mogoče bo pa ratal en tak.
Mogoče bo pa ratal en tak.
PALOMINO ::
Takole bom povedal...v Sloveniji oz. Ljubljani manjkaen tematski nočni klub, recimo v stilu 50-ih (npr. kot Gas Station ki pa sloves takega lokala ne opraviči) kjer bi se vrtela drugačna glasba, ki bi privabljala tudi drugačne ljudi.Vsi vemo po kaj hodijo ljudje v nočne lokale - pecat ženske, postavljat se in iskat težave.
Če je v lokalu "komercialna" glasba - bo tja hodila predvsem mularija, ter ljudje ki tako glasbo poslušajo (poleg pubertetnikov, tudi naši južni sosedje, ipd. - vsi pa vemo kako je z vročo krvjo če to dvoje združimo - se opravičujem če sem koga prizadel).
Da ne govorimo o rave sceni, ki je sploh mem in uživa zloglasen prizvok, vsi vemo zaradi česa...
Z morda drugače zasnovanim klubom - kot sem že prej omenil bi se morda to lahko spremenilo, kar se cen tiče - če je feeling taprav cena ni pomembna.
Toliko zaenkrat od mene.
Če je v lokalu "komercialna" glasba - bo tja hodila predvsem mularija, ter ljudje ki tako glasbo poslušajo (poleg pubertetnikov, tudi naši južni sosedje, ipd. - vsi pa vemo kako je z vročo krvjo če to dvoje združimo - se opravičujem če sem koga prizadel).
Da ne govorimo o rave sceni, ki je sploh mem in uživa zloglasen prizvok, vsi vemo zaradi česa...
Z morda drugače zasnovanim klubom - kot sem že prej omenil bi se morda to lahko spremenilo, kar se cen tiče - če je feeling taprav cena ni pomembna.
Toliko zaenkrat od mene.
logo ::
Bluechriss:
stil: modern, važno je udobje (kšni kavči...), ne preveč monotone barve
muska: house, dub, hip-hop
cene: na začetku nižje, da privabiš folk, kasneje višaš glede na obisk
publika: 16+ (mlajši nimajo dnarja, stari ati pa tud novjo hodil u klub)
+varnostniki
PALOMINO:
"Da ne govorimo o rave sceni, ki je sploh mem in uživa zloglasen prizvok, vsi vemo zaradi česa..."
da ne govorimo - ce tko pravs, pa ne govort
sploh mem - aja? zate mogoče, ker nisi na rave sceni in verjetno sploh nimaš pojma kaj točno to je
zloglasen prizvok - verjetno misliš droge. se strinjam, ker ga do neke mere upravičeno tudi ima. vseeno pa ne papcamo vsi XTCja, nasprotno - zadnje čase so veliko bolj v uporabi mehke droge. Sicer je pa vedno več folka na partijih treznih, ker je tko tud najboljš.
stil: modern, važno je udobje (kšni kavči...), ne preveč monotone barve
muska: house, dub, hip-hop
cene: na začetku nižje, da privabiš folk, kasneje višaš glede na obisk
publika: 16+ (mlajši nimajo dnarja, stari ati pa tud novjo hodil u klub)
+varnostniki
PALOMINO:
"Da ne govorimo o rave sceni, ki je sploh mem in uživa zloglasen prizvok, vsi vemo zaradi česa..."
da ne govorimo - ce tko pravs, pa ne govort
sploh mem - aja? zate mogoče, ker nisi na rave sceni in verjetno sploh nimaš pojma kaj točno to je
zloglasen prizvok - verjetno misliš droge. se strinjam, ker ga do neke mere upravičeno tudi ima. vseeno pa ne papcamo vsi XTCja, nasprotno - zadnje čase so veliko bolj v uporabi mehke droge. Sicer je pa vedno več folka na partijih treznih, ker je tko tud najboljš.
sketch ::
Hm, jaz pogrešam nekaj takega kot je bil Atelje2050.
Se pravi, nek ne preveč velik prostor za elektronski underground (lounge, house, drum'n'bass, progressive, techno).
Sicer imamo v Ljubljani Klub K4, ki pa je študentski klub in ima tudi drug program. SubSub ima sicer občasno čez drum'n'bass sceno in Umek je kupil Lipo, a vseeno. Pogrešam nekaj, kar ni popolnoma skomercializirano in je posvečeno elektronski glasbi. Za pop-oboževalce je poskrbljeno v Papillonu, za fancy-wannabeje v Bachusu in Ozu...
Skratka, neka kombinacija bara in kluba, kjer se da tudi fino posedat, z dobro klasbo, malo bolje opremljeno (kakšen kavč ali še bolje beanbag, mizice, lučke...)
Bluechriss: Kaj a odpirate kaj takega, al je to samo fantaziranje?
lp
s.
Se pravi, nek ne preveč velik prostor za elektronski underground (lounge, house, drum'n'bass, progressive, techno).
Sicer imamo v Ljubljani Klub K4, ki pa je študentski klub in ima tudi drug program. SubSub ima sicer občasno čez drum'n'bass sceno in Umek je kupil Lipo, a vseeno. Pogrešam nekaj, kar ni popolnoma skomercializirano in je posvečeno elektronski glasbi. Za pop-oboževalce je poskrbljeno v Papillonu, za fancy-wannabeje v Bachusu in Ozu...
Skratka, neka kombinacija bara in kluba, kjer se da tudi fino posedat, z dobro klasbo, malo bolje opremljeno (kakšen kavč ali še bolje beanbag, mizice, lučke...)
Bluechriss: Kaj a odpirate kaj takega, al je to samo fantaziranje?
lp
s.
Adapt and overcome.
Sid Izprijeni ::
Jaz se pridružujem sketchu.
Se pa tudi baje Hound dog zapira, tko da tut še kak fejst rokerski plac z velik koncerti pa dobrim ozvočenjem ne bi škodil.
Predvsem mi je pa pri lokalu važno tole:
- svež zrak
- nezateženi redarji
- muzika na takšni jakosti, da ti ni treba kričat in se lahko tudi normalno pogovarjaš
- dovolj placa za posedat
- prijazni in hitri kelnarji in kelnarce
- muzika pa samo da ni najbolj komercialen cigumigu, ki ga že itak MTV cel dan šopa.
Se pa tudi baje Hound dog zapira, tko da tut še kak fejst rokerski plac z velik koncerti pa dobrim ozvočenjem ne bi škodil.
Predvsem mi je pa pri lokalu važno tole:
- svež zrak
- nezateženi redarji
- muzika na takšni jakosti, da ti ni treba kričat in se lahko tudi normalno pogovarjaš
- dovolj placa za posedat
- prijazni in hitri kelnarji in kelnarce
- muzika pa samo da ni najbolj komercialen cigumigu, ki ga že itak MTV cel dan šopa.
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
...but rather in the ability to control one's project.
Avenger ::
Fino bi bilo da bi imeli vsaj en klub, ki bo v stilu ameriških klubov, (če še niste opazil, ga nimamo), takih, kjer se ne pleše kot pri norcih kot mr. Twister, ampak takih, ki so namenjeni druženju, spoznavanju, pogovoru. Mislim da je tuki morda edina tržna niša. Sej tematski klubi, 60. leta al kera že, so kul, ampak skrajno dvomim da bi to neslo, lahko bi blo to recimo v programu nekega kluba, več ne. Diskačev, ne klubov, diskačev tipa Oz, Lipa, Bachus je dovolj. Ena rahla izjema je Central, vendar pa ga trenutno požira ravno Bachus, ker je folk pač glup in rine v gužvo in debilno komercialno muzko ki jo DJ rola z izgovorom 'za vsakega nekaj'. Aha, od Kylie, preko Ti si moje sonce, ko folk zatuli, do vrhunca s skupino Game over. Jupi. Naj nekdo nardi en tak kul klub, če ne ga bom jaz.
Moje pobožne želje:
-prijeten sproščujoč ambient (ob poplavi arhitektov, stilistov in feng-shui artistov ni vrag, da ne bi mogl spravt skupi enga dizajna, ki bo sproščal in ne nerviral oči in/ali želodca)
-glasba naj bo primerne jakosti, da se lahko pogovarjaš, ker nekako dvomim, da lahko s 102 decibelnim tuljenjem na uho simpatične deklice ustvariš briljanten prvi vtis
-glasba naj ne bo komercialna ampak spet, klubsko moderna, prijetna, živahna, a ne moteča
-naj redarji ne spuščajo več ljudi kot jih gre not (kar se redno dogaja v Bachusu)
-starost 18+
-ustrezna klima in kul kelnarji so pa itak samo po sebi umevni
Bluechriss, a namiguješ na Namo?
Moje pobožne želje:
-prijeten sproščujoč ambient (ob poplavi arhitektov, stilistov in feng-shui artistov ni vrag, da ne bi mogl spravt skupi enga dizajna, ki bo sproščal in ne nerviral oči in/ali želodca)
-glasba naj bo primerne jakosti, da se lahko pogovarjaš, ker nekako dvomim, da lahko s 102 decibelnim tuljenjem na uho simpatične deklice ustvariš briljanten prvi vtis
-glasba naj ne bo komercialna ampak spet, klubsko moderna, prijetna, živahna, a ne moteča
-naj redarji ne spuščajo več ljudi kot jih gre not (kar se redno dogaja v Bachusu)
-starost 18+
-ustrezna klima in kul kelnarji so pa itak samo po sebi umevni
Bluechriss, a namiguješ na Namo?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Avenger ()
BigWhale ::
Banzai!
Nekaj kjer se bo vrtel rock'n'roll, rockabilly... and some other old shit... :P
Pa kaj se jest oglasam, ce sem iz Marburga... ;>
Nekaj kjer se bo vrtel rock'n'roll, rockabilly... and some other old shit... :P
Pa kaj se jest oglasam, ce sem iz Marburga... ;>
frenk ::
jest se strinjam z avenger-jem glede unih ameriških barou...pomoje bi to zažgal...glede muzke je pa najbol če se usak vikend mena...od metala pa do ravea, čeprou sm jest bl za rock in "soft" metal
Stallone ::
Ne ne ne ne. Kašni ameriški bari? Zdej, k je tok Amerika popularna ne?
Mislm da bi mogu bit kšn skuliran lokalčk, k bi seveda mogu met 18+, pa security, važna pa je kvaliteta lokala(pjača...). Vret bi pa itak mogl HOUSE pa chillout, pa tko. Techno glih ne vem če bi pršu v poštev, mogoče bl tko ob žurkah ponoč pa zjutri... Tko da se da največ tko zaslužt: lokal čez dan, pol pa žurke .
Mislm da bi mogu bit kšn skuliran lokalčk, k bi seveda mogu met 18+, pa security, važna pa je kvaliteta lokala(pjača...). Vret bi pa itak mogl HOUSE pa chillout, pa tko. Techno glih ne vem če bi pršu v poštev, mogoče bl tko ob žurkah ponoč pa zjutri... Tko da se da največ tko zaslužt: lokal čez dan, pol pa žurke .
Dr_M ::
kej tazga ala subsub, sam mal vecji, ker sub je sam en hodnik - na žalost. pa tko mal vec placa za sedet tko mal odmaknjeno od plesisca in ozvocenja da se lahko normalno pogovarjas.
definitivno pa ne kej tazga kot je OZ ali Bachus ker mi gre ob pogledu na un folk prov na kozlanje.
definitivno pa ne kej tazga kot je OZ ali Bachus ker mi gre ob pogledu na un folk prov na kozlanje.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
frenk ::
Stallone:če maš pa rd kj tazga mirnga pjd pa u gozd spat...men so se teli ameriški klubi prkupl k sm gledou film stigmata, pa badboys pa še ene par takih filmou...takih barou pr ns ni na žalost...lih zarad tega jest počas obupujem nad slovenskim nočnim življenjem(predvsem kranjskim k so nm Johna zaprl) in ostajam doma folk pa sprašuje kva se je zgodil z mano da ne godm več vn...ja kam nj pa grem...ah sj bom šu itaq u usa pomoje...sam še šolo je treba nardit...damn
Nekaj se nam vsem skupaj obeta. Po mojem kr neki zabavnega.Imena še nebi povedal. Jaz sicer ne odpiram ničesar, bo pa to storil moj kolega. Mene in mojega frenda bo pa zaposlil za PR,programsko shemo, vodenje, pa konec koncev tudi za retuširanje lokala, ker je zdaj malce preveč hladen. Kar se tiče ozvočenja, je vrhunsko, ventilacija vrhunska, prostora veliko, tudi kak kavč se najde notr, vglavnem, lokal se mi zdi na nivoju. Cene bodo padle na človeški nivo, varnostnik ostane, ker je nakuliran. Program smo si pa zamislili kar po ustaljenih večerih. V torkih bi bili eazy večeri, ala jazz, acid jaz, funk, blues, soul, pol so tu četrtki ko naj bi se delalo kao študentske žure z rock ali kako musko v tem stilu, vsak 3 četrtek v mesecu band v živo, v petek smo si zamislili tematske večere ala 60,70,80,90 leta, vsak drugi petek band v stilu v živo. Sobota pa house, chillout in podobne eazy scene z D.J., ampak ne preveč v techno ali rave smer, pač zaradi okusa.Ko bo kaj konkretnega vas bom z veseljem obvestil. V roku dveh tednov bi naj bila prevzemna fešta, od takrat naprej bo pa trajalo kak mesec, da se požene program. Če ima kdo kako cool idejo za program bi jo z veseljem slišal, če se kdo ukvarja s kako stvarjo, ki bi lahko spadala v program je tudi dobrodošel. Upam, da nam bo uspelo nainštalirat kul lokal, kjer bi se mi mladi lahko dobro počutili.
POLN K.... IMAM FANCY LJUBLJANE
KEŠ P...., NE HODITE K NAM, VSTOP SAMO ZA LJUDI.
POLN K.... IMAM FANCY LJUBLJANE
KEŠ P...., NE HODITE K NAM, VSTOP SAMO ZA LJUDI.
lokacija?
Dokler ne bo 100% vse dogovorjeno, raje nebi govoril o konkretnih stvareh, vas bom pa obvestil takoj ko bomo zmenjeni. Upam, da se vidimo na otvoritvi. Bo miza za slo-tech-ovce, obljubim.
Bluechriss, jaz sem te resno vzel in bom popolnoma resen - upam, da nas ne prinašaš kolektivno naokoli.
Kot prvo, jaz obiskujem fakulteto za arhitekturo v LJ, kjer se ukvarjamo tudi z notranjim oblikovanjem (ewo, tole pa tole je npr. moj produkt - okej, pri prvem samo postavitev in lučke, a OK). Če bi radi poceni preuredili lokal, se lahko z enim od profesorjev/asistentov zmenite za delavnico, parkrat pogostite nekaj študentov, razložite želje in ponudite manjšo nagrado ter, če vam bo kaj všeč, tudi odkup. Definitivno dobiš iz 10 študentov ven bolj inovativne ideje po manjši ceni kot pa če najameš biro.
Aja, pa imata ti ali frend kakšne izkušnje s PRjem? Ker vem, kakšne težave smo imeli v kpipi, ko je ena izkušena PRovka odšla in smo dobili novo... ona prejšnja je imela pri vsaki možni reviji in oddaji nekoga, ki ga je osebno poznala itd...
Sicer pa AFAIK dom iščejo JuicyJuice, ki so prej vrteli v Ateljeju (jazzy house, zelozelo kul), sedaj pa bodo nekaj časa v SubSubu...
Kot prvo, jaz obiskujem fakulteto za arhitekturo v LJ, kjer se ukvarjamo tudi z notranjim oblikovanjem (ewo, tole pa tole je npr. moj produkt - okej, pri prvem samo postavitev in lučke, a OK). Če bi radi poceni preuredili lokal, se lahko z enim od profesorjev/asistentov zmenite za delavnico, parkrat pogostite nekaj študentov, razložite želje in ponudite manjšo nagrado ter, če vam bo kaj všeč, tudi odkup. Definitivno dobiš iz 10 študentov ven bolj inovativne ideje po manjši ceni kot pa če najameš biro.
Aja, pa imata ti ali frend kakšne izkušnje s PRjem? Ker vem, kakšne težave smo imeli v kpipi, ko je ena izkušena PRovka odšla in smo dobili novo... ona prejšnja je imela pri vsaki možni reviji in oddaji nekoga, ki ga je osebno poznala itd...
Sicer pa AFAIK dom iščejo JuicyJuice, ki so prej vrteli v Ateljeju (jazzy house, zelozelo kul), sedaj pa bodo nekaj časa v SubSubu...
Adapt and overcome.
San ::
...kar je stran metanje talenta. Palma je primerna samo za matineje, za bolj klubsko dogajanje pa ni šans.
jRk0 ::
argh. najbolj mi gre na zivce to frdamano sranje z 18imi leti. pac mam decembra roj. dan in bom komaj decembra 18, moji sosolci pa skoraj vsi ze prej. in pol ce gremo skup ven, njih lepo spustijo, mene pa ne al kaj? in pol naj grem v pm? alkohol pa menda vemo, da ta kebrov zakon je za en drek in itak se ga pr nas ne drzijo kaj prevec.
You fuck up once, you loose two teeth.
@jRk0:
Ne se sekirat. To 18+ je itak vedno bol tko. Al ti skenslajo celo družbo al pa tut tebe not spustijo.
Ponavadi je pa tko, da tut če si glih 18 si mal premal. Odvisno od politike kluba in brihtnosti redarja.
Ne se sekirat. To 18+ je itak vedno bol tko. Al ti skenslajo celo družbo al pa tut tebe not spustijo.
Ponavadi je pa tko, da tut če si glih 18 si mal premal. Odvisno od politike kluba in brihtnosti redarja.
Jah, ampak v cem je pol stos, da spuscajo noter pa vse zenske (13,14 let??)pa tiste ki jih poznajo...
Binji ::
jRk0: si ze pogledal zenske tko mal nize od vratu?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Deskaste 14-letnice z nic v glavi, debelo ritjo in rdecimi tangicami?
ah ne, teh nisem gledal:)
ah ne, teh nisem gledal:)
Binji ::
Aja jst sm mislu mal drgacne
Ce majo vunbacitelji kasne posebne fetise se pa ne vem
Ce majo vunbacitelji kasne posebne fetise se pa ne vem
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Saj spuscajo tudi vse luskane s cvrstim karakterjem:D
@jRk0:
Pa sej veš. Punce se tretirajo kot dekor in je zato starostna meja lepo prožna. Tipi pod 18 so pa kao nepotrebna navlaka. Keša še nimajo velik, da bi dost zapravljal, ženskice pa zmeraj lahko vsaj dobro zgledajo.
Pač diskriminacija do tipov. Kaj češ.
Pa sej veš. Punce se tretirajo kot dekor in je zato starostna meja lepo prožna. Tipi pod 18 so pa kao nepotrebna navlaka. Keša še nimajo velik, da bi dost zapravljal, ženskice pa zmeraj lahko vsaj dobro zgledajo.
Pač diskriminacija do tipov. Kaj češ.
Maria ::
Nekaj za osebke med 25 in 40. Se mi zdi, da pri nas (primerjalno glede na npr. Anglijo) te zadeve drastično manjkajo.
V stilu, seveda. In ne, da bo čez leto kvaliteta padla na burek njam nivo.
Maria
V stilu, seveda. In ne, da bo čez leto kvaliteta padla na burek njam nivo.
Maria
Ha!
Kako, da se nisem že prej spomnil!
Ljubljana rabi...
- fetiš klub!
Mal za šalo, mal za razmislek.
Kako, da se nisem že prej spomnil!
Ljubljana rabi...
- fetiš klub!
Mal za šalo, mal za razmislek.
sej v vecini klubiv v slo vids 20-35 letne pozerje, pa 13-18 let stare pic**. uglavnem totaln apn. mene je ze kr minil vn hodt.
Ja, ravno o tem govorim.
Tiste med 25 in 35 nimamo kaj početi s pozerji, ki si samozavest dvigujejo z ''izobraževanjem'' 13-letnic.
Mislila sem na nekaj povsem drugega, nekaj takšnega, kjer pozerji sploh ne bi vedeli kaj početi.
Maria
Tiste med 25 in 35 nimamo kaj početi s pozerji, ki si samozavest dvigujejo z ''izobraževanjem'' 13-letnic.
Mislila sem na nekaj povsem drugega, nekaj takšnega, kjer pozerji sploh ne bi vedeli kaj početi.
Maria
Kaboom ::
Jrk0 - to je zato ker hodiš na pedo-partye v "Evropo" (lokal na Ptuju). enkrat na dva mesca ko z družbo po pomoti zaidemo v ta lokal vidiš vse možno noter samo polnoletnih žensk ne... meni (ki sem star 20) redar teži če sem polnoleten... in potem ko ga enkrat dobro debelo pogledam me spusti not - in kaj vidim? vrtec!
kakršenkoli klub: mora bit velik, dosti prostorov - v nekaterih naj bo celo pogovor možen... zračenje, redarstvo,...
kakršenkoli klub: mora bit velik, dosti prostorov - v nekaterih naj bo celo pogovor možen... zračenje, redarstvo,...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Gh0st ::
Zame bi bil idealni klub zelo podoben Ambasadi Gavioli, le da bi bil manjši in drugače dekoriran. Podnevi bi bil to bar, ponoči pa bili tam noter tematski večeri za povabljene in sicer bil bi en DJ, ki bi rolal Ambiental, Deep House, Dub-Techno, Electro, House, Minimal.
Enkrat na dva mesca bi bila noter kakšna svetovna zvezda takih zvrsti.
Ambient pa bi moral biti malenkost kičast, svetel. Nekakšna mešanica barov Galerija in Salon (za tiste ki so iz LJ, bojo vedli o čem govorim)....
Absolutno pa noter nebi spuščali slovenskih (kvazi) zvezdnikov, k se sam kokerajo in mislijo da so taki k uni idioti iz Holywooda. Noter bi hodili ljudje nad 18 in vsi moji prijatelji ter znanci, ter njihovi prijatelji....
Enkrat na dva mesca bi bila noter kakšna svetovna zvezda takih zvrsti.
Ambient pa bi moral biti malenkost kičast, svetel. Nekakšna mešanica barov Galerija in Salon (za tiste ki so iz LJ, bojo vedli o čem govorim)....
Absolutno pa noter nebi spuščali slovenskih (kvazi) zvezdnikov, k se sam kokerajo in mislijo da so taki k uni idioti iz Holywooda. Noter bi hodili ljudje nad 18 in vsi moji prijatelji ter znanci, ter njihovi prijatelji....
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gh0st ()
Imam kar nekaj kolegic in znank, ki so teh let, tako poročenih, kot ne in bi zelo rade kam šle, pa je izbira za ''kulturno nori'' petek ali soboto zvečer dokaj skromna.
In potem največkrat ostajajo doma.
Maria
In potem največkrat ostajajo doma.
Maria
iration ::
Kaboom ma point tuki - nič ne pomaga nočnemu klubu, lahko je še tako stylish pa spodobni dj-ji pa to, če pa ma zanič ventilacijo, da se dihat ne da, pa še predimljen si k svina ko dam prideš.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Aja.
Jaz si zelim en klub brez tega frdamanega kajenja!! damn mi gre na zivce ko pridem domov in smrdim ko sam vrag.
Jaz si zelim en klub brez tega frdamanega kajenja!! damn mi gre na zivce ko pridem domov in smrdim ko sam vrag.
ja ciki so res apn...
drugac pa mi je usec Tivoli u portorozu. dost velik, velik za sedet, pa se vn gres lahko na zrak. edin tko folk dost mori (uni domacini)
drugac pa mi je usec Tivoli u portorozu. dost velik, velik za sedet, pa se vn gres lahko na zrak. edin tko folk dost mori (uni domacini)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
Hm, kolikor mi je težko odstopit od svoje ideje, ima Maria prav. 25-35 je definitivno nepokrita tržna niša na ljubljanski klubski sceni.
Prvi, ki bo naredil bar v stilu zagrebškega After Work, bo bajno obogatel, IMO...
lp
s.
Prvi, ki bo naredil bar v stilu zagrebškega After Work, bo bajno obogatel, IMO...
lp
s.
Adapt and overcome.
Thomas ::
Najboljš je vrt kakšne gorenjske ali primorske nobl gostilne. Pod milim nebom, kadar je poletno milo - se razume.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Sketch
Ne samo v Ljubljani, skoraj vsepovsod v Sloveniji. In vendar je 25 - 40 generacija, ki najbolj potrebuje odklop, da ostane uravnotežena .
Thomas
Tudi v redu, če se le da malo zaplesati (ojladrijadrom odpade). Človeški dotik dela čuda.
Maria
Ne samo v Ljubljani, skoraj vsepovsod v Sloveniji. In vendar je 25 - 40 generacija, ki najbolj potrebuje odklop, da ostane uravnotežena .
Thomas
Tudi v redu, če se le da malo zaplesati (ojladrijadrom odpade). Človeški dotik dela čuda.
Maria
Sploh je dobr, če smem jest razporediti, kje bo kdo sedel in komu ni mesta, če ni lepo tiho.
Ampak res!
Ampak res!
Še dodatek.
Je pa malo težje v javnem lokalu to doseči. Zato je zelo pomembno kako dobro dela sam lokal na tem. In tega se lastniki premnogokrat premalo zavedajo.
Primer: gremo same ven plesat in kaj doživiš. Na vsako od nas se napopajo vsaj trije težaki, ki jim na čelu piše, da ne vedo koliko je ena in ena. In ne znebiš se jih ne na lep in ne na grd način. Jasno, da nikoli več ne greš tja.
Redarji pa ob očitnem tečnarjenju tudi pogosto pijanih tipov gledajo mimo. Tega je preveč pri nas.
Maria
Je pa malo težje v javnem lokalu to doseči. Zato je zelo pomembno kako dobro dela sam lokal na tem. In tega se lastniki premnogokrat premalo zavedajo.
Primer: gremo same ven plesat in kaj doživiš. Na vsako od nas se napopajo vsaj trije težaki, ki jim na čelu piše, da ne vedo koliko je ena in ena. In ne znebiš se jih ne na lep in ne na grd način. Jasno, da nikoli več ne greš tja.
Redarji pa ob očitnem tečnarjenju tudi pogosto pijanih tipov gledajo mimo. Tega je preveč pri nas.
Maria
Se spomnim, ko je bila Slotech družba enkrat v neki gostilni v Piranu. Jest sem se vnaprej veselil tega - ampak smo pa ves čas poslušali nekoga, kako je vozil eno robo iz Italije. Nič ni tako žalostnega, kot ugrabljeno omizje.
(Pa nikakor ne mislim, da bi moral vedno imeti jest glavno besedo. Samo včasih.)
(Pa nikakor ne mislim, da bi moral vedno imeti jest glavno besedo. Samo včasih.)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thomas ()
Mercier ::
Maria:Ja, življenje je težko... Jaz tudi ne maram, ko se name lepijo po tri bjonde...
Primer: gremo same ven plesat in kaj doživiš. Na vsako od nas se napopajo vsaj trije težaki, ki jim na čelu piše, da ne vedo koliko je ena in ena.
Saša
To kar sem napisala, nisem zato, ker bi želela koga impresionirati s številko. Predvsem se želela povedati (mogoče tudi tistim, ki kdaj kaj podobnega počnejo), da z drugega zornega kota takšno ravnanje ni najbolj prijetno.
Nič ni narobe, če poskusiš. Narobe je, če vidiš da tvoj cilj ni za stvar, ti (on) pa še kar teži in teži. Kot da je plačan za to.
Maria
To kar sem napisala, nisem zato, ker bi želela koga impresionirati s številko. Predvsem se želela povedati (mogoče tudi tistim, ki kdaj kaj podobnega počnejo), da z drugega zornega kota takšno ravnanje ni najbolj prijetno.
Nič ni narobe, če poskusiš. Narobe je, če vidiš da tvoj cilj ni za stvar, ti (on) pa še kar teži in teži. Kot da je plačan za to.
Maria
Maria,
Sočustvujem, čeprav sem iz drugega brega.
Če je res težek, ga kar polij po mednožju. Kao ponesreči.
Lahko je še tak neandertalec, lula pa on že ne v hlače!
Bo po mojem kar hitro speljal. Če ne drugega, vsaj posušit stvar na WC.
Mah, sej ne vem če je tale nasvet kaj prida, samo od redarja pa tudi ne moreš pričakovat, da bo posredoval, če se kaki težki kalibri šopirijo pred ženskami.
Sočustvujem, čeprav sem iz drugega brega.
Če je res težek, ga kar polij po mednožju. Kao ponesreči.
Lahko je še tak neandertalec, lula pa on že ne v hlače!
Bo po mojem kar hitro speljal. Če ne drugega, vsaj posušit stvar na WC.
Mah, sej ne vem če je tale nasvet kaj prida, samo od redarja pa tudi ne moreš pričakovat, da bo posredoval, če se kaki težki kalibri šopirijo pred ženskami.
Mercier ::
>To kar sem napisala, nisem zato, ker bi želela koga impresionirati s številko.
Saj tudi nisem mislil da hočeš impresionirati s številko. Le peče me neenakopravnost med spoloma.
Saj tudi nisem mislil da hočeš impresionirati s številko. Le peče me neenakopravnost med spoloma.
Eh, Saša...
Ko bi se tipi moral otepat žensk, ane?
Ko bi se tipi moral otepat žensk, ane?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diskoteke - Nočno Življenje v Sloveniji?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20113 (5672) | ETI3n |
» | KMŠ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11535 (7020) | jrtjtejtt |
» | A pozna kdo DJ Tiesto?Oddelek: Sedem umetnosti | 3535 (2287) | Volta |
» | KMŠ in njihovo dojemanje H2OOddelek: Loža | 3606 (2452) | bMozart |
» | nasilno obnasanje "redarja" nad mladoletnikom ?Oddelek: Loža | 2830 (1935) | jRk0 |