» »

demonstracije

demonstracije

||_^_|| ::

mislm..krneki ej. Jajca, jogurti, piksne pijače... BOLANO!
Neznajo normalno demonstrirat al kaj? za moje pojme so sam zgubil del podpore javnosti. Študenti namreč.

Tr0n ::

Ne bi reko. V medijih so demonstracije ocenili za dokaj civilizirane, ni bilo nekih vecjih izgredov. S tem so samo opozorili vlado, kaj si o njej mislijo.

OZZY ::

Točno tako, kot je reku tron. Kaj si jest mislim o oblasti-nič dobrega. Vem samo to, da je vedno slabše. Sam kaj čmo. sej sami volmo take kret***.
Go with the flow.

Arrivo ::

Studentje se bodo v bodoce morali sprijazniti, da ni nic zastojn.
Tudi sedanji njihov studiji nekdo placuje, in sicer gospodarstvo ( beri delovci )...

Mi pa je zelo zanimiv ta studentovski voditelj Zvezdan ( ki je Hrvat iz Umaga ali Poreca ). Skupaj sva hodila v 2. letnik Fakultete za elektrotehniko . Sam sem diplomiral pred dobrimi tremi leti, ta pa se kar studira...

DC- ::

||_^_|| bil sm tm in ti povem da je blo zelo mirno glede na to da so bile demonstracije. Jasno pa je da je neki mogl v parlament letet, pač so bla to jajca sta vsaj jata pa maximarket neki zaslužla.
Drgač pa blo je supr sam k se je pol uscal tok da so še polcaji not bežal

DC-

rasta ::

||_^_||: Kaj pa so zate normalne demonstracije? Najbolj glupo bi izpadl, če bi samo stal tm. Akcija mora bit!

Elemen_T ::

MA JA! PATHETIC!
Če bi ta UMSKO ZAOSTALA vlada oziroma se bom izrazil kar umsko zaostala gdč.Lucija Čop in g.Mencinger vsaj povedala kam bo ta denar šel, ni problema. Če ga bodo vložili v pametne naložbe sploh ni problem dat 100.000 na leto. Samo če gre pa ta denar npr v LDS za Drnovškov Audi A8 naj gre pa Slovenija v Franže!

Binji ::

||_^_||: kot je ze Rasta povedal bi bilo izredno neucinkovito, ce bi tam samo stali in se gledali. Isto bi blo, ce demonstracij sploh ne bi blo! Smo jim vsaj pokazali kaj si mislimo o njih!!!

BTW: a si bil ti tisti, ki je neki jamral zad za mano, da kaki primitivci smo?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

jetam ::

Ma Črtica popolnoma prav. Še dobro da se je uscalo se vsaj nismo še bolj osmešili. In to naj bi bilo po besedah nekaterih primerno pogajalsko ozračje?
Sploh pa še bolj smešno mi je bilo, ko smo s prijatelji prišli tja in smo par ljudi povprašali zakaj se tu demonstrira in popolnoma nihče ni znal odgovoriti…
Pa še nekaj… Spet je na račun študentov nekdo mastno zaslužil: vse tiste majčke, pa plakati, pa letaki, pa piščalke… Malo bedasto je izgledalo kako študentje štrajkajo za svoj socialni status istočasno pa ŠOU iz njihovega žepa trosi denar za takšne bedarije…

ferjan ::

aja pa še malce ironije...varnostniki, ki so nas pazili (G7) so bili najeti s strani ŠOU-a

:DGLUPO:D

andrej ::

ma se vam ne zdi da je slo za rahlo pretiravanje?

vse je posledica slabega dialoga. ce pa smo ze pri tem, kaj bi vi naredli ce bi vi bli na njihovem mestu? kaj bi si mislili o jajcih in podobno?

vse se da resit, samo ne na tak nacin. Z jajci ne dosezes kaj dosti - samo simpatije izgubis...

hahaha ::

kwa j dej ti heroglif angleški!kere jogurte pa piksne neki!sekirce bo treba u roke uzet!sekirce pa vile!!!!!ti poredna ozkoustna angleška podlasca ti!hahaha!
SADJE CAKA OBIRALCE. PRISTOPI!

poweroff ::

Dobro jutro - zbudite se.
Organizator demonstracij MORA po zakonu zagotoviti redarsko službo.

In če hoče da demonstracije uspejo MORA narediti oglaševalsko kampanjo.
Torej MORA imeti denar.

To pomeni da reveži pač ne bomo mogli demonstrirat...

Vuco ::

||_^_||: jah stric tko se demonstrira, ceb blo pomoje bi se usral u vrecko pa jim se drek fuknu ke u uno vlado, se prepocen so jo odnesl, sj ce bi bil student bi to razumel !

Tr0n ::

andrej: se zmeraj boljse jajca, ki marsikaj simbolizirajo kot pa pretepi, bombe, kamenje,...

Je pa res, da je bil ze zacetek dialog slabo vzpostavljen in je vse skupaj izpadlo malce ven iz konteksta.

Bodo pac naslednje demonstracije boljse ;).

R0K ::

mislim da še to ni bilo nič proti temu kaj vse bo letelo v busha in putina :D

blue96 ::

jest bi lahko dobr zivu, ce bi bush pri nas zivel. prodajal bi gnile paradajze...
.

Vuco ::

ROK: dvomim da bo kj letel v busha pa putina, ker sploh ne bota prikazala ocem javnosti !

tonic ::

Dajte se prosim zresnit no!!! Te kur*** demonstracije so bile prava polomija. Ob takšnih soštudentih me je sram študirat.
In zakaj, zakaj se vedno pritožujejo in grajajo slovensko vlado ter parlament osebki, ki se pišejo na ič (ali celo na ić) oz. z drugimi besedami, ki so šele pred časom dobili slovensko državljanstvo – torej sploh niso pravi slovenci.
Pobudniki takšnih demonstracij naj gredo delat red(se pritoževat) v svojo(e) državo(e).
Zgleda tako, kot da bi jaz šel študirat npr. v Francijo in bi se mi tam zelo dopadlo ampak bi mi primanjkovalo denarja in bi bil glavni pobudnik nekega kur*** gibanja za »dobro« študentom. Pa saj bi me zagotovo »kastrirali« ob prvi priložnosti.
Sam sem študent tretjega letnika UNI programa, in ni mi težko priznati, da ne bi mogel študirati, če nebi v času izven študijske dejavnosti hodil na šiht, ker me starši ne zalagajo z dnarjem, tako kot mnoge izmed vas – ampak sem zagotovo na mnogo boljšem položaju kot Vi.
V glavnem – prava polomija na zelo primitiven način te demonstracije. Vaš Zvjezdan naj gre raje kemijske substance na rave party žret in naj bo tiho; ali pa jih naj preneha in naj stopi na realna tla in naj prične nekaj delat za fax v dobro sebe (ker je že skrajni čas) in ne nekaj v dobro(prej slabo) vseh SLOVENSKIH študentov.

In za konec, če slučajno poznate vse podrobnosti (ozadje) teh demonstracij, potem sami veste, da to kar ste počeli – osebno sem od vseh načel odstopal, ni prav! Primitivci.

Pa še to, denar, ki je namenjen za demonstracije – bilo ga je ogromno verjemite mi, bi bil rajši namenjen za štipendije parim študentom, ne pa za neke plakate, majice, piščalke, varnostnike, ...

eomer ::

Ja sej je treba malce jajc metat drgac bi blo p dolgčas pa še to, demonstracije bi morale biti v večjem številu , večkrat da bi kaj sploh dosegli. K gpovorimo kdo placuje studij, se je res da podjetja ampak podjetja morajo tud neki naredit daimajo izobrazen kader drgac pa bi bili v fermah sami je** ježi.;((

OZZY ::

Kam pa bi prišli, če bi vse mirno požrli ? Mislim da neka meja pa more bit.
Go with the flow.

rasta ::

Po moje bi mogl zabarikadirat celo Ljubljano ! ;(( Bi se vlada saj mal zresnla. Ne morjo folk kr tko ignorirat! A smo dijaki in študentje psi al kaj?

njok ::

REŠIMO KITE!

Tr0n ::

"In zakaj, zakaj se vedno pritožujejo in grajajo slovensko vlado ter parlament osebki, ki se pišejo na ič (ali celo na ić) oz. z drugimi besedami, ki so šele pred časom dobili slovensko državljanstvo – torej sploh niso pravi slovenci."

Jaz sem tudi Lašič pa sem slovenec. Mogoce se nisi slisal, da se priimek druzine ohranja. Bedak.

tonic ::

TrOn: ...oz. z drugimi besedami, ki so šele pred časom dobili slovensko državljanstvo – torej sploh niso pravi slovenci...

Tadej, ti iz tega avtomatsko odpadeš iz te množice.

Oprosti če sem te prizadel.

Vuco ::

tonic: ne vem zakaj zdj mesas ne slovence z demonstracijami, studentje smo usi ne glede na priimke, tko da ne vem kaj majo kle veze neslovenci ?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razbijanje studentov pred parlamentom (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
978125494 (108456) €uro
»

Črna sreda (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
34522675 (10808) Trubadur
»

Evo študentje smo ga spet nasral (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
905812 (3656) Boeing
»

Narod se upira

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
352261 (2261) minmax
»

Festival upora

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
212129 (2129) Jeebs

Več podobnih tem