Forum » Zvok in slika » neznana datoteka in RIMAX DIVX PREDVAJANIK
neznana datoteka in RIMAX DIVX PREDVAJANIK
nemo22 ::
imam dve vprašanji
kako lahko datoteko ,ki je brez formata npr.avi,mpg,spremenim v format ,če jo določen program ne zazna njpr.all video converter,ko jo hočem spremenit v avi format,piše ,da jo ne zazna,ko si hočem to datoteko pogledat(je film little nicky),si jo ogledam v bs player pa jo zazna,pol si jo hočem pogledat pa na cd-ju mi jo zapeče ,ampak ,ko jo hočem dat na divx predvajalnik,sploh mi ne zazna
zanima me še na splošno ali je sploh možno pri RIMAX DIVX PREDVAJANIKU možno predvajati podnapise,in če je kako ,kaj je potrebno ,imam GR.404.00565 številko,če to kaj pomaga? hvala
kako lahko datoteko ,ki je brez formata npr.avi,mpg,spremenim v format ,če jo določen program ne zazna njpr.all video converter,ko jo hočem spremenit v avi format,piše ,da jo ne zazna,ko si hočem to datoteko pogledat(je film little nicky),si jo ogledam v bs player pa jo zazna,pol si jo hočem pogledat pa na cd-ju mi jo zapeče ,ampak ,ko jo hočem dat na divx predvajalnik,sploh mi ne zazna
zanima me še na splošno ali je sploh možno pri RIMAX DIVX PREDVAJANIKU možno predvajati podnapise,in če je kako ,kaj je potrebno ,imam GR.404.00565 številko,če to kaj pomaga? hvala
matej krebs
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
CaqKa ::
kako boš film pogledal se pozanimaj pri prodajalcu filma.
za rimax divx player pa je posebej tema: [divXvid] Rimax predvajalniki
za rimax divx player pa je posebej tema: [divXvid] Rimax predvajalniki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video conventerOddelek: Pomoč in nasveti | 1953 (1391) | oo7 |
» | [divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 58514 (14615) | darexx |
» | Mpeg4ModifierModOddelek: Zvok in slika | 5480 (3233) | podtalje |
» | [divxvid] E:MAX predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3387 (1696) | pin9o11 |
» | [divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 24696 (13112) | piki64 |