Forum » Pomoč in nasveti » Video conventer
Video conventer
Shark100 ::
Rabil bi nek program za conventiranje videov predvsem iz divx oz xvid v mpeg oz. 3gp.
Katerega priporočate?
Katerega priporočate?
Shark
oo7 ::
Bom vprašal kar tukaj, da ne načenjam nove teme.
Z interneta sem posnel ene risanke, ki pa so v 720p. Te risanke delajo normalno na računalniku če pa jih dam na Dvd ali Usb in v Dvd player pa jih ta sploh ne zazna. Ali bi te risanke delale če bi jih nekako pretvoril iz 720p v 480p in ali je to sploh možno?
Hvala
Z interneta sem posnel ene risanke, ki pa so v 720p. Te risanke delajo normalno na računalniku če pa jih dam na Dvd ali Usb in v Dvd player pa jih ta sploh ne zazna. Ali bi te risanke delale če bi jih nekako pretvoril iz 720p v 480p in ali je to sploh možno?
Hvala
GamerBoy ::
Sicer pa http://www.freemake.com/ imajo super free komplet converterjev(audio/video) in downloaderjev (youtube in podobno)
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Potem podpiši:
Piše samo tole : .720p.BR.vk007
20 minut dolga risanka in zavzame samo 85mb to je najbrž še skrčeno po vsej verjetnosti?
20 minut dolga risanka in zavzame samo 85mb to je najbrž še skrčeno po vsej verjetnosti?
GamerBoy ::
da .mkv, zato ti ne deluje. Downloadaj si nek converter (lahko tistega zgornjega) in pretvori recimo v .avi
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
Potem podpiši:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GamerBoy ()
Sem pretvoril v avi. Zdaj zvok se sliši slike pa ni piše: codec is not suported.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Sem pa ne dela.
Najbrž bo najbolje, da kupim drug Dvd player, ker včasih tudi kakšen film ne dela.
Najbrž bo najbolje, da kupim drug Dvd player, ker včasih tudi kakšen film ne dela.
dzinks63 ::
Z interneta sem posnel ene risanke, ki pa so v 720p. Te risanke delajo normalno na računalniku če pa jih dam na Dvd ali Usb in v Dvd player pa jih ta sploh ne zazna.
Pretvori v pravi dvd format, npr: ConvertXtoDVD
Spajky ::
http://download.cnet.com/windows/pegasu... /trial 30sek!
DVD player tudi če ne podpira Xvid/DivX, bi moral podpirat Mpeg2, čene pa vsaj VCD (mpeg1), če je precej starejši. Jest uporabljam zgornji program za daljše stvari iz YT v Xvid konvertirat, da gledam na TV udobno.
Malce hitrejši, manjši /trial 7dni pa http://www.freeware365.com/free_video_c... , vendar pa ima v Xvid slabšo konverzijo (single pass samo). Po DL : Limit delovanja se zajebe tako, da se datum prestavi npr. za 10 let naprej in to PRED instalom !!! Ko konča pa datum nazaj :-) ...
DVD player tudi če ne podpira Xvid/DivX, bi moral podpirat Mpeg2, čene pa vsaj VCD (mpeg1), če je precej starejši. Jest uporabljam zgornji program za daljše stvari iz YT v Xvid konvertirat, da gledam na TV udobno.
Malce hitrejši, manjši /trial 7dni pa http://www.freeware365.com/free_video_c... , vendar pa ima v Xvid slabšo konverzijo (single pass samo). Po DL : Limit delovanja se zajebe tako, da se datum prestavi npr. za 10 let naprej in to PRED instalom !!! Ko konča pa datum nazaj :-) ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
RejZoR ::
Ne vem kaj komplicirate s triali ko pa imaš Freemake Video Converter s strojnim pospeševanjem in FormatFactory, ki zna pretvarjat v vse mogoče formate. In to zastonj.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Spajky ::
Jest "metuzalem OS" kompliciram, ker mi mora delat na Win98se Lite verziji s Kernel_EX dodatkom ! :-) ... Pa vsem skupaj Srečno 2014.leto ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Spajky ()
Yossarian ::
Sem pretvoril v avi. Zdaj zvok se sliši slike pa ni piše: codec is not suported.
Možno, da imaš previsoko resolucijo. Če ima tvoj film resolucijo 1280 x 720, moraš ta film skonvertirat v (xvid ali divx) film z resolucijo 720 x 405, če pa ima resolucijo 1280 x 540, pa ga skonvertiraj v 720 x 304; skratka, v nobenem primeru ne sme biti prva cifra več kot 720.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
einstein :P ::
Priporočam tole za konvertiranje: http://www.allconverter.com/ja/download...
Zastonj je, uporabljam že nekaj let in deluje super. Izbereš lahko posebej video in avdio kodek, ki pa jih imaš tudi veliko na izbiro.
LP
Zastonj je, uporabljam že nekaj let in deluje super. Izbereš lahko posebej video in avdio kodek, ki pa jih imaš tudi veliko na izbiro.
LP
Sem zbrisal tisto verzijo in posnel drugo. Zdaj sem posnel avi verzijo in zvok dela normalno slika pa se zatika vsake 2 sekunde na Dvd playerju na računalniku pa dela normalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57744 (49635) | Lupin |
» | Hd kamera, tv .... itdOddelek: Zvok in slika | 3632 (3274) | JOKER |
» | Mpeg4ModifierModOddelek: Zvok in slika | 5474 (3227) | podtalje |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5504 (4332) | m1h4 |
» | *.md5, *.mkv kako spečt na dvdOddelek: Programska oprema | 1317 (1213) | jan01 |