Forum » Zvok in slika » Kockasta slika
Kockasta slika
brezimni ::
Imam en čuden problem, pred mesecom sem sodelavcu zrihtal dvd predvajalnik Hyundai hv 710, tam sem ga priklopil dal dvd not in je tudi vse špilalo. Me po 14 dnevih pokliče in pravi da ne dela. Grem pogledat in predvajalnik počenja naslednje stvati: Ali mu daš video cd ali pa dvd so na ekranu same zelenkaste kocke in tudi v osnovnem meniju je slika čudna, zvok pri mp3jih je normalen pri ostalem pa šumi in cvili. Poskusil naslednje: dal iz omrežja počakal 10 minut in vklopil, drug scart, Svideo kabelj, druga TV, poskusil tovarniške nastavitve, in druge nastavitve. isti šmorn. Kaj bi lahko še sprobal. Vsak komentar ki bi mi pomagal je dobrodošel.
Stepni Volk ::
Poglej pravila (na levi)... Za naslednjič si zapomni, da z naslovom teme čim bolj opišeš problem, npr.: Kockasta slika na DVD Hyundai hv 710... prej boš prejel morebitno rešitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63380 (15870) | Buffy |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39581 (11630) | JanezC |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22999 (10214) | Yossarian |
» | Izkušnje iz dvd/divx predvajalnikom HYUNDAIOddelek: Kaj kupiti | 3890 (3350) | ttommy |
» | Dilema...Oddelek: Kaj kupiti | 1218 (1014) | hubertfast |