Forum » Pomoč in nasveti » Predvajanje Filma na televiziji preko programa VLC
Predvajanje Filma na televiziji preko programa VLC
demokedes ::
Pozdravljeni,
Torej bral sem o tem, da lahko izbereš v programu VLC Streaming wizzard, si izbereš film, ga streamaš na naslov od amino postaje (od siol tv-ja) in da potem, lahko to gledaš na 200-kanalu na siol tv-ju preko tlevizije.
Jest sem to probal, vendar zadeva ne dela. Mogoče bi moral vnesti kake nastavitve---> ne vem. Če je komurkoli to ratalo, bom zelo vesel, ker bi se tega res zelo zelo rad poslužil.
Za vaše odgovore se vam pa že vnaprej zahvaljujejm, ter vas lepo pozdravljam.
lp
Rok
Torej bral sem o tem, da lahko izbereš v programu VLC Streaming wizzard, si izbereš film, ga streamaš na naslov od amino postaje (od siol tv-ja) in da potem, lahko to gledaš na 200-kanalu na siol tv-ju preko tlevizije.
Jest sem to probal, vendar zadeva ne dela. Mogoče bi moral vnesti kake nastavitve---> ne vem. Če je komurkoli to ratalo, bom zelo vesel, ker bi se tega res zelo zelo rad poslužil.
Za vaše odgovore se vam pa že vnaprej zahvaljujejm, ter vas lepo pozdravljam.
lp
Rok
Sergio ::
Ce ti uspe, brez da bi VLC poskusil zadevo streamati preko bridga (ergo 8 mbit videa na 768 kbit uploada, cel net ti dol pade), mi sporoci.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 106594 (22961) | jurre |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127100 (51300) | Looooooka |
» | ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Omrežja in internet | 57488 (17812) | dinozaver7 |
» | Notebook in TVOutOddelek: Pomoč in nasveti | 967 (815) | Red_Mamba |
» | Remote desktop connectionOddelek: Programska oprema | 3242 (2830) | CaqKa |