Forum » Kaj kupiti » kateri dvx player do 23.000 SIT
kateri dvx player do 23.000 SIT
roli ::
Živjo!
Zanima me kateri dvx predvajalnik do 23.000 SIT
mi priporočate?
Lp!
Zanima me kateri dvx predvajalnik do 23.000 SIT
mi priporočate?
Lp!
http://www.r00li.com
boštjan ::
vzami komplet yamade+5.1 zvočnikov v BOFu za 28k. dobiš dvd/dvx player,ki še bere MP3 in ogg datoteke
Caligula ::
V bistvu NE!
Vzami Yakumo DX4 za 18.900 SIT v Comtronu ali za 16 jurjev od ene firme na Bolhi (nic bat-dobis slovensko garancijo in racun).
Je enakovreden ali boljsi od Yamade pa bojda boo v rpihodnosti redvajal se WMV file, kar bi bila res veliak prednost.
Skratka to je best buy. V temi ZVOK in SLIKA je pa vec o raznih DIVX playerjih,
Vzami Yakumo DX4 za 18.900 SIT v Comtronu ali za 16 jurjev od ene firme na Bolhi (nic bat-dobis slovensko garancijo in racun).
Je enakovreden ali boljsi od Yamade pa bojda boo v rpihodnosti redvajal se WMV file, kar bi bila res veliak prednost.
Skratka to je best buy. V temi ZVOK in SLIKA je pa vec o raznih DIVX playerjih,
roli ::
Živjo!
Ja meni se zdi zelo dober vendar ali ga gdo ima,da pove ali se obnese.
Lp!
Ja meni se zdi zelo dober vendar ali ga gdo ima,da pove ali se obnese.
Lp!
http://www.r00li.com
Caligula ::
Ahmmmmmm!!!
AHMMMMM!!!!
Sej sm reku ,da pejt v oddelek ZVOK IN SLIKA na tem forumu in ma tam svojo lastno temo. Sami lastniki. Vsi srecni....
AHMMMMM!!!!
Sej sm reku ,da pejt v oddelek ZVOK IN SLIKA na tem forumu in ma tam svojo lastno temo. Sami lastniki. Vsi srecni....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324659 (50003) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24835 (9449) | bizi72 |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21811 (9427) | Heavy |
» | Ali yamada 6600 res ne bere...Oddelek: Kaj kupiti | 1845 (1617) | joze |
» | Hišni kino LG lH-D 6235 za 40 jurju, je varianta al ne?Oddelek: Kaj kupiti | 1250 (1218) | boštjan |