» »

Tron genus ip 3000

Tron genus ip 3000

fridolinko ::

Kupujem nov računalnik, pa me zanima kakšno je vaše mnenje glede te konfiguracije. Danes sem bil v comtronovi trgovini v celju, pa sem se navdušil nad to mašino pa me zanima vaše mnenje. Nekak mam občutek, da kamorkoli pridem, me hočjo vsi "nategnit" (sorry izrazu). Nisem najbolj v računalniških vodah, sam kako igrco pa rad zaigram.

Jutri grem še v jaje (mi je en kolega priporoču), sam njih ne poznam, kake so vaše izkušnje

Ajd, hvala

Lex ::

huh, sam vem da v comtron ne zavijem več. vsaj tistga v celju ne. JAE v celju je pa čis druga zgodba. al pa mlacom, sam tist je v lj. drgač pa jae si poglej tole ponudbo:
JAE Butterfly WARRIOR 3
+ DOOM 3
Cena (SIT): 187.900,00

res je 2.8, sam mal doplačaš pa maš za isto ceno tak k v comtronu. s tem da je osebje pa prjaznost in prpravlenost pomagat, ter seveda znanje na dost višjem nivoju. sj bom v kratkem tlele postu moje izkušnje, d nau kdo reko da si zmišljujem. drgač pa.. kolkr sm slediu, proci so se pocenil, sam se bo poznal šele pr novi zalogi..tak d če ti ni tešk počakat kak tedn al pa več.. se ti splača.

SONiK ::

jah hehe proci se bodo pocenil rami pa podrazil in si na istem.
jaz ko sem kupoval comp sem ga vedno kupil sestavljenega,zato, ker pri takem že sestavljenem nikol ne ves kaj mas not in od kerga proizvajalca je npr. graf.kartica,itd....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Jae propada? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7317414 (11092) bobby
»

Kje v Celju kupiti POCENI miško?

312909 (2217) reptilia
»

JAE je le prodan (strani: 1 2 )

7411894 (8265) schurda
»

negativne izkušnje z slovenskimi trgovci (strani: 1 2 )

6635578 (31898) Dr_M
»

Ali je varno kupiti v trgovini JAE v Celju

272584 (1834) chucki

Več podobnih tem