Forum » Pomoč in nasveti » USB
USB
koliko ::
Ko sem namestil windowse sem namestil vse driverje. driverje za USB pa nisem mogel lepo z original cdja (imel sem težave). Sedaj ne deluje nobena stvar, ki je priklopljena na usb. Ali so krivi driverji?
JOKER ::
Glede na to, da si driverje dobil ob nakupu računalnika, pomeni, da so driverji vredu, ampak si se pri namestitvi malo zapletel.
Najbolje je, da greš v nadzorno ploščo -> sistem -> upravitelj naprav glede na njihovo priključitev.
V primeru, da nisi uspel instalirat driverjel je ob USB vtiču vprašaj, kar pomeni, da niso naloženi - inštalirani.
Z miško označi USB in klikni odstrani ter zapusti to področje.
Računalnik ponovno zaženi in sistem te po spet pozval, da vstaviš CD kjer se nahajajo driverji za USB in nato slediš postopku.
Dokler pa boš imel vprašaj pri USB-ju pa te sistem ne bo vprašal za nove driverje, tako da prvi postopek je obvezen.
Upam, da sem ti bil v korist ..... glede nato, da so prej delali bodo sedaj tudi .
Najbolje je, da greš v nadzorno ploščo -> sistem -> upravitelj naprav glede na njihovo priključitev.
V primeru, da nisi uspel instalirat driverjel je ob USB vtiču vprašaj, kar pomeni, da niso naloženi - inštalirani.
Z miško označi USB in klikni odstrani ter zapusti to področje.
Računalnik ponovno zaženi in sistem te po spet pozval, da vstaviš CD kjer se nahajajo driverji za USB in nato slediš postopku.
Dokler pa boš imel vprašaj pri USB-ju pa te sistem ne bo vprašal za nove driverje, tako da prvi postopek je obvezen.
Upam, da sem ti bil v korist ..... glede nato, da so prej delali bodo sedaj tudi .
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 333370 (3450) | BCSman |
» | Driver scanner for Win8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (904) | lolzydrive |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2070 (1546) | Pyr0Beast |
» | Tu je WUSB - brezžični USBOddelek: Novice / Ostale najave | 5042 (3769) | MrStein |
» | USB mass storage problemiOddelek: Strojna oprema | 2849 (2563) | energetik |