Forum » Pomoč in nasveti » nezaželen mail! pomoč
nezaželen mail! pomoč
cortez ::
Lep pozdrav!
Na email.si mam mail, ki pa ga uporabljam preko imtp v Outlook Expressu. Zadnje 2 meseca pa mam en hud problem, ker mi skoraj ena in ista oseba pošilja razne viruse, in to 2-5 na dan. To pa je :
M.Rademann@abc-kaufhaus.de
/pošilja pa mi razne Re : Thank you!/ Notification / Forum notify / Incoming Msg / Re: Protected message in podobno
Notr pa so file-li alla
Joke.scr 29KB
Your_money.com 28KB
Details.zip 37 KB
Your_complaint.com 30 KB
Kako se zdej rešit te nesnage ? A se ga da bennat na email.si?
Hvala za odgovore.
Cortez
Na email.si mam mail, ki pa ga uporabljam preko imtp v Outlook Expressu. Zadnje 2 meseca pa mam en hud problem, ker mi skoraj ena in ista oseba pošilja razne viruse, in to 2-5 na dan. To pa je :
M.Rademann@abc-kaufhaus.de
/pošilja pa mi razne Re : Thank you!/ Notification / Forum notify / Incoming Msg / Re: Protected message in podobno
Notr pa so file-li alla
Joke.scr 29KB
Your_money.com 28KB
Details.zip 37 KB
Your_complaint.com 30 KB
Kako se zdej rešit te nesnage ? A se ga da bennat na email.si?
Hvala za odgovore.
Cortez
mirkuma ::
V Outlooku si nastimaj Message Rules in dodaj pravilo da posto iz omenjenega naslova blokira ali briše že na strežniku.
Lime ::
Mah, to ti ne pošilja on. Virus naključno izbere pošiljatelja, da bi te zavedel in da bi šel odpirat priponke.
pviran3 ::
Jest sm ji dubu tud po 30. Pa sem klicu operaterja in so rekl, da ne morjo nič narest - so rekl, da sam antivirus nabavt, da virus nebi delal nadaljne škode
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17835 (14517) | the_unborn |
» | Email.si in nastavitve v outlook Exspress-uOddelek: Programska oprema | 4151 (4023) | Nikita H |
» | email.si & OUTLOOK > ne pošiljaOddelek: Omrežja in internet | 2823 (2553) | Bakunin |
» | email+gsmOddelek: Omrežja in internet | 2109 (1891) | Enzo77 |
» | Email.siOddelek: Programska oprema | 6485 (6273) | hanuman |