Forum » Hlajenje in modifikacije » moja mini modifikacija :)
moja mini modifikacija :)
Golden eye ::
Bl pr začetku je zgledalo tkole:
Potem sem malo modificiral:
Pa še izpolnil (ni še čist dokončano) :
Se nadaljuje....
Potem sem malo modificiral:
Pa še izpolnil (ni še čist dokončano) :
Se nadaljuje....
- zavaroval slike: Gandalfar ()
še dve slikci s strani: (pride še plexi steklo )
ena slika podnev:
ena slika "ponoč" (zagrnu zavese ) :
ena slika podnev:
ena slika "ponoč" (zagrnu zavese ) :
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
MEDENA ::
kaj maš to kar 2 IDEja frej spodaj ? pa disketo tudi frej ? LOL
ker ohišje maš to spljoh ? :p
ker ohišje maš to spljoh ? :p
M-man ::
Ventilatorje bi lahko spredaj malo bolj natančno montiral.
Za fanmate bi bilo pa lepše, če bi iz ohišja gledal ven le gumb za regulacijo. Improvizacija dela čudeže.
LP
M
Za fanmate bi bilo pa lepše, če bi iz ohišja gledal ven le gumb za regulacijo. Improvizacija dela čudeže.
LP
M
btw: vodno sem prodal -> preveč glasno Ja prav ste prebral, pumpa je bla preglasna, pa prostora ni blo nč v ohišju... Pa sem šel nazaj na zračni sistem . Aja hladilnik na procu je pa legendarni Vulcano 7 (bo treba kaj boljšega kupit)
Moj sistem:
AMD XP 1700+ @ 3000+
Volcano 7
Plata Epox 8k5a2+
Radeon 9800 Pro @ XT (420,393)
Hitachi disk 120 GB 7200 obr.
Samsung 512 DDR 333
Plextor 16x10x40
Zvočna SB live 5.1
Napajalnik Enermax 350W
Zvočniki Creative inspire 5.1
Moj sistem:
AMD XP 1700+ @ 3000+
Volcano 7
Plata Epox 8k5a2+
Radeon 9800 Pro @ XT (420,393)
Hitachi disk 120 GB 7200 obr.
Samsung 512 DDR 333
Plextor 16x10x40
Zvočna SB live 5.1
Napajalnik Enermax 350W
Zvočniki Creative inspire 5.1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Golden eye ()
MEDENA ::
sam kurba maš pa dober proc...škoda,da sem jaz imel palomino 1700+....ni šel nikamor...max 2000+....če bi imel vsaj kak 1700+ TB
mah sej mam zdej tega 2500+Mobile rulez
2250MHz zaenkrat...bom šli na 2300 kmalu
mah sej mam zdej tega 2500+Mobile rulez
2250MHz zaenkrat...bom šli na 2300 kmalu
Ko sem mel vodno hlajenje sem vse proč dal da je bil plac za radiator! Zdej je pa tko ostal :)
Ja sprednjo stran bom še porihrtal (špranje, namesto fanmate pride LCD zaslonček za temp, pa še kaj če se bom spomnil)
Pa po plati sem še hladilničke nalimal - na vse bolj vroče čipe (glej sliko). Sem jih zmeru s senzorjem in na tiste gor napopal hladilničke (po potrebi nal razrezu )
Ja sprednjo stran bom še porihrtal (špranje, namesto fanmate pride LCD zaslonček za temp, pa še kaj če se bom spomnil)
Pa po plati sem še hladilničke nalimal - na vse bolj vroče čipe (glej sliko). Sem jih zmeru s senzorjem in na tiste gor napopal hladilničke (po potrebi nal razrezu )
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Gandalfar ()
aVToV|S|On ::
ej... dj ne nakladi
glede d si na zloooo tehnološko usmerjenem ter razgledanem forumu... 1700 ne spravš na 3000 NITI SLUČAJN!!!
pa... ej, dj bot mal bl natančn... pa za rezanje si uzem VEČ cajta kr pr modanju se ti nikamor ne mudi
glede d si na zloooo tehnološko usmerjenem ter razgledanem forumu... 1700 ne spravš na 3000 NITI SLUČAJN!!!
pa... ej, dj bot mal bl natančn... pa za rezanje si uzem VEČ cajta kr pr modanju se ti nikamor ne mudi
kajzer ::
LOL, 1700+ AMD-jčki z DLT3C steppingom se ZELO dobro navijajo. Če ima proc z tem steppingom stavim ga gre še višje
Boki_ ::
Evo vam za vse, ki dvomite, kam gre 1700+. Poglejte 7 slikco. Frenk, tut ti, k si mi reku da gre your ass na 3.xx GHz.
I'm back
Shark-357 ::
hja kjaz sem mal enga tbreadb 1700+ na epox8khal+ plati pa je sel na 2600+ pri relativno mali voltaži 1.725V tko da pomoje bi sel zlahka na 3000+
Shark-357 ::
hja res ornk mi je žal k nism tistega 1700+ k sm ga prodal dal v mojo kišto bi mal navijal pomoje bi lohk dobr
humanoid ::
Lepo je, tako enostavno, paše za oči. zadnje čase je težko najt, da ima računalnik enobarvne katode, še dodaten +.
Koliko časa pa si to delal??
Koliko časa pa si to delal??
HeiJack ::
Prva stranica je grda kot svin** ! A si kar na roke penzlow? Daj kupi vsaj sprej in mal epoksija pa lepo nared - če ne znaš pa kar vpraši!
Eddy ::
Zelo zanimivo...
Sedaj imaš dovolj prostora da daš pred prvo stranico radiator za vodno hlajenje...
Kaj še čakaš?
Sedaj imaš dovolj prostora da daš pred prvo stranico radiator za vodno hlajenje...
Kaj še čakaš?
www.ekwaterblocks.com
btw: će bi prebral celotno temo bi ugotovil da sem imel že vodno hlajenje!!! Preveč galsno in preveč v napoto, če kaj spremijaš....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baza AMD-jevih steppingov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 43579 (16363) | peter_ki |
» | Vodno hlejenje by GUFY (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 10691 (6560) | gamer |
» | Do koliko ste prišli (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 10136 (6757) | MEDENA |
» | Popolnoma tih računalnik! Možno?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2730 (1520) | PrimozR |
» | Se nedokoncan, a vendarle - Midi-tower H20 sistem (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11586 (8295) | Fury |