Forum » Hlajenje in modifikacije » Vodno hlejenje by GUFY
Vodno hlejenje by GUFY
Tilen ::
Jaz sem prisel do takega problema zdaj ko sm nabavil Lado. namrec prejsnje cevi in nastavki na bloku imajo manjsi premer cevi kot pa Lada. Kako bi resil tole?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Alexius Heristalski ::
Zamenjaj priključka na Ladi.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Ja lahko je reci, vse skupaj pa le ni tako enostabvno. Se da te prikljucke kje kupit? Kako bi jih bilo najlazje pritrditi?
njok ::
Jaz sem na radiatorju od corse prikljucke porezal najnizje kar se je dalo, tako da sta ostali samo luknji, nato pa sem z dvokomponentnim lepilom vanju zalepil L-clena. Ze leto je od takrat, pa se vedno drzi. ;)
Naredi tako kot je njok rekel. Bakrena L-člena se dobi v Merkurju, pazi na primerno velikost (premer). Epoksi dvokomponentno lepilo pa hmm ... jaz sem ga kupil kar v Mercatorju v Šiški, imenuje se Epokol Mix5.
Ko to 1x zlepim in v primeru da hocem nazaj na isti premer, poti nazaj ni? Edino pol ce odrezem stran spet. Ali?
Mah, po mojem ni panike, ce znas bit dovolj grob mora lepilo popustit, tako mocno pa spet ni. ;)
Super, bom se malo poigral med vikendom ;) Upam da bo cas.
Močno dvomim, da bi ti uspelo zadevo dati narazen, ne da bi poškodoval radiator. 2k-epoksi namreč drži kot hudič! Raje ne kompliciraj, vzemi L-člena z notranjim premerom 15mm na razširjenem delu (oba konca nista enaka). Dobro si ju oglej, saj je številka 15 celo vtisnjena na L-člen.
Imaš silikonske cevi?
A se komu zdi, da zdaj že pretiravam s podrobnostmi?
Imaš silikonske cevi?
A se komu zdi, da zdaj že pretiravam s podrobnostmi?
GUFY ::
kuglvinkl ::
Imam te HS na dveh southbridgeih in prav lepo se držijo.
Your focus determines your reallity
BaRtMaN ::
Jaz imam revoltecoe ts0p heatsinke in se tudi lepo držijo že slabo leto, sem pa bil opozorjen, da lahko odpadejo. Zalmanovo termalno lepilo pomaga.
GUFY ::
Jest bi že dal gor tisto termalno lepilo od Zalmana, saj kaj ko ne vem kako je z odstranjevanjem le tega.
Z mosfetov na NFII infinity je kar slo, brez vidnih posledic.
Mel sem pa zrezane TSOP revoltece, odstranil pa sem jih tako, da sem na plosco postavil koscek mehkega materiala, najn koscek trsega, nato pa sem z izvijacem delal kot z vzvodom in heatsinke dvigoval enega po enega.
Mel sem pa zrezane TSOP revoltece, odstranil pa sem jih tako, da sem na plosco postavil koscek mehkega materiala, najn koscek trsega, nato pa sem z izvijacem delal kot z vzvodom in heatsinke dvigoval enega po enega.
_Dejan_ ::
ja z mosfetov gre ker majo debele nogice pa še zadnja stan je zalotana gor z ramov pa verjetno ne boš dobil dol drugače kot da jih odtrgaš. Men je ratalo na Epox 8RDA odtrgat NB dol k je bil prliman z tem lepilom
GUFY kaj pa si naredu z unim tavelkim radiatorjem?
GUFY kaj pa si naredu z unim tavelkim radiatorjem?
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
gamer ::
a se ti ne zdi škoda 9800xt?
js sm meu zalmana(ta zlatga) naleplenga na sb in sm zadevo spravu tko dol da sm dau najprej u hladilnik pol sm pa s fenam gor greu pa mal probou obračat, ne dvigvt pa je pol čez neki cajta sam odpadl
js sm meu zalmana(ta zlatga) naleplenga na sb in sm zadevo spravu tko dol da sm dau najprej u hladilnik pol sm pa s fenam gor greu pa mal probou obračat, ne dvigvt pa je pol čez neki cajta sam odpadl
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lian-Li V2000 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8128 (5091) | LittleDevil |
» | Vodno hlajenje by Japan power!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5850 (4340) | T0RN4D0 |
» | Vezava dveh vodnih črpalkOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1702 (1233) | pele-on |
» | Se nedokoncan, a vendarle - Midi-tower H20 sistem (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11746 (8455) | Fury |
» | Moje mašinca...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3099 (2037) | lukslo |