Forum » Igre » Racing legends!
Racing legends!
ripmork ::
za vse ljubitelje pravih formula ena simulacij!
Podjetje West racing pravkar intenzivno razvija najbolj prefinjeno simulacijo dirkanja...
dirkalo se bo v starih dirkalnikih iz 70-ih let,obljubljajo pa neverjetno grafiko
tukaj imate link
samo malo pgolejte slike avtov-prav taki bodo tudi v špilu-meni je prav čeljust dol padla !
dirkalniki bodo detajlirani do najmanjših podrobnosti,celo posamezne komponente motorja bodo izdelane(za večji realizem v primeru poškodb),dirkalniki se ne bodo odbijali od ograj,temveč se bodo "vsedli" v zaščitne gume........samo poglejte si in komentirajte!
Podjetje West racing pravkar intenzivno razvija najbolj prefinjeno simulacijo dirkanja...
dirkalo se bo v starih dirkalnikih iz 70-ih let,obljubljajo pa neverjetno grafiko
tukaj imate link
samo malo pgolejte slike avtov-prav taki bodo tudi v špilu-meni je prav čeljust dol padla !
dirkalniki bodo detajlirani do najmanjših podrobnosti,celo posamezne komponente motorja bodo izdelane(za večji realizem v primeru poškodb),dirkalniki se ne bodo odbijali od ograj,temveč se bodo "vsedli" v zaščitne gume........samo poglejte si in komentirajte!
kilergas ::
ah to igro sm ze kar nekaj dost casa nazaj zasledil,.pa se zdej kazejo 100let ene in iste fotke.Malo kruha nastaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kilergas ()
Hux ::
Ja kr pozabi na to igro. Samo topli veter delajo druga tak neznajo. To so pa renderi samo.
Ti povem eno foro. Ta 2 tipa ko delata na toti igri sta ze 2 igri naredla prej. "Naredla" kao. Drek sta naredla ker sta obe igri bli prekinjeni. Tretja je pa bla WSC ali LG kak pac gledas sej jim je zaloznik Empir licenco bek vzel in z njihovih modelov in strjene fizike izdal sam reje WSC sej so vidli da od niju nic ne pride kot se nikoli ni.
Pol so bile govorice da je vsa koda sla z empirom in da sta ta 2 tipa idjota ker se nista zavarovala.
Ce je res nevem ampak od takrat nosi ime Racing Legends prej pa WSC.
Tema igre pa niso smao ti stari formula bolidi ampak vse povprek kot ovi Life for speed.
Zadnja novica october 2002 lol to je joke.
Te pa ko jim je en macko povozo so dali to na stran gor lol. Nevem kak dugo ze packajo to skup bo ze ene 5-7 let.
Par let nazaj so res pokazala avto ki se premika na cesti od takrat naprej pa samo se rendere modelov iz photoshopa.
Vglavnem ne cakaj nato ker se bos res nacakal prevec do take mere da ti bo vseeno ko izide cez par let v kar zelo zelo dvomim.
Ti povem eno foro. Ta 2 tipa ko delata na toti igri sta ze 2 igri naredla prej. "Naredla" kao. Drek sta naredla ker sta obe igri bli prekinjeni. Tretja je pa bla WSC ali LG kak pac gledas sej jim je zaloznik Empir licenco bek vzel in z njihovih modelov in strjene fizike izdal sam reje WSC sej so vidli da od niju nic ne pride kot se nikoli ni.
Pol so bile govorice da je vsa koda sla z empirom in da sta ta 2 tipa idjota ker se nista zavarovala.
Ce je res nevem ampak od takrat nosi ime Racing Legends prej pa WSC.
Tema igre pa niso smao ti stari formula bolidi ampak vse povprek kot ovi Life for speed.
Zadnja novica october 2002 lol to je joke.
Te pa ko jim je en macko povozo so dali to na stran gor lol. Nevem kak dugo ze packajo to skup bo ze ene 5-7 let.
Par let nazaj so res pokazala avto ki se premika na cesti od takrat naprej pa samo se rendere modelov iz photoshopa.
Vglavnem ne cakaj nato ker se bos res nacakal prevec do take mere da ti bo vseeno ko izide cez par let v kar zelo zelo dvomim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hux ()
borchi ::
ja, js spremlam zadevo že od začetka in se premika prav po polževo. u bistvu sem že križ naredu čez njih ampak če jim pa rata kdaj kj ven dat bo pa to sigurno nekej posebnega (bo pa verjetno ta stvar zelo draga (ne bo v rangu 50$!!!)). bo verjetno zelo modularno zastavljeno in bo celotna zbirka vseh avtomobilov in prog in modulov verjetno vredna par tisoč $.
pa še zanimivost, fizikalni model jim dela slovenec (poglejte na stran). Ob priliki ga bom pocukal za rokav ker ga poznam preko mojih drugih kolegov.
pa še zanimivost, fizikalni model jim dela slovenec (poglejte na stran). Ob priliki ga bom pocukal za rokav ker ga poznam preko mojih drugih kolegov.
l'jga
.smidge. ::
Doh
Ko zagledam to temo sem ze mislu da je koncno izsel kaki demo ali kaj takega
Brezveze sploh pisat, ze ene 3 leta polnijo glavo s tem kako bo to zaen noro realisticen spil
Ko bodo imeli kaj za pokazat vec od nekaj renderjev naj se oglasijo, do takrat pa naj bojo tiho.
Ko zagledam to temo sem ze mislu da je koncno izsel kaki demo ali kaj takega
Brezveze sploh pisat, ze ene 3 leta polnijo glavo s tem kako bo to zaen noro realisticen spil
Ko bodo imeli kaj za pokazat vec od nekaj renderjev naj se oglasijo, do takrat pa naj bojo tiho.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Loža | 84244 (43159) | Alexius Heristalski |
⊘ | F1 - pred sezono 2005 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 32202 (23751) | OwcA |
» | F1 2004 (strani: 1 2 3 4 … 40 41 42 43 )Oddelek: Loža | 81007 (48330) | Microsoft |
» | Grand prix legendsOddelek: Igre | 1737 (1482) | .smidge. |
» | RacerOddelek: Igre | 1324 (1089) | sk8er |