» »

Racer

Racer

jRk0 ::

Tako. Da vam povem eno kul igro, ki je se sicer v beta izdaji, torej se ni dokoncna, razvija pa jo en clovek.

Je pa simulacija dirkanja z avti, tak da s tipkovnico nete kaj dosti dosegli:)
So pa iznasli en dober nacin upravljanja avtomobila z misko, ki je prav srckano izveden in delujoc.
Grafika avtomobilov je kar zlo lepa, glede na to da so avti tudi iz po 6000 poligonov al pa se vec.Lahk ovam napriemr povem, da se na rdece obarvanih zavornih celjustih vidi napis brembo>:D

Igra zasede za dljanje 7mb prblizno, takrat pa dobis 3 avtomobile in 1 progo.

Seveda si lahko dodatne avtomobile dolpotegnes iz drugih strani se, saj vsak dan prihajajo novi. Tudi s progami je enako.

http://www.racer.nl -> uradna stran igre za dolpotegnit jo (je freeware igra)
http://www.racer-extreme.com -> tu je zbirka najvec avtomobilov in prog, obstajajo pa se sevda druge strani, ki pa jih najdete na racer.nl strani...

To je to. Testirajte in povejte svoje vtise.
You fuck up once, you loose two teeth.

borchi ::

jRk0: dobr si se to spomnu. racer že kr neki časa obstaja in se ga zelo mal omenja (neupravičeno). morem pa dodat, da je to še najmanj ambiciozen projekt. lepo je, da je na voljo tudi za linux in zdi se mi za, da tudi za mac-a.

preden boste (bomo) spet dajali dinarčke za ea2003 in gp5, cmr3 it. se je treba vprašat, kaj ta gomila programerjev, ki "dela" na teh igrah sploh počne??? tule je še nekaj projektov:


Racing Legends

2 človeka delata na tej simulaciji. če jima uspe se bo o tem v krogih ljubiteljev simulacij govorilo več kot o GPL in Quakeu in Tetrisu še 10 let.

posebej omenjam še zaradi tega, ker so "najeli" slovenske možgane. poglejte pri novicah (1. oktober). človeka sem že videl in dobro poznam del njegove širše familije. bom probal prit kako do njega in ga povprašal, če lahko kaj več pove. demo še ni na voljo.


Live for Speed

3 ljudje delajo na projektu. zunaj je demo. patchi za demo pa si sledijo skoraj dnevno!!! pa naj še kdo reče, da se ne da! demo ima celo multiplayer. f1 2002 in gp4 nista vredna kartona v katerega sta zapakirana.


netKar

spet samo en človek na delu! neverjetno!
l'jga

Hux ::

Racing Legends: Je neverendig story ker sta ta tipa ko delata ne tem enostavno stupid. Sorry nemore rect drugace. Imela sta dve igri prej ki sta obe ble preklicani bok ve zakaj! Ker sta zgubla kodo mogoce? LOL. Enako se je zgodilo z WSC !!!Zgubla sta kodo!!! Ze tretji spil killed na katerem sta delala. Racing Legen? Ostanek od WSCja? JA right nikoli.

LFS: Cool spil zelo zanimiv vendar mam osebno reje sportne avte.

NetKar: cool to bo to pomoje. Na to se bi upal najvec stavit. Samo se ni multiplayer code.

Racer: ni slabo samo dalec najmanj razvit od teh omenjenih. Pomoje nebo nikdar koncan. Aja in na njem ne dela 1 ampak cela grupa. En nekaj naredi drugi spet nekaj in ce je dobro pride ven patch. Dobra zamisel samo to bo tudi neverending sotry ampak vsej ena ki ji bos lahko igral in se zabaval ob njej ne pa tak kot RL.

Nascar 2002: MY love!!! Ups zasli smo vun iz one man in 2 man spilov :8) ampak to dobis ven ko se skupina tako talentiranih deckov skupaj vseede. Dobra in hitra grafika, odlicen multiplayer neverjetna zmoznost za leaguje, superb fizika. Kaj ces vec!

Se kaka novost?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hux ()

Thanatos ::

GTmod ver 3.0

nekej moram staknt F1 2001 da jo bom sprobal. Ima že kdo z njo izkušnje?

link odskroli do konca.

borchi ::

Racing Legends: Je neverendig story ker sta ta tipa ko delata ne tem enostavno stupid. Sorry nemore rect drugace. Imela sta dve igri prej ki sta obe ble preklicani bok ve zakaj! Ker sta zgubla kodo mogoce? LOL. Enako se je zgodilo z WSC !!!Zgubla sta kodo!!! Ze tretji spil killed na katerem sta delala. Racing Legen? Ostanek od WSCja? JA right nikoli.

ne bom branu west brothers, ampak, če jima ne uspe, sta vsaj poskusla. zgubla kodo??? na čem si hux2?

emm, delala sta za založnika in bla plačana od njega. ker se nista strinjala sta rekla, da ne bota delala na nečem v kar sama ne verjameta (založnik je hotu igro na hiter, kvaliteta itak ni važna, ker smo kupci preveč zabiti, da bi opazli, da so nas nategnali!!). pa sta šla na svoje. in po tvoje, bi naj vzela kodo in nardila svoj špil? če delavca v tovarni odpustijo, lahko vzame stroj in začne štancat doma, ane? mislim, razmisl mal. če bi Empire vidu, da sta uporabla isto kodo bi lahko najeli najbolj židovske odvetnike in ju oželi ko limone.

Nascar 2002: se strinjam, vse kar nardi Papyrus je top class! sam že mal presedajo s nascarjem (no, spet jih sili založnik - Sierra). še sreča, da je 2003 zadnji, ker nimajo več licence za naprej (ma EA).
l'jga

Hux ::

Pa kaj te ma veze NAscar je ze cool! Kot sport v samem me sploh ne zanimam niti najmanj ampak multiplayer je cool. Vsako nedeljo mamo dirko in sem ze 6 od 16tih ko sem pelo zmagal. Lahko bi 7dem ce me nebi v rit en nasutiral ali pa vsaj 2 vec ce nebi mojga team bosa ki se bori za prvo mesto pusto v pitsu naprej :D.
Taj ga ne pustim vec zmagat ker ga tak drugi vec nemore dobit razen ce ga enrkat ni.
Nazadnje sem 3 zaporedoma zmagal 4 se dobenmu ni uspelo da vidim ce bom prvi nedeljo :D. Verjetno ne sej vseeno ampak pune fun je pelati proti cirka 30 nasprotniki mozno do 42.

Pol sem se pa lih kaj joinal F1 2002 league. Ti tipi majo ocitno zelo mocan server zato sem joinal ker so spilali to nedeljo 13 ludi na enem serveru od 20 open in niti najmanjsega laga ni blo. Vse je blo tekoce to treba sprobat. Sans za zmago sicer nimam z toyoto proti top 3 teamsem ampak vseeno fun bo ziher.

Wests brothers. Jaja v forumu so je tolk govorilo da sta kodo zgubla torej stima. 2 igri sta ze pred mela in obe canned torej kaj nej recem nesposobna sta kaj resnega ustvarit. Oblublata puno prineseta nic. WSC je pa tretja ki sta ocitno tudi vsaj vse modele zgubla ce ne druga, govori se o kodi in kaj jaz vem ko so jih pa vprasali pa recete nej zaloznika vprasamo kaj je ze eh. Nic noceta povedat.
Jaz sem ze bil na WSC od prvih slik dugo let nazaj in sem tak zasledoval. Zaj pa vem da sem cas bek metal ker nebota nic skup spravla. Ta dva ziher ne. Skoro 100% sem da bota enkrat neznano zginila in doben vec nebo vedo za nic.

Papyrus je se najvecji king! EA lahko celo dohiti Papyrusa ce koncno odvrzejo ta zanic pogon od SCGTja in ustvarijo nekaj lepsega.
EAjev Nascar Thunder je po fiziki odlicen po drugih sposobnosti pa za bek vrect.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hux ()

.smidge. ::

Ej dejte mi neki povedat
Kako se tuki pri reacerju da gas in zlajf...? Miska sem ter tja obraca volan, kako das pa gas?:|

.smidge. ::

Ja khm sem ugotovu, ful bedn patent, z tipkovnico je se hujse - A=gas Z=zlajf SPACE=gear up DOWN=gear down

Skratka knofi razmetani po vsej tipkovnici;((

jRk0 ::

meni osebno se miskin patent zlo dopade, ker lahko avto vsaj nadzorujes... Z volanom je seveda najboljse vozit, samo se nisem probal, ker je moj volan neki pokvarjen:/

Drugace pa tipke na tipkovnici niso nic razmetane:)

puscice so za gas, bremzo, levo, desno, a je za prestavit gor, Z pa za dol, ker je ameriska igra pa majo tam na tipkovnici zamenjan y pa z, kot ves;)
You fuck up once, you loose two teeth.

sk8er ::

pa če noben avto ne dela na v0.5.0 beta 7
js sm jih že ene 7 dol potegnu pa noben ne dela


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ustvarjalci Flight Simulatorja ustanovili svoj studio

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
304051 (2628) ru7
»

simulacija vožnje avta (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
10013907 (11281) Loki
»

Racing legends!

Oddelek: Igre
6800 (736) ripmork
»

IndyCar

Oddelek: Igre
221182 (948) Slide
»

Fizika avtomobilov v igrah!?!?

Oddelek: Igre
322130 (1499) Microsoft

Več podobnih tem