Forum » Omrežja in internet » SiOL šteka!!!
SiOL šteka!!!
Huey P ::
Meni šteka povezava z vsako stranjo, ki ni v SLO... Malo čudno. Kaj so spet pri SiOLu zajebali?
Kaj pa drugim...
Kaj pa drugim...
..::DOOM III: The Legacy::..
OZZY ::
Tipični izadi siola. To se dogaja večkrat in je pač posledica verjetno preobremenjenosti. Kaj češ. Pejt raj kam drugam. Arnes, amis....
Go with the flow.
Mr.B ::
Fantje naša firma je med najbolšimi računalniškimi fermami v sloveniji, nudimo tudi osluge preko interneta , pa vam zagotavljam , da imajo določeni ljudje bistveno hujše težave z internetom ko nekateri s SIOL-om . Tako da ne mi reč , ker ti dones ni delalo po tujini tisto urco , pa daj mir no.To govorim zato oz. trdim zato ker se s takimi problemi na veliko ubadam .
Ko je prejšni mesec crknil štrom po Sloveniji , nekaterim tujina ni delala par dni .
Ko je prejšni mesec crknil štrom po Sloveniji , nekaterim tujina ni delala par dni .
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Bakunin ::
SIOLovi usmerjevalniki pac ne zmorejo I-BGPja, ki si ga omisljajo njihovi administratorji. PS: kdor ne ve kaj to pomeni, naj ne sprasuje. :>
Zdaj (13. maj) zgleda da vse dela. Bomo videli, kak dolgo bo delalo...
lordgreg ::
siol najboljši???'? muwuhahahahahahaa... raje dobim drisko za en teden, kot pa da mam pr siolu dostop...
Soprano ::
sadarj79 - istocasno pises, da se ti pogosto dogaja, da Siol steka, hkrati pa pravis, da je najboljsi
hehe, odloci se!
hehe, odloci se!
Sem pri SiOLu in uživam zaradi dveh razlogov;
1. imam dostop do interneta
1. račune plačuje stari
1. račune plačuje stari
lordgreg ::
ARNESa sem uporabljal. sedaj uporabjam uni-mb (spet arnes). Uporabljam ga zaradi dveh stvari:
1. račune plačuje stari
1. račune plačuje stari
Tr0n ::
ARNES meni super pici. Strani se odpirajo hitro, dl je zmeraj maksimalen etc... V bistvu sem si izklopil cache proxy, ker mi je le-ta upocasnil vse skupaj. Zdaj, brez njega, dela veliko bolje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIOL tujina down? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 22053 (5845) | MacGyver141 |
» | SiOL? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20347 (12810) | goba |
» | Občutna podražitev klicnega dostopa do interneta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 6571 (6571) | darkolord |
» | Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8224 (6530) | DeLonghi |
» | VSI UPORABNIKI TELE-TVJA POZOR!!!!!!!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 19812 (13177) | MEDENA |