Forum » Omrežja in internet » Forumi
Forumi
SpiDEr8 ::
A ve kdo za kak forum v slovenščin???? klele je link od enga izmed 2 men poznanih!!!!!
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
Elemen_T ::
Tistle Yabb niti ni preveden v slovenščino...s tem, da je ravno tega najlaže prevesti, saj je prav temu namenjen poseben fajl v katerem prevajaš v druge jezike.
Sicer pa ima carantania.com zelo zelo dober forum. (preveden vBulletin).
Sicer pa ima carantania.com zelo zelo dober forum. (preveden vBulletin).
SpiDEr8 ::
sej je forum še v obdelavi!!!! Itaq de je slo-tech tabol sam je dobr še za kakega vedt oziroma bit aktiven v večih forumih!!!!!
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
MaverickT ::
Jaz zdele enga iconborda zase prevajam (link tuki), pa kr dobr kaže. Sam rabš ffffuuuuuuullllllllllll časa za prevajanje, jaz sem pa še tega mal zaf. ker sm šu prevajat v dreamweaverju
tejo ::
Reklam ni nič, tujci pa imajo itak kupe forumov. Zakaj bi torej ravno na mojega (YaBB) hodil? Še tebe ni gor!!!
whatson ::
Sipider8: jep... http://jokerina.amadej.si --> forum..
samo ga je malo čas povozil
samo ga je malo čas povozil
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
tejo ::
Joker ima malce zastarel forum.
BTW: Mogoče bom že danes posodobil forum, tako da bo v našem jezilu (SL).
BTW: Mogoče bom že danes posodobil forum, tako da bo v našem jezilu (SL).
Elemen_T ::
lahko bi vsaj vse v SLo prevedli. Tudi novo verzijo bi lahk naložili - to sploh nebi bil problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kak se na slohostingu postav forum in katerega?Oddelek: Izdelava spletišč | 2264 (1908) | Klemenn |
» | Kako pripraviti forum?Oddelek: Izdelava spletišč | 2184 (1743) | Jan |
» | Deževen inu pust dan.Oddelek: Loža | 1222 (1102) | whatson |
⊘ | Konkurenca slo-techa? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 13604 (10274) | Elemen_T |
» | YaBB 1 GOLD - Koncno so ga dokoncali - NAJBOLJSI FORUM NA SVETU!Oddelek: Omrežja in internet | 2945 (2571) | ahac |