Forum » Omrežja in internet » SiOL šteka!!!
SiOL šteka!!!

Huey P ::
Meni šteka povezava z vsako stranjo, ki ni v SLO... Malo čudno. Kaj so spet pri SiOLu zajebali?
Kaj pa drugim...
Kaj pa drugim...
..::DOOM III: The Legacy::..

OZZY ::
Tipični izadi siola. To se dogaja večkrat in je pač posledica verjetno preobremenjenosti. Kaj češ. Pejt raj kam drugam. Arnes, amis....
Go with the flow.

Mr.B ::
Fantje naša firma je med najbolšimi računalniškimi fermami v sloveniji, nudimo tudi osluge preko interneta , pa vam zagotavljam , da imajo določeni ljudje bistveno hujše težave z internetom ko nekateri s SIOL-om . Tako da ne mi reč , ker ti dones ni delalo po tujini tisto urco , pa daj mir no.To govorim zato oz. trdim zato ker se s takimi problemi na veliko ubadam .
Ko je prejšni mesec crknil štrom po Sloveniji , nekaterim tujina ni delala par dni .
Ko je prejšni mesec crknil štrom po Sloveniji , nekaterim tujina ni delala par dni .

Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

Bakunin ::
SIOLovi usmerjevalniki pac ne zmorejo I-BGPja, ki si ga omisljajo njihovi administratorji. PS: kdor ne ve kaj to pomeni, naj ne sprasuje. :>

Zdaj (13. maj) zgleda da vse dela. Bomo videli, kak dolgo bo delalo...

lordgreg ::
siol najboljši???'? muwuhahahahahahaa... raje dobim drisko za en teden, kot pa da mam pr siolu dostop...

Soprano ::
sadarj79 - istocasno pises, da se ti pogosto dogaja, da Siol steka, hkrati pa pravis, da je najboljsi 
hehe, odloci se!

hehe, odloci se!

Sem pri SiOLu in uživam zaradi dveh razlogov;
1. imam dostop do interneta
1. račune plačuje stari

1. račune plačuje stari

lordgreg ::
ARNESa sem uporabljal. sedaj uporabjam uni-mb (spet arnes). Uporabljam ga zaradi dveh stvari:
1. račune plačuje stari
1. račune plačuje stari

Tr0n ::
ARNES meni super pici. Strani se odpirajo hitro, dl je zmeraj maksimalen etc... V bistvu sem si izklopil cache proxy, ker mi je le-ta upocasnil vse skupaj. Zdaj, brez njega, dela veliko bolje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIOL tujina down? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 22652 (6444) | MacGyver141 |
» | SiOL? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20791 (13254) | goba |
» | Občutna podražitev klicnega dostopa do interneta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 6786 (6786) | darkolord |
» | Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8469 (6775) | DeLonghi |
» | VSI UPORABNIKI TELE-TVJA POZOR!!!!!!!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 20422 (13787) | MEDENA |