» »

SETI članek

SETI članek

Digital Explosion - Kaj je SETI, najbrž že veste. Gotovo pa ne veste, da običajna grafična različica tega programa, ki jo ima nameščeno večina vas bralcev, ni ravno idealna, če bi se radi nekoč povzpeli visoko na katerikoli SETI lestvici. Najbrž že veste, da obstaja tudi tekstovna različica, ki bistveno pohitri računanje, vendar pa boste gotovo dosegli še bolje rezultate z orodji, o katerih si lahko več preberete v tem članku. Gre namreč za posebnega tekstovnega odjemalca in za precej uporabno orodje, ki bo prišlo prav predvsem tistim, ki niso noč in dan povezani v internet. Omogoča namreč to, da si iz osrednjega SETI strežnika potegnete poljubno število paketkov, nakar jih program računa toliko časa, dokler niso paketki preračunani in vas nato opozori, da je čas, da pošljete rezultate. Poleg opisov teh dveh dodatkov pa boste našli še nekaj nakladanja o zgodovini tega programa in nekaj nasvetov za boljše računanje.

3 komentarji

Tomi ::

Kar primeren članek, moram reči..
Samo kaj, ko je še pa vedno najboljša varianta boljša mašina+text, logično..
metrodusa.blogspot.com

Cako ::

da ne boste kej novga odkril ;) Ta zadeva je znana res vsem, ki malo bolje poznajo seti@home. SetiDriver pa ni edini prog, ki omogoče posneti več wu naenkrat in jih uporabljati z textovno različico. Obstaja malo morje tega. Jaz osebno prisegam na SetiQueue, ker omogoča veliko optimizacij, sploh če imaš mrežo. Posname in vede se namreč kot proxy server tako, je življenje veliko lepše...
Programe v zvezi z seti@home lahko downloadate tudi z mojega HP, link: http://www2.arnes.si/~pcakic/programz/o...
Pa srečen ulov!

Jeebs ::

Jst še zmer prisegam na grafično verzijo Seti@Home, brez dodatkov. Sm probu Seti Commander, pa je pošiljal rezultate na račun druge skupine, sm probu SetiQueue, pa mi nikakor ni deloval... Zdej uporabljam sam še Seti Spy zraven pa je.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SETI@Slo-Tech (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1257841 (5594) d0rK
»

Zanimive teme v forumu

Oddelek: Novice / Grafične kartice
82398 (2398) MRtwister
»

seti-home ???

Oddelek: Pomoč in nasveti
251350 (1084) BigFoot
»

SETIhome, HE HE...! :(

Oddelek: Pomoč in nasveti
381603 (1002) Loki
»

SETI (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
876619 (4644) Loki

Več podobnih tem