» »

Prvi PCFormat za Slo-Techerje zastonj

Prvi PCFormat za Slo-Techerje zastonj

Slo-Tech - Ker smo ena od privilegiranih strani, si naši bralci zaslužijo kdaj pa kdaj tudi kaj zastonj. Prvi izvod revije PC Format lahko bralci Slo-Techa dobijo brezplačno, če kliknejo semle ter vpišejo svoje podatke. Juhu [:D].

Dodatek: Iz PC Formata so sporočili, da jim je zmanjkalo brezplačnih številk.

30 komentarjev

BaRtMaN ::

Glede na to, da je izšla že ene tretja izdaja te številke, sem sigurn, da jo ma večina že v kakšnem mračnem kotu, kjer dela navlako.
Pri PCFju me moti nekam posiljen Joker-wannabe humor.

XsenO ::

ZEHHHHHHHHHH:O
1 + 1 = 1

CaqKa ::

me res zanima kaj zaeno čudo je to :)

Sumo ::

Če je zastonj, zakaj pa ne :D

bastadu ::

Hja, kje pa piše, da je za Slo-Techarje zastonj? To si ja lahko naroči vsak navaden smrtnik>:D...

Sergio ::

da. ampak URL je bil poslan samo Slo-Techu ter 3delavnici. Vsaj tako pravi urednik.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

tha_man ::

Eh, jaz sem prvo številko itak že zdavnaj kupu iz radovednosti. Škoda da ni tule zastonj druga, da bi vidu kako jim kaj gre :D

bastadu ::

To pa možno ja, sem šel na njihovo stran in nikjer ni zaslediti linka do tega pagea...

Jeebs ::

Hehe, me prov zanima kakšna je ta revija. :)
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Gh0st ::

Heh, poznate PcGamer?
No urednik je Nikola Jankovič, ki ga jest tusi nekako posredno poznam. Bil sem na tistih tekmovanjih NajGamer, ki so jih prirejali po celi Sloveniji, kupoval sem revijo in obiskoval forum. To so bili časi nezrelosti in neumnosti. Stari PCG forum je biu dobesedno odpadniški. Otročički, stari okol 11 let so se kregal kera muska je najboljša, kera igra je najlepša, kdo ma boljšo konfiguracijo....
u glavnem bedarija! Hvala bogu da sem po tednu dni obupal in da so forum ukinili...

No in PCFormat je zlo podobna zadeva, izdajajo jo po neki licenci...sicer je pa še nisem bral...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

CaqKa ::

to sem jaz tudi mislim prašat kje piše da je ravno za slotecherje :)

sicer pa je zastonj tak da se ne pritoževat in upaj da dobiš dvd :)

bremza ::

Ghost sicer revije ni bral, ve pa da je "zelo podobna zadeva". Svašta - upam, da si jo naročil.

Jaz sem PCG sicer bral nekaj časa ampak me igre pozneje niso več tako zanimale in sem prenehal. PCF je recimo mene zelo pozitivno presenetil, prebral sem že vse tri številke.

eland ::

Meni se zdi večina teh revij kot plačane oglasne deske, s Formatom vred.

rasta ::

s to "akcijo" brezplačnega razdeljevanja (starih) revij bojo zagotovo zbrali veliko podatkov za nadaljne spamanje ...

eland ::

Juhu...;(

DJroky ::

Sem iz radovednosti kupil prvo številko z DVDjem. In osebno mislim da je svetovni POLOM!!! Sramota za računalniške revije. Takšne stvaritve bi morali z zakonom prepovedati zaradi zaščite potrošnika!!!
Pač moje skromno mnenje.

Area_51 ::

:)) Kdaj pa bo približno prispela na dom (KOPER)?? Drugače a ni to samo preimenovan PCGamer???:)
Area 51

Klemenn ::

jaz nikjer ne najdem linka....vsaj do tega ne...za free...

R0K ::

Pizda ste lame nekteri ki govorite, da PCF sux ...

Očitno še revije odblizu niste vidl ... resno ...

Kak Joker, PC Medij, Monitor, Klik, Win Ini ji niso konkurenčne! Povozi vse. Z aktualnimi testi in vsebuje ravno prav vsega, da si bo znal vsak kj poiskat v njej...

DVD je zelo dobro zalozen ... vedno kaj pametnega gor ... vcasih celo kaksni programi, ki v prosti prodaji stanejo prek 50k sit ... itd.

McHusch ::

je ze konc, so raztalal vse kar jim je ostal

cahahopie ::

Da vam jaz malo razsvetlim glavo:
Sem bil dokaj reden bralec revije PCG in sedaj imam že vse tri številke PCF. Vsak mesec preberem sošolcev Joker in v knjižnici preberem Moj Mirko in Monitor.
In kdo je boljši? Tega vsekakor ne boste mogl rečt. Vsaka revija ima svoje značilnosti in še najmanja, da gre za kakšno kopiranje. No vsaj slednji dve sta dokaj podobni... konec koncev pa sta obe od Pasadene.
PCG je res bil bolj nagnjen k igram in bil je včasih tud malo neukasno grafično narejen. PCF ima pa hibo, da dajejo malo prevelike naslove in da včasih potratjo eno stran samo za ene par besed. Glede člankov ipd. pa ne morete rečt, da so slabi. Oddelek igre je bolj pust sedaj...so pa zato drugi bolj polni... recimo prav navudšajoč je bil članek o kvatnih računalnikih, pa recimo članek o pipici v svet, dolg članek o računalik in zdravje ter članek "na pomoč izbirsal sem internet... in še drugi....
Torej ta revija dovolj resna zame. Kar se pa tiče folka na forumu... o tem raje nebi, ker so večinoma 12-14 in še kakšen starejši. Zato jaz kot forum uporabljam S-T in ga tudi prebiram (novice, članki)... za v postlo predn grem spat al pa sedenje v čakalnici ali v šoli...pa je PCF dovolj dober.
Zdaj pa še glede Joker - slikovita revija.
Nič nimam proti njemu, a imam proti osebkom, ki ga hvaljo in hvaljo ter klejejo čez PCF. In nato vidim, da tud Jokeraši niso najbolj umsko dorasli.
Revija veliko posveča igram in zato ni več primerjliva z PCF, ki zelo malo posveča temu. Pa včasih se Joker spušča v takšne teme, ki mene kot računalničarja ne zanimajo.
GLede pa teh ocen različnih iger (primerjava PCF in Joker): Naredi vsaka revija kakšni igri krivico, ker je imel pač opisovalec slab dan. Sicer tega ne preigravam več tolk, toda se še preklemansko spomnem določenih.

[BISI] ::

in pisejo zdaj sami tekste ali jih se vedno prevajajo? >:D
And then I saw her face... Mozilla Firefox

Gh0st ::

Ja isto kukr pri PCG-ju.
Nekaj textov dobijo original in jih prevedejo (se spomnim kako so nekaj časa jamrali, da je angleščina v kateri pišejo njohvi angleški kolegi zelo težka) sami pa napišejo kakšne HELP ME članke, štose in opisujejo kakšne bedne igre.

PCF je pa podobno sranje. Za 10+ letno mularijo.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

Jero ::

Velika vecina tekstov je na pisana od nasih ljudi(slovencev) en par pa od anglezarjev pa mimogrede vsi ki komentirate PCF forum(jokerjevci) sem bil na vasem forumu in kaj sem videl? SAMO PREPIRANJE!!!!!!!!!!
Ova noc nije bila moj dan

eland ::

Hvala za razsveljevanje kaka-neki...

Večina nas je že revijo vidl, tako da ne rabim tvojega mnenja, da je revija O.K. in da je z mano neki narobe (predvidevam da misliš s tem leta - me res zanima, kok si ti star in če si res tok, kolk pameti premoreš, če verjameš, da so leta kriterij pameti in ne izkušnje).

Kar pa se člankov tiče so O.K., kot v vseh podobnih revijah, mi pa ne grev glavo kdaj je Crnkovič postal expert v abakih in podobnem (človek, ki raje piše kot misli - WHAT THE F***[:\] ), dokler ne pridemo do priporočil, s katerim hardwareom naj nadgradimo abak. Podkupnine kar ven gledajo in klanjane velikim še bolj (nVidia, Creative,...). Kar je po mojem mnenju pri drugih revijah vsaj manj očitno.
DVD z sharewareom pa naj kar imajo, ker pacanje mojega diska ni opcija.

NikolaJ ::

Hvala vsem, ki ste naročili ogledni izvod. Naš namen vsekakor ni bil nikakršno zbiranje naslovov za spamanje ali kaj podobnega, temveč ljudem ki revije še niso imeli v rokah omogočiti, da jo preberejo. In, kot je razvidno iz zgornjega, precej ljudi PCF ne pozna - nikakor ne gre za PC Gamer z novim imenom, gre za veliko razširjeno vsebino in zato mi je po eni strani sedaj kar žal, da od prve številke nismo imeli večje remitende, da bi razdelili več oglednih revij.

Revije bomo pošiljali v roku 7-8 dni.

Kakorkoli, v prihodnjih tednih bomo po slovenskih večjih mestih organizirali PC Format čitalnice, morda naletite na kakšno in si PC Format v miru preberete ali pa vsaj prelistate.

NikolaJ ::

Eland, mislim da si PC Format zamenjal z neko drugo revijo, ker govoriš o g. Crnkoviču? Naš DVD vsebuje veliko več drugih stvari kakor je shareware, upam da si uspel naročiti brezplačni izvod, da si ga ogledaš. Sicer nam je le-teh sedaj že zmanjkalo, ampak kakšnega bom že našel zate, pa mi pošlji mail na nikola@videotop.si.

Ghost - sodiš, da je PCF za mularijo, vendar poprej trdiš, da revije še nisi bral. Kako to?

eland ::

Pardon, revijo sem prebral sam imate preveč podoben ime z vašo konkurenco.

Pa brez zamere

lp

CWIZO ::

A pol jest ne bom dobil revije, k sm jo dele naročil (s CDjem) ?




Demet:'(
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Jeebs ::

ROK: Monitor je revija za resne bralce, ne pa za otroke. Drgač pa, a jst bom dobil moj izvod tele revije z DVD-jem? Kje se lohk pozanimam?
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Revija SWP - ozadje

Oddelek: Pomoč in nasveti
153009 (1949) d4vid
»

PCFormat (SLO) izgleda obupal?

Oddelek: Loža
286877 (4567) mat3jc3k
»

Katere računalniške ravije berete? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
588124 (4638) gregyk
»

Prvi PCFormat za Slo-Techerje zastonj

Oddelek: Novice / Obvestila
304137 (4137) eland
»

PCG aka PCFormat

Oddelek: Loža
5977 (813) [t502]

Več podobnih tem