Forum » Zvok in slika » Čudna zadeva z TV-out
Čudna zadeva z TV-out
Apyon ::
Mam GeForce4 MX440 in pr TV-out mam en zoprn problem: pokaže mi sliko sam na TV-ju (sicer barvno in dost jasno) in ne na rač. - najbol butast je pa, k se NE DA (al pa sam jst nevem kje) se naštima primary in secondary monitor. Tm pri ZASLON-LASTNOSTI nimam dveh ekrančkov narisanih ampak sam monitor in nikjer nism zasledil prim&sec monitor. Driverji so tapravi sam obupno je gledat 5m stran na tv in štimat sliko ipd.
Please help
LP
Please help
LP
CaqKa ::
malo preglej tukaj
kot prvo pa fizično prekini povezavo med tv in grafično in povej če potem še vedno nimaš slike na monitorju?
kot prvo pa fizično prekini povezavo med tv in grafično in povej če potem še vedno nimaš slike na monitorju?
Apyon ::
A izklopm naj kabl med TV in rač.? To sm ze use probavu. Sam mene muči, k mi že tm pr ZASLON-LASTNOSTI ne pokaže dveh ekranov (primary in secondary), k to pokaže VSEM. A ni že kle iz štarta neki narobe? A pa tale GF4 MX440 naj bi podpirala sliko na TV in ekranu hkrati? ŠE neki: sliko mi trese (anteno sm dal vn, frekvenco na 60-k manj ne gre) pa zdj več nevem kaj naj.
Skratka, use je čudn!
LP
Skratka, use je čudn!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585447 (24776) | Dominator |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18927 (12443) | Ursus |
» | Gforce ni nviewaOddelek: Zvok in slika | 1753 (1430) | BetMaN |
» | Filmi na Tv-outOddelek: Zvok in slika | 940 (853) | kerga dika? |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6228 (5133) | bbobst |