Forum » Zvok in slika » Filmi na Tv-out
Filmi na Tv-out
wired ::
Lep pozdrav.
Po dolgem času sem spet priklopil rač. na TV. S sliko in zvokom je vse v redu, filmi pa so le črna slika na TV-ju. Poskusil sem z drugimi driverji za Geforca, vendar ne pomaga. Reinštaliral sem tudi kodeke, vendar ista črna slika na Tv-ju.
Kakšni nasveti?
Po dolgem času sem spet priklopil rač. na TV. S sliko in zvokom je vse v redu, filmi pa so le črna slika na TV-ju. Poskusil sem z drugimi driverji za Geforca, vendar ne pomaga. Reinštaliral sem tudi kodeke, vendar ista črna slika na Tv-ju.
Kakšni nasveti?
ssokec ::
poglej v nastavitve kako veliko resolucijo in frekvenco maš nastavljeno, eni tv-out podpirajo frekvenco do 60 Hz in resolucijio max 1024x786, malo spreminjaj te nastavitve, ali pa moraš program s katerim gledaš filme nest na secondary monitor (razširjeno namizje)
wired ::
Sem probal razširjeno namizje, predvajalnik je na drugem ekranu prav tako prikazal črno sliko namesto filma. Glede resolucije TV-ja: ta je 800x600~60hz.
snow ::
Naštimaj TV kot primary display.
Moj gf4 ti4200 noče 'lepo' klonirat, gf4 mx440 pa dela normalno. Zakaj? Pojma :)
Moj gf4 ti4200 noče 'lepo' klonirat, gf4 mx440 pa dela normalno. Zakaj? Pojma :)
svejk ::
navodila
lastnosti/nastavitve/dodatno/geforce.../nadzor prekrivne barve/osnovni zaslon
tole bi moral delat z kako zadnjo verzijo detonatorjev. pogoj pa je seveda da mas clon sliko ze izbrano. ce bos mel se problem pa pisi.
lastnosti/nastavitve/dodatno/geforce.../nadzor prekrivne barve/osnovni zaslon
tole bi moral delat z kako zadnjo verzijo detonatorjev. pogoj pa je seveda da mas clon sliko ze izbrano. ce bos mel se problem pa pisi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FulHD TV kot monitorOddelek: Strojna oprema | 3968 (1718) | Silck |
» | PC in UHD oz. 4KOddelek: Zvok in slika | 1806 (1752) | iemcccc |
» | Različne resolucije na TV in monitorju!Oddelek: Zvok in slika | 1375 (1155) | CaqKa |
» | Filma se ne vidi naTV-ju, na monitorju pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1824 (1416) | Pro2Type |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6228 (5133) | bbobst |