Forum » Igre » Morrowind tribunal Pack
Morrowind tribunal Pack
Corpse ::
mene zanima kako sploh začnes uporabljati tribunal pack...instaliral sem morrowind potem tribunal dodatek in kaj se sedaj...grem v igro ikone tribunal nimam..v igri je vse kot prej igram naprje save sobe ali začnem znova sledi o tribunal ni razn ko se loada igra se napise da tribunal pack se loada...torej kako pridem no novidh questov in ljudi ?
LP
LP
Mavrik ::
Tribunal se dejansko dogaja v glavnem mestu pokrajine. Dejansko je dodani samo novi kvest.
Pač nadaljuj ti samo tvoj savegame in enkrat te bo med počivanjem napadel en assassin. Ubiješ ga in s tem štartaš kvest, keri te bo pripeljal na novo področje.
Pač nadaljuj ti samo tvoj savegame in enkrat te bo med počivanjem napadel en assassin. Ubiješ ga in s tem štartaš kvest, keri te bo pripeljal na novo področje.
The truth is rarely pure and never simple.
Corpse ::
a to un assassin k je tak črn pa pol mors it u ebonheart pa te teleportia čarovnik na drugo lokacijo pa pol mors u enih ruins najd the darkbrotherhood ??
Matwic ::
Tocno tako.
Ti pa priporocam, da najprej opravis z glavnim kvestom v Morrowindu, saj so nekateri sovrazniki v Tribunalu dokaj tezki. Sam sem se z njimi zabaval (imel obcutek, da so mi celo konkurencni) tudi pri 45 levelu (pri tem levelu je v originalnem Morrowindu pomrlo vse v dveh zmahih).
Ti pa priporocam, da poisces The Dark Brotherhood v rusevinah in se "pomenis" z njimi. Pac, da ti ne bodo motili spanca, ko bos pohajkoval po otoku.
Ti pa priporocam, da najprej opravis z glavnim kvestom v Morrowindu, saj so nekateri sovrazniki v Tribunalu dokaj tezki. Sam sem se z njimi zabaval (imel obcutek, da so mi celo konkurencni) tudi pri 45 levelu (pri tem levelu je v originalnem Morrowindu pomrlo vse v dveh zmahih).
Ti pa priporocam, da poisces The Dark Brotherhood v rusevinah in se "pomenis" z njimi. Pac, da ti ne bodo motili spanca, ko bos pohajkoval po otoku.
Mavrik ::
Zunaj Mages Guilda v Ald Rhunu te pričaka en tip ki naklada nekaj o njegovi leteči ladji kako je odšla v Solstheim. Povej mu da mu boš pomagal in boš lahko potem šel iz Khuula na Bloodmoon otok.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Elder Scrolls IV: Oblivion (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 30907 (1090) | oo7 |
⊘ | Zadnja haška sojenja...Oddelek: Problemi človeštva | 819 (777) | Brane22 |
» | London prepovedal Uber, slednji se ne predajaOddelek: Novice / Ostale najave | 17270 (15696) | leiito |
» | Aion (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 63733 (26028) | Meizu |
» | Najboljše PC in konzolne RPG enoigralske igreOddelek: Igre | 3103 (2958) | BigWhale |