» »

Union Olimpija....

Union Olimpija....

Bobb ::

Kakšna tekma, naši ne bi zadeli krave na dva metra:(

Gandalfar ::

Povej kaj vec .. za nas .. neposvecene..

Binji ::

Mah ni dosti za povedat..Petrov spet zajebal tko v napadu kot v obrambi (vsi so se kr sprehajali mimo njega, dobil je ene 3 banane v napadu), Ozbolt bi biu dosti boljsa menjava, ostrostrelci so meli slab dan,...
Nasploh zelo slaba igra, Petrova pa bi z veseljem zabrisal skozi okno dvorane. Se nikoli nism vidu da bi cela dvorana protestirala da gre igralc nazaj v igro.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Gandalfar ::

in kdo je sploh igral?

Microsoft ::

Mah, trenutno je "in" rokomet. Glejte rokomet, pa ne bote več :(, ampak 8-) :)) :D (saj do zdaj je blo tak, upam da bo tako tudi v finalu).

Pridte v Cleje gledat, sevede če dobite vstopnco. Jst jo za to tekmo nisem.:|


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

iskra ::

Olimpijci se mi zdi da se malo previsoko držijo zadnje čase ... Morda je čas, da pride Sago Zmagadin nazaj 8-), da jih prime v roke, tako kot on zna ... "Snap back to reality ..."

Sploh kar sem gledal nekaj četrtin njihovih tekem v zadnjem letu, mi niso kaj preveč dišali ... En dan se ubijajo na igrišču, naslednji dan pa so frajerji, ker so se ubili na igrišču :\

Bobb ::

Rokomet je zadnje čase res zakon, kot pravi JimiBtn. Upam, da jim bo uspelo tudi v finalu, ker se ne dobi kart, bomo navijali za naše tudi pred TV-ji.
Zmago Sagadin pa danes pride sigurno v Ljubljano, ampak ne v Olimpijo, pač pa v Radio Gaga k Hribarju. Bo sigurno dal kakšne nasvete glede košarkaške igre vobče:))

Imagination ::

Ne vem kaj Filipovski z glavo skozi zid s Petrovom, katermu se userje 1x na 2 mesca in potem izpolni bonus. Naj poskuša z Ožboltom, k je vsaj naložba za prihodnost, ne pa stare osle banane dobivat učit. Letos je mela Olimpija srečo da je naprej pršla, pol pa namesto da bi bili zagnani za nadaljne zmage, pravjo da so izpolnili cilj! Nobene motivacije!
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

tratto ::

Tole je moje mnenje o Filipovskem:

Tipa so ena sama usta. Že celo leto sem pozoren na njegove napovedi pred tekmami (na TV SLO ali pa na Val 202), v njih pa so se vedno pojavljale izjave v slogu: "... poskrbeli bomo ...", "... konstanten pritisk v obrambi ...", "... moramo ..." ... Res ne vem, kako mu je uspelo prepričati upravo kluba, da je odstavila Mahoriča? ;(( ;((

Imagination ::

Mislim da ima tudi uprava kluba zgrešene pojme o vodenju ekipe. Mahorič najbrž stane toliko in toliko denarja, Filipovski pa veliko manj. In glede na to da je lansko leto bil pomočnik, so si v upravi najbrž rekli, da mu bo že uspelo.
Filipovski je en velik teoretik, ko pride pa do prakse je pa brez besed. Tako kot je Tomzi rekel, ene in iste besede. Filipovski je bil baje med najboljšimištudenti v svojem letniku, samo mi dobro vemo, da so najboljši študenti le teoretiki. Za prakso rabiš pa izkušnje.
Pomočniki Filipovskega naj prevzamejo vodenje ekipe in vem da bodo ekipo naredili bolj atraktivno za gledalce -> bolj atraktivno -> več gledalcev -> več denarja. Naj izpustijo duh Zmaga Sagadina in naj igrajo bolj aktraktivno, vsaj eno leto, pa potem vidimo kako in kaj.
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

ghostkop ::

Pavič je car:D .......NOT! Kere banane je dubu, pa vedno k gre zabijat se ustraš, k lipa se odrine, pol pa še limo dobi, pa Dujmovič prevečkrat prevzema pobudo...

Person ::

A sam zarad keša so Mohoriča odstavli? Osli....
Let's make something useful!

BigWhale ::

ampak se zmeraj ne vemo kdo je igral...

... al pa jaz nisem videl, da je to kdo povedal... :P

Gandalfar ::

Ziher kaksna lokalna vaska liga ... ce bi bilo pomembno bi ze slisal prej :>

Person ::

Union Olimpija : Skipper (italijanska ekipa iz Bologne)

drgač pa: kilk
Let's make something useful!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Person ()

glinik ::

Paviča pustimo je razred zase, tako kot Filipovski.

Meni tud ni jasno, zakaj so odslovili Mahoriča. Res da je imel smešno frizuro, je pa ziher bolši trener od totega melega naduvanca Filipovskega. Mater mi je to en anti tip. Sagadin pa se naj kar oddaljuje od Olimoije, tem dalje bolše bo za slovensko košarko. Mater je v prejšnjih letih nakrado denarja.

Jaz dajem glas Mahoriču, trenerju z najlepšo frizuro :D

Lp

Neon87 ::

To vam jst povem:::

KK JE LAHKA BLA PRVA BESEDA V TEJ TEMI NAŠI SO SPET IZGUBIL, KK LAHKA TEMU REČEMO NAŠI,...
TO SO JA SAMI TUJCI Z BOSANCI NA ČELU!!! Bosna ni Slovenija in obratno,..kljub nekdanji jugoslaviji in to se mi prav dobr zdi da zgubijo,...ni tiste srčnosti kot jo gledamo npr. pri rokometu saj tam igrajo v večini SLOVENCI,...
nisem nstrpn al pa kej podobnega, nič nimam čez bosance sam to je kruta stvar! tako pač je.

Včasih sm biu fan olimpije,...ko je bila slovenska in ta slovenska olimpija je dosegala rezultate in ne tuja(bosansko-hrvaška mešanca, ki tuki nima kaj za počet naj igrajo za cibono pa crveno zvezdo,..ipd. ;(

|CyGNUS-x ::

@spyboy:
LOOOOOOOOL
Ne razumeš profesionalnega športa. Vsi igrajo za denar ne za državo.

Binji ::

Ne razumeš profesionalnega športa. Vsi igrajo za denar ne za državo.

tocno tko. na tekmi so recimo neki pizdili cez Smodisa sam tip pac igra za svoj klub tko ko npr. Boisa za Olimpijo (in btw ni bosanc). Pa se to: kaj so zate rezultati? Sagadin ko je bla Olimpija tko 3x mocnejsa pa niso naredili tolko ko bi lahko? In si si sploh pogledu prejsnjo sezono ko je bla prblizno ista zasedba pa so skorej prsli na final four??
Najprej se pozanimej od cega sploh govoris pol pa govori!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914155962 (34641) bambam20
»

Salzburg do izenačenja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
615659 (4010) Ejsi_Disi
»

union olimpija:žalgiris prenos tekme (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12010832 (8933) primozzzz
»

Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?

Oddelek: Loža
343018 (2294) glinik
»

Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
44525009 (20906) boštjan

Več podobnih tem