» »

Salzburg do izenačenja

Salzburg do izenačenja

«
1
2

John Abruzzi ::

HK Olimpiji so "odvzeli" četrtkovo zmago v Tivoliju, ker naj bi pri Olimpiji prijavili preveliko število igralcev za to tekmo.
LINK1
LINK2
  • spremenil: Primoz ()

perci ::

Me zanima, kaj bi se zgodilo, če bi bila situacija obratna. Pravzaprav vem. Pičkice, tile Avstrijci.

Good Guy ::

jah res škoda..

pa še zgubil so dons tok da bog pomagej
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

hamax ::

Tezko je igrat, ce ti razveljavjo zmago. Pomoje je situacije bolj ali manj izgubljena. Pesti pa se kar drzim.

Ker je bil Groznik izkljucen so lahko prjavl samo za 62.5 tock igralcev.
In to so tud storil. Problem pa je, ker so prijavili samo 20 od 22 predpisanih igralcev in so zato
za vsakega neprijavljenega dobili eno tocko gor. Se pravi so imeli skupaj 64.5 tock.
V glavnem, Avstrijci so se vsral.

Alexius Heristalski ::

Če vas kaj potolaži, se je isto zgodilo Salzburgu dve leti nazaj v polfinalu in so mu prav tako vzeli zmago. Pravila so pravila, vodstvo Olimpije si je zabilo avtogol. Sploh pa serija še ni končana in nič ni nemogoče, čeprav je hud udarec, ko ti vzamejo na ledu trdo prigarano zmago.

PrimozR ::

Jah, takrat je blo avstrija vs. avstrija, zdej je pa slovenija proti avstriji. nacionalni ponos pa to ane.

Vikking ::

Me zanima, kaj bi se zgodilo, če bi bila situacija obratna. Pravzaprav vem. Pičkice, tile Avstrijci.

Možno je vse, sicer pa če sem malo sumljiv, lahko rečem da je nekdo bil pri olimpiji podkupljen s strani rdečih bikov, da se je naredila mineštra.

Alexius Heristalski ::

Jah, takrat je blo avstrija vs. avstrija, zdej je pa slovenija proti avstriji. nacionalni ponos pa to ane.
Torej bi po tvojem tokrat morali Olimpiji narediti uslugo in zaobiti pravila? Pa to ni HZS! :D

popravek: citat

Zgodovina sprememb…

Super Sonic ::

Pa sej kej dosti ni za naredit.

Administrativna napaka in jebi ga. Avstrijci so najbolj korekten sosed kar jih imamo. So zajebani, a korektni. Sporno od vsega se mi zdi še najbolj to, da finale sodijo njihovi sodniki in ne kakšni nemški.

Danes je blo zanimivo, ko sem v vrsti čakal za karte in je pršu "staff" od ZM Olimpije mimo 100m kolone "zvestih navijačev".

Upam samo, da bo jutri še ena dobra tekma, da bo Westi nared in da RB popuši. Ker če zmaga, si ne znam predstavljat kaj vse bo letelo na led.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

karafeka ::

Ker če zmaga, si ne znam predstavljat kaj vse bo letelo na led.


Taki navijači kot so nekateri, si sploh ne upam pomislit.

Ampak, kdo je sred EBEL lige sploh pričakoval, da bo Olimpija v finalu? Prej Jesenice, samo so jim na koncu verjetno malo pošle moči.

Super Sonic ::

"Ampak, kdo je sred EBEL lige sploh pričakoval, da bo Olimpija v finalu?"

Ma noben. S kolegom, ki hodiva na večino tekem v Tivoli, sva sredi sezone doživela prazno dvorano, 300 (zelo) nasilnih navijačev in 12 (povprečna starost 8 let) Dragonsov se je zajebaval na drugi strani. Rahmatulina so skor ubil, ko smo zgubil tekmo proti Albi, bilo je že tako daleč, da je moral Zajc nazaj iz garderobe ter delat red.

Ampak igra je bila že takrat dobra. Imel so obdobje smole, edino kar je bilo zares čutiti je bila napetost na relaciji trener-igralci (Yarema je na treningu Rahmatulina v glavo na cilju.pa ne ponesreč) in pa blazna nepovezanost med igralci na ledu.

Posmi je to uspelo povezat, dobil so Elika, (fantastičnega) Petrilajnena in vse je je obrnil.

Jesenice so imele ravno kontra pot, s tem, da so napačno tempiral formo. Največja bedarija je bla pa ko so odpustil Colinsa. Kr neki.

"Taki navijači kot so nekateri, si sploh ne upam pomislit."

Ko je Čebula ogoljufal Olmpije čiste zmage, je priletela za njim polna 1,5 literška plastenka. Nekje iz zahoda, 18 vrsta.

Če bi tist v glavo dobil...
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Alexius Heristalski ::

Za napako so bili obveščeni že v sredo, dan pred tekmo!

Pri ZM Olimpiji so bili o kršitvi pravila glede točkovanja igralcev obveščeni že v sredo, 19.3.2008, torej dan pred četrto polfinalno tekmo, po kateri je sledila kazen odvzema zmage.

Liga EBEL je ZM Olimpijo o kršitvi pravilnika glede točkovanja igralcev in presegu omejitve, ki velja za posamezno moštvo, pisno obvestila že v sredo, 19.3.2008, torej dan pred četrto finalno tekmo. Tako namreč piše na uradni spletni strani lige EBEL. Da je bila ZM Olimpija o svoji kršitvi res obveščena že 19.3.2008, je v telefonskem pogovoru s Sport1 potrdil tudi Tomaž Langerholc, predstavnik za stike z javnostjo ljubljanskega kluba:

»Res je, to drži. Obvestilo lige Ebel smo dobili že v sredo pred tekmo. Napaka je povsem naša, kar smo že priznali. Zaradi gneče pred tekmo je prišlo do te administrativne napake.«

Zheegec ::

Dunaju se je isto zgodilo (očitno tudi oni niso vedeli), pa so dobili denarno kazen.

Za takšno stvar se pač ne gre spreminjati izida tekme, se da samo denarna kazen.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Alexius Heristalski ::

Glede na nove informacije so pri Olimpiji vedeli za to.
Hievon wurde der Verein am 19.3.2008 schriftlich verstãndigt.
Torej so jih obvestili, oni pa nič in so tekmo vseeno odigrali s preveč prijavljenimi igralci. Plosk, plosk.

Zgodovina sprememb…

Super Sonic ::

"Za takšno stvar se pač ne gre spreminjati izida tekme, se da samo denarna kazen."

A to letos? Ebel je kazen izrekel na podlagi veljavnega pravilnika za sezono 2007/2008.

Meni se zdi to tudi zelo, zelo glupa reč, še malo, pa bo čistilka lahko imela vpliv na potek igre. Ampak, še enkrat, pravilnik je enak za vse.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Super Sonic ::

"Plosk, plosk."

Sej če bi vedeli kakšni ljudje to vodiljo oz. skrbijo za te stvari, se verjetno ne bi nihče niti razburjal. Ampak ni treba pogrevati še teh stvari.

Je kar je, jutri je nova tekma, poln Tivoli in ma da dajo vse od sebe.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zimavc ::

Prekleta banda! Jaz se tut sprašujem, kaj bi biol, če bi bila situacija obratna.

PaX_MaN ::

Kakšen pravilnik? Kje se ga najde? Na njihovi strani ni videt nikakršnega linka na "EBEL richtlinien" ali kaj podobnega...

kopriwa ::

Svinjsko je blo to, da so to novico sporočili Olimpiji in igralcem dve uri pred tekmo. Valda ti potem vse dol pade in se težko zmotiviraš za samo tekmo. Odgovornost za napako sta že prevzela Zajc in Posma, pritožba pa itak ni mogoča;((

Alexius Heristalski ::

Svinjsko je blo to, da so to novico sporočili Olimpiji in igralcem dve uri pred tekmo.

Mogoče novico o kazni, se je pa že prej vedelo, da nekaj ni v redu. Kot prvo, vodstvo lige je Olimpijo obvestilo že pred četrtkovo tekmo, da jim točkovno ne klapa, pa so vseeno zafrknili. Drugič, igralcem bi lahko že v petek povedali, da obstaja možnost odvzema zmage, če drugim ne, vsaj kapetanu Vnuku. Tako bi se lažje psihično pripravili na nedeljsko tekmo, mar ne? Skratka, Olimpijino vodstvo je zajebalo ne le enkrat, temveč dvakrat. Ampak nekateri ne zapopadete, vedno so krivi drugi, v tem primeru Avstrijci?!?

kopriwa ::

Imaš ti morda zanesljiv podatek kdaj so novico o kazni sporočili vodstvu Olimpije? Posma in igralci ter mediji so to izvedeli 2 uri pred tekmo.

Alexius Heristalski ::

Saj pravim, da so novico _o kazni_ izvedeli malo pred tekmo, da pa nekaj ne štima, pa so v vodstvu kluba vedeli že prej in bi lahko igralce pripravili na to.

mavec ::

Saj pravim, da so novico _o kazni_ izvedeli malo pred tekmo, da pa nekaj ne štima, pa so v vodstvu kluba vedeli že prej in bi lahko igralce pripravili na to.


Tako je. Funkcionarji so sicer zasedali v soboto. Odločitev pa sporočili v nedeljo.
In pritožil se ni klub, temveč avstrijska hokejska zveza. So pa za odločitev že izvedeli dan pred tekmo, a izgleda da je njihov odgovorni za to funkcijo to enostavno spregledal saj so pošto dobili med drugim skupaj s sponzorskimi pogodbami, čestitkami in podobnim. Pa so se požvižgali na vse skupaj.
Kot drugo pa Posma je sicer za prekršitev pravil vedel že v soboto, za kazen pač ne, ker je odločitev padla že prej. Tako da razne špekulacije o tem, da so Avstrijci proti nam odpadejo. Je pa dejstvo, da je organizacija kluba zaje*ala na celi črti.
In ja, zdaj ko ste se "zeleni" oglasili se lahko spominjate kako je bilo nam, Jesenicam, leta 1974 ali pa, ko so nas zaradi neprihoda na 1 tekmo izključili iz DP in to kar HZS sama.
Se je pa podoben scenarij zgodil tudi Jesenicam letos na tekmi proti Linzu, in ko so Mahkovica vprašali zakaj ni prijavil kršitve je le-ta pametno odgovoril: Zakaj pa, če smo zmagali.
Dejstvo pa je, pravila so kršili, z njimi so bili seznanjeni ob vstopu v ligo, kakor tudi s posledicami. Treba je it dalje. In ne krivit Mohoriča, kot to povečini govorijo drugod. Če njega ne bi bilo, bi prejšnjo tekmo izgubili na ledu, ne pa za zeleno mizo.
In trik je v tem, da je bil Groznik suspendiran, vreden je bil 2,5 točke in prav zaradi prve stvari se je kvota Olimpiji iz standardnih 65 zmanjšala na 62,5 točk. Ker pa so imeli namesto 22 prijavljenih 20 igralcev pa so dobili kakor veleva pravilnik še dodatno kazensko točko za vsakega neprijavljenega igralca in posledično so presegli kvoto 62,5.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mavec ()

Ejsi_Disi ::

Zanimivo, da ko je za Linz igral neprijavljen vratar, je tekma ostala regularna, edino vodstvo kluba je dobilo 1500 € kazni. Sedaj so pa kar razveljavili tekmo. Tu malček smrdi, čeprav si je za celo kolobocijo kriva kar Olimpija sama. Dejstvo.
Rock n' roll ain't noise pollution!

mavec ::

Zanimivo, da ko je za Linz igral neprijavljen vratar, je tekma ostala regularna


Jesenice se niso pritožile, HZS pa tudi ne. Če pa bi tekmo izgubili bi bila zgodba verjetno podobna tej o kateri govorimo.

Alexius Heristalski ::

Zanimivo, da ko je za Linz igral neprijavljen vratar, je tekma ostala regularna, edino vodstvo kluba je dobilo 1500 € kazni. Sedaj so pa kar razveljavili tekmo. Tu malček smrdi

Nočem najedati, ampak to je pač drugačen prekršek kot presežena predpisana kvota igralcev in očitno je tudi kazen drugačna. Si gledal Svet, kajne? No, takih moronskih "novinarjev" ne najdeš kar tako. Glavno, da je "šokantno", "nezaslišano", itd. V resnici pa povsem drugačna situacija ...

kmetek ::

Sorry zame je hujši prekršek, če ti nekdo igra, ki ni prijavljen....naj se to proba narest na kaki UEFIni ali FIFIni tekmi >:D

Še najbolj leva amaterska Gorenjska liga v košarki pred leti ko sem igral, če nisi bil prijavljen pred tekmo nisi smel igrat :\ ....če si kljub temu igral, so tekmo razveljavili in jo ponovili če se ne motim + denarna kazen...

jrtjtejtt ::

Sicer nisem bral pravilnika, samo bi rekel da je tole očitna napaka s strani odgovornih pri Olimpiji. Kako si lahko to privoščijo, ko si igralci zobe razbijajo na ledu. Neprofesionalnost na višku!

Glede nepoštenosti EBEL pa tole: jaz sem igral basket pa fusball v ligah in tam je vse temeljilo na pritožbi kluba. Vsak ki je igral po naših regionalnih ligah, ve da je tam vse bolj tko, pol igralcev brez registracije, nekateri s ponarejenimi rojstnimi listi,...ampak, če se nisi pritožil, ni blo nč, samo neka mala denarna kazen. Valda, če si zmagal se nisi priitožil, če si zgubu, pa jasno...

mavec ::

Roky, če slučajno namiguješ na to, da se je Salzburg pritožil, se ni. Pritožila se je kolikor vem, Avstrijska hokejska zveza...

Avby ::

Problem je to. Kakorkoli obrneš pa na kogarkoli pokažeš prst grenak priokus ostane.

Je pa res da resnica vseeno ni slabo če se zve. Kakršna koli že je.

Ejsi_Disi ::

Saj ni važno kdo se pritoži, važno da se. Ko sem sodil še rokomet, je pritožbo lahko napisal sodnik, če je slučajno našel igralca, ki se šverca. Čeprav pri mlajših ligah je bil sodnik še delegat obenem.
Sem pa danes bral, da je v ligi EBEL pogoj, da je vsaj 5 igralcev prijavljenih mlajših od 22 let. Olimpija je imela baje venomer le tri, štiri.

Jah, Alexius, ni važno koliko so senzacionalno povedal, važno je da so povedal dejstva, čeprav je res, da se takrat Olimpija ni pritožila.
Rock n' roll ain't noise pollution!

Alexius Heristalski ::

Ejsi, jaz sem samo hotel povedati, da Svetovim novinarjem pač ni bilo jasno, za kaj točno gre in so kot ponavadi naredili veliko štalo iz vsega skupaj. Rezultat tega je, da veliko ljudi misli, da je bila Olimpija okradena od zlobnih grdih Avstrijcev. Menda si videl transparente in obnašanje danes.

Ejsi_Disi ::

Ja itak, da so, ker so samo naše članke povzeli. Še najbolj žalostno pa je, da to mislijo tudi navijači. Če jim lahko tako rečeš, glede na obnašanje danes. Sem mislil, da se bojo orenk organiziral v stilu - slovenska zastava čez celo tribuno ali kaj takega. Ne pa da se derejo ko živali - cigani. Ampak vseeno vse čestitke Olimpiji za ta napet zaključek lige.

PS. Jesenice bojo prvaki.8-)
Rock n' roll ain't noise pollution!

Super Sonic ::

Ravno kar iz tekme.

Tekma je bila razočaranje. Mal rezultatsko, mal navijaško, mal sodniško. Tekmo so sodili zelo slabi sodniki, ki so celotno prvo tretino dojemali način hokeja v Tivoliju. Preden so ga dojeli, je nek retard vrgel celo mobitel na led :). Navijači so bili v nekakšnem krču. Takoj ko so piksne povedle je zavladala neka tišina iz katere izhoda več ni bilo. Manjkalo je veliko. Ni bilo navijaškega šova, ni bilo želje po hokejski igri. Vse je bilo samo na frustraciji "kako okradeni smo, mi revčki". Pa čeprav smo za vse krivi "sami".

Sama igra Olimpije - počasna, nepovezana, zmedena in vidi se kaj Westi pomeni za Olimpijo. Mohoričeva naloga res ni (bila) lahka, a dejstvo je, da je drugorazredni vratar. Vedno bil in vedno bo.

Sedaj (utrujena) Olimpiina napada čakata na "napaljene" Jeseničane. Kar koli se zgodi, Olimpija je letos dala svoje, Jesenice pa še ne.

In čisto za konec malo provokacije. Ne iz moje strani, ampak iz strani človeka, ki ga ne poznam, mi pa je močno polepšal večer:):
"Oho, Jeseničani ste po enem mesecu največjega trpljenja prišli na svoj račun. No, pravzaprav na račun Salzburga, saj za svoj klub niste mogli navijati. Čestitam vam za ta prispevek k slovenskemu hokeju. Če se morda še spomnite: mi smo tista Olimpija, ki ste se ji smejali, ko ste gledali s prvega mesta, mi pa smo bili deveti. Tista Olimpija, ki ste ji napovedovali poraz s 3:0 proti KAC-u. Ja, točno tista Olimpija, ki je vrgla ven Linz, ki je pometel z vami. In natančno tista Olimpija, ki ste ji vsi pripisali ničlo v finalu in gladko zmago piksen. Aha, tista Olimpija, ki je kot novinec v ligi EBEL prišla do finala. Le kako ste zdržali cel mesec brez vseh teh sočnih komentarjev? Ste si ideje zapisovali sproti, da jih lahko zdaj vržete na ekran? Poslušajte raje dobrohoten nasvet: poberite se v posteljo, ugasnite računalnike in televizorje (tako boste še lepo prišparali na elektriki) in raje zmolite očenaš ali dva, da bo finala DP čimprej konec. Ne želite si namreč gledati, kako vas prej omenjena Olimpija vozi sem in tja kot stare mame na vozičkih. Pa enga lupčka za lahko noč od finalistov in moralnih zmagovalcev lige EBEL. Čau!"

:) lep večer!
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

T0RN4D0 ::

Tole je katastrofa s strani organizacije olimpije. Ne vem no, še ena taka neumna napaka ki je res nebi blo treba.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Good Guy ::

al pa je spet dnar igral svojo vlogo v kar smo lahko prepričani..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

zile ::

V bistvu se je vse zgodilo zaradi Groznika. Model se gre klofat, brez vsakega vzroka, kar je totalno primitovno. Potem pa zaradi njegove diskvalifikacije, nastanejo napake na papirju, zaradi katerih je Olimpija ob zmago. In posledično pade morala in izguba naslednjih tekem. Ne vem kaj delajo pomočniki trenerjev in ostali razni "pomočniki". Cuzajo denar!

McMallar ::

Se popolnoma strinjam. Mislim pa, da se Groznik ni šel tolč na lastno pest, ampak je dobil takšno navodilo. Glede na to, da se je stepel takoj, ko je prišel v igro in to z 2 naključnima igralcema, ki sta mu prekrižala pot... :\
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

mavec ::

Najbolj sramotno so se zopet izkazali GD, ki so se prikazali še enkrat več v slabi luči.
Zopet izpadi v stilu "jaz sem glavni, kaj boš ti meni". Na led pa letelo vse živo. Skratka glede tega je bila ta tekma polomija...

Vikking ::

Užitek si je bilo pogledat vse tekme finala. Bravo za olimpijo, zmagal je vseeno boljši, vse kar si želim je še veliko takih dobrih tekem.

krneki0001 ::

Tole je samo in izključno denar v igri. Olimpija je bila plačana, da je naredila to napako in ta denar sigurno ni bil majhen.

Groznik pa je v hokeju je namenjen temu, da ustrahuje nasprotnika, če ne gre drugače pa s pestmi. Zato je v igri in samo zato ter izključno zato. Vsaka ekipa ima najmanj enega takega, ki ga namerno spusti trener na led z izključno tako nalogo, da polomi najbolj nevarnega nasprotnika in ga s tem izloči. Tako delajo američani, tako delajo russi, kanadčani in vsi, ki imajo vsaj malo pojma o hokeju.

PaX_MaN ::

Tako delajo američani, tako delajo russi, kanadčani in vsi, ki imajo vsaj malo pojma o hokeju.

Jaz bi pa rekel, da ga ravno taki nimajo. Če bi imeli kaj pojma, ne bi noter pošiljal takega igralca, nato pa ob njega diskvalifikaciji ignorirali pravila.

McMallar ::

OK. Samo potem se nimajo kaj pritoževat nad tem, da so jim Avstrijci poškodovali Westlunda... Pač eliminiraš najnevarnejšega nasprotnika...
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

kopriwa ::

Najbolj kritični do včerajšnje tekme ste seveda pristaši Jesenic (če že želite izpasti pametni ne na koncu napisat Jesenice 4ever ali kaj podobnega). Kaj drugega nisem pričakoval, kot vaše subjektivno mnenje. Tako da lahko še jst svojega pristavim. V nekaj prejšnjih postih sem hotel opozoriti na to, da še vedno nisem videl nobenega pravilnika, ki dokazuje, da je vodstvo lige ravnalo prav ob izreku kazni. To kar govoriš ti, A.Heristalski, je toliko mešanje zraka, kot če jaz rečem, da je bila kazen nepravična.

Včerajšnja tekma je bila sojena v prid Salzburga. Do prekinitve tekme, so bili vsaj 3je prekrški s strani Salzburga, ki so bili vredni 2 minuti kazni. In tako sojenje se je ponavlja že od začetka lige, najbolj pa je bilo očitno, ko se je začela končnica. V končnici, bi morali soditi nevtralni sodniki, ne pa avstrijski. Igra je bila na naviju, borba do konc, nekaj dobro izpeljanih akcij, ki pa žal niso prinesle gola, Divis je dokazal da je odličen vratar. Prav tako ni ničesar za zameriti Mohoriču, trije prejeti goli od Salzburga res ni veliko, še to bi lahko pri zadnjem bolje posredovala obramba. Tako da bravo Mohorič.

Spet 100 teorij zarote, da smo prodal tekmo itd. Sploh se ne bom spraševal več kaj je bilo, dejstvo je, da tako srčne ekipe in borbene ekipe slovenskem hokeju še ni bilo (samo poglejte tujce kako se veselijo ob golih). In to je tisto, kar je nam navijačem pomembno. Zaslužili bi si ta pokal. In ob nešteto nedorečenih stvari, napak iz ene (ki je bila priznana) in druge strani (ostale nepojasnjene) lahko rečem, da je bila Olimpija oškodovana.

In še to, vemo da so Jeseničani 1 teden brskali po podatkih s koliko mladimi igralci je igrala Olimpija v polfinalu. Pa naj se sedaj EBEL zmiga in pregleda vse ekipe, od začetka do konca lige, kateri igralci so dejansko tekmovali. Da bo vsaj stvar temeljito pregledana in da bodo vse ekipe enako obravnavane. Ne pa da se kaže s prstom na Olimpijo, medtem ko sam bog ve kaj so počele ostale ekipe med letom (en dokaz je ta, da so Jesenice vedle za napako Linza ampak ker so zmagale se niso pritožile, se pravi važno je samo da zmagaš, ni važno da se druga ekipa vede po pravilih).

rdecaluc ::

Da na kratko povem .. Olimpija oz. slovensko moštvo ni šans da bo zmagalo v avstrijski ligi pa se lahko na trepalnce postavjo !
Est modus in rebus. ,typos

WarpedGone ::

Mene sam zanima kakšno kazen bi olimpija dobila, če bi tisto tekmo zgubila.
Potem bi pa nenadoma denarna kazen bila čist ok? Al pa kazen sploh nebi bla potrebna?

Kakorkoli, Olimpja, klobuk dol.
Zbogom in hvala za vse ribe

Super Sonic ::

"Mene sam zanima kakšno kazen bi olimpija dobila, če bi tisto tekmo zgubila."

Denarno - vsaj sodeč po tem, kaj se je dogajalo v tej sezoni. Kar se tiče pravilnika lige EBEL nisem (še) nič našel, na netu. Drugače pa dodatke k osnovnim pravilom podpiše vsako moštvo, ko stopi v neko tekmovanje. In skoraj vsako tekmovanje ima svoje fore. Glede na to, da se Olimpija ni pritožila, izgleda, da je bilo vse v skladu s veljavnim pravilnikom.

"Potem bi pa nenadoma denarna kazen bila čist ok? Al pa kazen sploh nebi bla potrebna?"

Sej nekako je logično. Če si izgubil, si izgubil. In ti nič ne pomeni, če še enkrat izgubiš. Kar se pa tiče denarja - verjetno so moral kej odcolat v vsakem primeru.

"Divis je dokazal da je odličen vratar. Prav tako ni ničesar za zameriti Mohoriču, trije prejeti goli od Salzburga res ni veliko, še to bi lahko pri zadnjem bolje posredovala obramba. Tako da bravo Mohorič."

No ja. Divis je fasal ene par tako divjih golov, da bi težko govoril, da gre za odličnega vratarja. Odličen je Westi. Zakaj? Ker redno drži formo. Vratarji, ki imajo nihanja so pa lahko samo dobri. Kar se pa tiče Mohoriča, je pa tudi veselje. Če bi si ogledal kakšno "šodr" tekmo bi vedel, da so mu lani zabijal gole iz sredine igrišča. In to ne samo enega. In to niso bili nihče drugi kot mladinci. Hokejski pamži, stari 18 let. In če misliš, da menjava vratarja ni vplivala na potek igre se močno motiš. Mohorič, ne samo da "spušča" pake za hrbet, tudi ne_ zaustavlja jih. Skratka ob vsakem strelu nikol ne veš kako se bo to končalo. Zelo nesigurno, zato je RB dobil krila in so šutiral iz kjer se jim je zjubil. Statiska (če prav pol kurca vredna) ti pove, da Mohorič dobi zadetek na (vsaj) 10 strelov. Kar je porazno.

Ampak ja - pameten je biti najlažje. Tudi njemu je bilo težko saj celotno sezono ni branil veliko. Zato vseeno lahko zapišemo, da je branil ok. Oziroma beseda "solidno" bo boljša.

"Olimpija je bila plačana, da je naredila to napako in ta denar sigurno ni bil majhen."

Mislim, da sem slišu že velik bedarij, tale je pa krona vseh. >:D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

karafeka ::

V končnici, bi morali soditi nevtralni sodniki, ne pa avstrijski.


A niso bili nemški sodniki?

tilinho20 ::

Tudi če so bli nemški, ni bilo prav. Recimo kakšni portugalski bi moral.:)

kopriwa ::

Včeraj ja, v Salzburgu so sodili avstrijski sodniki.
Kako je branu Mohorič v lanski sezoni me niti ne zanima, važno je da je včeraj opravil svojo nalogo dobro.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje naj parkiram Olimpija-Maribor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
597808 (6881) RockyS
»

Kk olimpija - se reŠuje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
598358 (6581) djordjevic

Govna avstrijska

Oddelek: Loža
161876 (1539) Super Sonic
»

union olimpija:žalgiris prenos tekme (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12010852 (8953) primozzzz
»

Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
44525056 (20953) boštjan

Več podobnih tem